Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Kasım 2012, 01:31
adem80 adlı üyeden alıntı
ne zamandır aklımda yazayım bari. Motorun yan ayaklık çok dik. Yan ayaklığa bıraktığımda rüzgar üf dese düşecek sanki. Motor dimdik duruyor. Yan ayaklığı biraz yatırmam lazım gibi. Gelelim orta ayaklığa. Okadar uzunki, ayaklığa kaldırırken nerdeyse gaz çıkartacağım yüklenmekten
yani fatih kızacak gene ama titan es le aynı kilo, biri sanki 100, diğer motor 200 kg gibi. Buna etken orta ayağında çok yüksek olması. Sizinkilerde aynımı?
adem abi bence yan ayaklığı çok iyi idi seninkini hiç beğenmedim çok yatıyor motor sanki düşecek gibi geliyor tabi herkesin kullanış ve motoru koyması farklı orta ayaklıkta iyi sende adem abi laf edip durma bak ben senin motoruna laf ediyom mu
Reklamlar
-
06 Kasım 2012, 01:35
Dandik motoru verdin demi adem abiye şimdi söylenince diyosun laf etme
-
06 Kasım 2012, 01:40
-
06 Kasım 2012, 01:42
armudun sapı uzumun copu edalarında hep adem.aldın hakkaten tas gıbı motoru bırde psıkolojık baskı yapıon ama olmuyo adem.ben taaaa bursadan bozuluyom kaldıkı fatıh nasıl bozulmasın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
06 Kasım 2012, 01:46
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
armudun sapı uzumun copu edalarında hep adem.aldın hakkaten tas gıbı motoru bırde psıkolojık baskı yapıon ama olmuyo adem.ben taaaa bursadan bozuluyom kaldıkı fatıh nasıl bozulmasın.
aynen mutlu abi bende onun honda titanı aldım o kadar eksiği var ki ben bir kelma edip şurası böyle burası böyle demeyom adem abi yok şunu böyle yapmışlar yok şurası şöyle böyle deyip duruyor
-
06 Kasım 2012, 02:03
adem ybr orta ayağı takmayı düşündün mü hiç... belki düzelir.
salcanocular sizin motoru evim sensin filminde kullanmışlar motorunuz meşur oldu
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
06 Kasım 2012, 02:05
ozgurakman adlı üyeden alıntı
salcanocular
sizin motoru evim sensin filminde kullanmışlar motorunuz meşur oldu
bizim motor zaten meşhur Fatih meşhur etti
-
06 Kasım 2012, 02:09
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Abi diskimi değiştirdin balatayımı?
Blatayı değiştirdim diskte sorun yok
salcanocular
zaten meşhur bizim motor
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
06 Kasım 2012, 02:23
salcanocular
özgür orta sehpa zaten ybr ile aynı adem abi titana alışınca ona tuhaf geliyor
evet gördüm o filmin frankmanını evet meşhur oldu resmen
-
06 Kasım 2012, 02:23
erenaltun adlı üyeden alıntı
Blatayı değiştirdim diskte sorun yok
bende mi değiştirsem napsam ki bu aralar ne yapcağımı şaşırdım
-
06 Kasım 2012, 02:26
len arkadaşlar kötülemiyorum yahu? Yan ayaklıkta çok dik duruyo diyorum. Her yerde yan ayaklığı kullanamıyorum. Biraz yatıracam. Orta ayaklık gerçekten uzun. Zor kalkıyor ayağa. Allah allah yahu.motor kötü demedimki? Kaldıkı motor hakkında paylaşım yapıyorum. İsterseniz yapmam. Yazmayıveririm. Motoruda kötülemedık yahu. Paylaşım yapıyorum paylaşım. Ayak uzun motor dik duruyor dedik, kötü olduk. Madem hiç yazmayayım?
-
06 Kasım 2012, 02:28
Ademi kızdırmayın üstümüze falan düşer allah korusun Hastanelik olmayalım
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
06 Kasım 2012, 02:29
-
06 Kasım 2012, 02:29
len arkadaşlar kötülemiyorum yahu? Yan ayaklıkta çok dik duruyo diyorum. Her yerde yan ayaklığı kullanamıyorum. Biraz yatıracam. Orta ayaklık gerçekten uzun. Zor kalkıyor ayağa. Allah allah yahu.motor kötü demedimki? Kaldıkı motor hakkında paylaşım yapıyorum. İsterseniz yapmam. Yazmayıveririm. Motoruda kötülemedık yahu. Paylaşım yapıyorum paylaşım. Ayak uzun motor dik duruyor dedik, kötü olduk. Madem hiç yazmayayım?
bizde takılıyoz abi ya sende kızma hemen yaz yaz sensiz bu forumun tadı mı olur
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
meriç ben sana ne dedim büyükler konuşurken küçükler dinler
-
06 Kasım 2012, 02:31
ülen ne yazsak suç, ne paylaşsak motoru kötüledi oluyor, kötüleyecek olsam alırmıydım motoru? Eksik, fazla ne varsa onu paylaşıyoruz işte
-
06 Kasım 2012, 02:32
ülen ne yazsak suç, ne paylaşsak motoru kötüledi oluyor, kötüleyecek olsam alırmıydım motoru? Eksik, fazla ne varsa onu paylaşıyoruz işte
kızdırmayın adem abi mi kim kızdırdı bakam seni abi söyle hemen icabına bakalım
-
06 Kasım 2012, 02:33
La fatih görende ufak sancak beni
-
06 Kasım 2012, 02:38
yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar, bi film bakam dedik, girmedik forma, salcano düşmanı edip çıkarmışsıniz beni yahu? Zevkle biniyorum, memnunum ve satmıcam. Memnun olmasam zaten çıkarırdım satılığa değilmi? Zaten 1 tane daha motor var elimde. 2 sine birden niye masraf edip durayım? Vergisi, benzini, sigortası, yağı, vizesi, bakımı?
-
06 Kasım 2012, 02:42
yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar, bi film bakam dedik, girmedik forma, salcano düşmanı edip çıkarmışsıniz beni yahu? Zevkle biniyorum, memnunum ve satmıcam. Memnun olmasam zaten çıkarırdım satılığa değilmi? Zaten 1 tane daha motor var elimde. 2 sine birden niye masraf edip durayım? Vergisi, benzini, sigortası, yağı, vizesi, bakımı?
tamam adem abi anladık sana b,ir daha dokunmayacam abi kızma darılma sakın takılıyoruz işte samimiyiz deyen
-
06 Kasım 2012, 02:50
Bana müsade arkadaşlar.Yarın süpriz bir kararla yolculuğa çıkacağım.Urla/izmire gidecem ev arkadaşına araba bakmaya.Sizler için birkaç foto çekerim artık.İyi geceler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)