Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Kasım 2012, 02:51
ya motor hakkında bişey yazmaya korkar oldum. Fatih motorun güzel. Ama at sahibine göre kişner. Öf yazılanları okuyunca tansiyonum çıkıverdi birden. Kusura bakmayın. Motor güzel diyorum, şurası şöyle olsa olamamıydı diyorum vay benim motora kötü dedi neyse galiba biraz sert yazdım tekrar kusura bakmayın özellikle fatih
Reklamlar
-
06 Kasım 2012, 03:01
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
06 Kasım 2012, 03:05
abi şikayetçiyim. Motor hakkında bişey yazamıyom, soramıyom, hemen kötüleme motoru diyolar. Yan ayak çok dik diyorum, neyse. Gene tansiyonum çıkacak. Yok abi tansiyon falanda kızınca öyle gibi oluyor sanki
-
06 Kasım 2012, 03:08
adem80 adlı üyeden alıntı
abi şikayetçiyim. Motor hakkında bişey yazamıyom, soramıyom, hemen kötüleme motoru diyolar. Yan ayak çok dik diyorum, neyse. Gene tansiyonum çıkacak. Yok abi tansiyon falanda kızınca öyle gibi oluyor sanki
Yan ayak mı dik. koruma demiri yokken motoru sola düşürün yeter motor devrilecek kadar sola yatar ayaktayken artık.
-
06 Kasım 2012, 03:08
Aman dikkat et kendine Ademcim takma bu kadar
-
06 Kasım 2012, 03:13
evet abi çok dik. Çoğu yerde kullanamıyorum, düz biyer arayıpduruyorum. Yukarı doğru 1-2 santim kadar yamultup kaldıracam. Biraz yatık dursun. Tersten rüzgar esse devirecek. Fatih öyle nasıl kullanmış bilmem. Memleketi dümdüz galiba. Burda öyle heryere bırakamıyorum yan ayaklık yüzünden. Biraz eğersem sorun kalmaz.
-
06 Kasım 2012, 05:12
adem yan ayagı sokup mengenede hafıf egdır.cok degıl ama ben yenı alınca bu kesfı yapıp halletmıstım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
06 Kasım 2012, 07:49
tamam arkadaşım teşekürler. Halledecem.
-
06 Kasım 2012, 10:37
evet abi çok dik. Çoğu yerde kullanamıyorum, düz biyer arayıpduruyorum. Yukarı doğru 1-2 santim kadar yamultup kaldıracam. Biraz yatık dursun. Tersten rüzgar esse devirecek. Fatih öyle nasıl kullanmış bilmem. Memleketi dümdüz galiba. Burda öyle heryere bırakamıyorum yan ayaklık yüzünden. Biraz eğersem sorun kalmaz.
abi ben çok rahat kulladım hiç bir sefer yan ayaklıktan dolayı dururken düşmedi motor aslında bana bazen yatık bile geldi demekki kullanım yeri meseleside önemli
-
06 Kasım 2012, 10:39
adem80 malın kullanıcısı olarak ıstedıgı yorumu yapabılır... sonucta paylaşım başlıgı degılmı fat280 kardeşim sende darılma sonucta motor artık ademın ıyı amma kötu...bak adam her turlu göze carpan artılarını eksılerını yazıyor yalab bır şey yazarsa hepimizda aynı mal var sonucta anlarız bırakın adam yassın sorunlarıkı yenı kullanıcılar bunlara göre bılgı sahıbı olup karar versınler.... düşünce özgülügüne evet bendede şu an bu motor var suruş kefı var motorda fıyatının hakkını verıyor... yan ayakta yada orta sehpada bır sıkıntı yok şu ana kadar
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
06 Kasım 2012, 14:39
yan ayaklık çok ama çok sert. Mengene ile uğraştım belki yarım santim esnetebildim. Tek kişi zor yapılacak galiba.
-
06 Kasım 2012, 14:59
ramizan83 adlı üyeden alıntı
adem80 malın kullanıcısı olarak ıstedıgı yorumu yapabılır... sonucta paylaşım başlıgı degılmı fat280 kardeşim sende darılma sonucta motor artık ademın ıyı amma kötu...bak adam her turlu göze carpan artılarını eksılerını yazıyor yalab bır şey yazarsa hepimizda aynı mal var sonucta anlarız bırakın adam yassın sorunlarıkı yenı kullanıcılar bunlara göre bılgı sahıbı olup karar versınler.... düşünce özgülügüne evet bendede şu an bu motor var suruş kefı var motorda fıyatının hakkını verıyor... yan ayakta yada orta sehpada bır sıkıntı yok şu ana kadar
ramazan sen ne ıctın arkadasım...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
06 Kasım 2012, 15:28
niyekine? Ne güzel yazmış işte?
-
06 Kasım 2012, 15:32
ÇAY içtim iyi kafa yapıyor mutlu...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
06 Kasım 2012, 16:53
-
06 Kasım 2012, 17:05
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yağmurluk alacak olan varmı
şu adreste çok güzel yağmurluklar buldum fakat satışları toptanmış kargo için en az 100 TL lik (yani en az 3 tane) sipariş verilmesi gerekiyomuş
alacak olan en 2 kişi daha varsa buradan alabiliriz yada İstanbulda ikamet eden arkadaşlarımızdan birisi Ümraniyeden gidip alabilirmi benim için
http://www.yagmurluk.biz/yagmurluktakim.asp
Ben alacağım istanbul sirkecide bulmuştum bir tane alt üst 80 TL idi senin linke bakıyorum şimdi.. Sana göre hangisi iyi ben hafta sonu gidebilirim en erken..
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
06 Kasım 2012, 17:27
Takım no 1-2-3-4-5 hangisi olursa farketmez eğer gidebilirsen yerinde görür incelersin benim için özellikle üstün bol olması önemli -ki montun üzerine giyebileyim
-
06 Kasım 2012, 19:11
yağmur yağmıyoki, daha doğrusu daha 1-2 kere yağdı burlara. Yağmurluk alt üst iyi olurdu. Ama yağmurda uzun yola çıkmam. Huyum değil. fatih dün biraz sert çıktım galiba. Kusura bakma kardeşim. Bişey daha yazsam kızarmı acep? Yazmaya korkuyom
-
06 Kasım 2012, 20:36
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Bana müsade arkadaşlar.Yarın süpriz bir kararla yolculuğa çıkacağım.Urla/izmire gidecem ev arkadaşına araba bakmaya.Sizler için birkaç foto çekerim artık.İyi geceler.
merhaba arkadaşlar.Bugun toplamda 200 km falan yaptım.Urladaki aracı beğenmeyince izmir bucada başka bir araç bakmaya gittik.Oda kabus oldu bana.Artçı ile şehirdışına çıkmamıştım daha önce.Bana göre değilmiş tek başıma koca koltuğa rahat rahat oturmak varken neymiş o sıkış tepiş.Birde izmirde adres soruyorum herkez farklı biryer tarif ediyor.30 dk sürdü konaktan bucaya çıkmak.Motor kullanmaktan fotoğraf çekemedim.Hava beklediğimden daha iyi idi.
---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:34 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Takım no 1-2-3-4-5 hangisi olursa farketmez eğer gidebilirsen yerinde görür incelersin benim için özellikle üstün bol olması önemli -ki montun üzerine giyebileyim
abi sizin oralarda işçi kıyafetleri satan biryer yokmu ??
Bişey daha yazsam kızarmı acep? Yazmaya korkuyom
abi sen yaz
-
06 Kasım 2012, 21:39
ramizan83 adlı üyeden alıntı
haklısın abi artık motor onun ne yaparsa yapar sorunlarını demekte özgür tabi abi
yan ayaklık çok ama çok sert. Mengene ile uğraştım belki yarım santim esnetebildim. Tek kişi zor yapılacak galiba.
işte sağlam olduğu ordan belli abi kolay kolay yamulmaz şasesi
yağmur yağmıyoki, daha doğrusu daha 1-2 kere yağdı burlara. Yağmurluk alt üst iyi olurdu. Ama yağmurda uzun yola çıkmam. Huyum değil.
fatih dün biraz sert çıktım galiba. Kusura bakma kardeşim. Bişey daha yazsam kızarmı acep? Yazmaya korkuyom
yok be abi takılıyorum zaten neden kızayım ki mal senin herşey diyebilirisn
bu arada arkadaşlar bu motoru aldım hayırlı uğurlu olsun deyin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02287861/detay
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)