Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam yazıyom madem. Geçen gün artçılı 400 mt kadar çok bi dik rampadan aşa indim. İlk 100 metre ön frende sıkıntı yok. 200 mt olunca ön frene daha sıkı asılmak zorunda kaldım. 300 mt den 400 mt ye kadar balata kokusu burnumun direğini düşürdü ve nerdeyse fren tutuşu %80 azaldı. Yandı yanacak ön fren balataları derken rampa aşa yol bitti aynı rampayı 96 ve 2005 titanla defalarca indim. Böyle bi sorun olmamıştı. Ön fren balataları çok sert galiba?
    Balatadır kokar Adem bizim kamyonlardada yüklü rampa aşağı inerken (rotarder olmayanların) balatalardan koku gelir halbuki hepsinin balatası orjinal ve a kalite (seramik karbon balata) sonuçta sıkıntı balatada değil tonajda abicim
    Ama sert olduğunu düşünüyorsan yumuşak bi takım balatayla değiştir dene bakalım mesela ben arkayı değiştirdim yumuşak balatayla ses geliyordu frene bastığımda ve fren mesafesi uzundu ses kesildi mesafede kısaldı memnunum yani
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    şimdi yumuşak balatamı iyi, sert balatamı?

Motosikleti
    Yumuşak balata iyidir ses yapmaz koku daha az olur çabuk kapar fren mesafesi azalır Lakin daha çabuk biter ömürü kısadır
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adem abi fatih onun balataları değiştirmişti sanırım dandik çıktı o balatalar.Bizde öyle bir sıkıntı yok kaliteli bir balata tak sorun kalmaz.

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

ahmet abi şöyle birşey buldum.Bu şekilde birşey alıp içine saç kaplatsak olur aslında

http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?t=1983

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih ucuzunu taktırmıştır. neyse bi ara hallederiz.

Motosikleti
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

[/COLOR]ahmet abi şöyle birşey buldum.Bu şekilde birşey alıp içine saç kaplatsak olur aslında

http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?t=1983
    olmazmı olur tabi bende böyle bir şyleri kastediyordum Tsubusdan haber çıkmassa kafamda bazı projeler var dediğimde

tamam bakalım birkaç gün daha bekleyelim Tsubasadan ses çıkar inş.

---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

Bu boyda 2 tane alsak abi bizim işimizi hertürlü görür ama maxi97 nin dediği gibi içi tahta dışı kaplama olabilir oda var.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...2934531/detay/

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

Ybr topiğinde bir ara böyle birşey görmüştüm ghostcorc nickli üyenin motoru

Motosikleti
    Verdiğin linkteki takım çantası olmaz zaten çünkü bize dik açılan lazım o yan açılıyor resimdeki motorsa şenol abinin motoru ondanda fikir alabiliriz

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

Bize bunun gibi bir şey lazım
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...94350183/detay
    ama fiyatı böyle olmucak bi sıfır az olcak mesela

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    şimdi yumuşak balatamı iyi, sert balatamı?
    ben motoru yenı aldıgımda degıstırdım arka balatayı ses yapıyo dıye.25 tl ye o donemde degıstırmıslerdı.sonra ne oldu dersen benım sıkayetım ses ve uzun fren mesafesıydı daha yumusak hamurlu bı balatayla sesı kesıldı ve fren mesafesı kısaldı.memnunum yanı.8-9. sayfalara bakarsan sadekahve33 nıkıyle yazdım bunları o donemde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet balatası sert ben 20 binde iken söktüm değiştireyim diye hala sıfır gibiydi balata ve evde duruyor değiştirmen senin için iyi olur fren mesafen kısalır
    bundan bahsedıyorum
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    ya fatih kızarsa?
    konuş abi sen bana ne bakıyon sana kızabilirmiyim hiç

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne bakarsın abi sen fatihe o sattı zaten titanı kadırga ile ilgili bisi yazarsak ona kızsın salcano bizimdir bizim kalacak
    kadırga aldım ancak salcanonun yerini tutamaz salcanom başkaydı benim o canımdı karakızımdı

tamam yazıyom madem. Geçen gün artçılı 400 mt kadar çok bi dik rampadan aşa indim. İlk 100 metre ön frende sıkıntı yok. 200 mt olunca ön frene daha sıkı asılmak zorunda kaldım. 300 mt den 400 mt ye kadar balata kokusu burnumun direğini düşürdü ve nerdeyse fren tutuşu %80 azaldı. Yandı yanacak ön fren balataları derken rampa aşa yol bitti aynı rampayı 96 ve 2005 titanla defalarca indim. Böyle bi sorun olmamıştı. Ön fren balataları çok sert galiba?
    fatih ucuzunu taktırmıştır. neyse bi ara hallederiz.
    ben ucuz balata taktım 7,5 tl mi neydi ön balata aldığım 150 lik scoter balatası o oluyor çünkü sen iyisinden yumuşak bi balata al abi rahat edersin

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tamam fatih. Değiştiririm ben problem değil.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00921214/detay
    Adem abi şu ilanda senin wolfun resmini kullanmışlar haberin olsun.

saat kaç olmuş topiğe yazan yok.Ben bari yazayım.Nasılsınız arkadaşlar

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    vay hain domdomlar vay. İnternetten indirip kullanmışlar. Ne kadarda yakışıklı değilmi? napak şimdi? Fatiihh nerdesin ülem? Fotoğrafımı çalmışlar?

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00921214/detay
    Adem abi şu ilanda senin wolfun resmini kullanmışlar haberin olsun.
    İlk resimde manisa/turgutludan satılık sahibinden.comdan bakarsan oda var.Adam 3 kağıtcı.

ilanı şikayet et deyip şunu yazdım "İlandaki siyah motor arkadaşıma ait ve araç satılık değil.Şahıs başka motorların resimlerini kullanmış.İlk resimde Manisa/turgutludan bir satılık ilanından alma."

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Yakışıklı motor abi,Allah kaza bela vermesin

Bu geçmiş sayfalardaki ön frendeki ses ile ilgili sıkıntıların tek kaynağı balatanın sert oluşu mu ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    evet uğur. Fatih 7 tl lik ucuz sert balata takmış. Ondan yapıyor. Kalite taktınmı bi problem kalmaz. Üstündeki orjinali iyimiş galiba. Orjinalini ben kullanmadığım için bişey diyemem. Ama sorun falan yok. O konuda için rahat olsun.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    vay hain domdomlar vay. İnternetten indirip kullanmışlar. Ne kadarda yakışıklı değilmi? napak şimdi? Fatiihh nerdesin ülem? Fotoğrafımı çalmışlar?
    adem abi artık motor senin sen ilgilencen

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

evet uğur. Fatih 7 tl lik ucuz sert balata takmış. Ondan yapıyor. Kalite taktınmı bi problem kalmaz. Üstündeki orjinali iyimiş galiba. Orjinalini ben kullanmadığım için bişey diyemem. Ama sorun falan yok. O konuda için rahat olsun.
    Zaten olumsuz yorum yok abi,sizlerin yorumları referans alınarak bakıldığında piyasadaki en iyi çinli diyebiliriz.
    Yaza çok rahat 3500'e çıkar bu motosikletin fiyatı.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    aynen uğur. Fiyatı yaza artar.
    Fatih benim yapabileceğim bişey yok

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)