En gısa zamanda gelivecem efem de uygun zamanı gollayıp durun işte en kötü ihtimal yaza geliveriz
En gısa zamanda gelivecem efem de uygun zamanı gollayıp durun işte en kötü ihtimal yaza geliveriz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tamam abi bekleyipdurum 4 göznen nöbettemisin abi?
Yok uyku tutmadı evdeyim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Aleykum selam günaydın Fatih...
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
oğlanı okula götürcem. Zeytine gitçem. İş bitmiyor.
410 km cıvarı dun benzın bıter gıbı yaptı ama ıcınde hala benzın vardı pompacının yanına gıdene kadar 4/5 kere motoru soluna yatırdım calışıyor 1/2 km gıdıyor sonra zırtttttttttttt...
60 tl benzın aldım depo fullendı... bayakı yakmış gıbı gorunuyor tabıkı bunda gecenkı 3/4 gunluk benzın kacmasıda var ... depoyu fulleyınce vıdaların uzurıne tekrar benzın kacırmaya başladı... bende dun dolu depoyu tekrar boşaltım. tekrar musluk contası dıctan ıcınede iç teker contası yaptım tekrar kapadım delı gıbı sıktım bakalım bu seferde kacma yapacakmı... cok dandı yapılmış benzın muslugu bunun her tarafta delık var depoya böyle bır baglantı sacma oncekı motorlarımda bır tek yerden baglantı vardı depoya onuda anahtarla sıkardın bununkınlerı tornavıda ıle sıkıntı buyuk anlayacagınız
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
100 KM de 3 litre falan yakmış senin motor.Karbüratör iğnesini 1 diş uzatırdan 2.5-2.6 ya falan düşer.Ama sabah jikle cekmek zorunda kalırsın.
ben şehir içi artçılı 100 km de 2.8 litre yaktım. Artı olarak iğnesi kısık olduğu halde aldı alalı hiç jikle kullanmadım.
ne zamandır aklımda yazayım bari. Motorun yan ayaklık çok dik. Yan ayaklığa bıraktığımda rüzgar üf dese düşecek sanki. Motor dimdik duruyor. Yan ayaklığı biraz yatırmam lazım gibi. Gelelim orta ayaklığa. Okadar uzunki, ayaklığa kaldırırken nerdeyse gaz çıkartacağım yüklenmekten yani fatih kızacak gene ama titan es le aynı kilo, biri sanki 100, diğer motor 200 kg gibi. Buna etken orta ayağında çok yüksek olması. Sizinkilerde aynımı?
HEMIDE TIPKISI ADEM..AMA BEN YAN AYAKLIGI YERINDEN SOKUP MENGENEDE HAFIF YAMULTTUM.SIKINTI KALKTI ORTADAN
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
demekki hepsi öyle. Yan ayaklığı biraz yatıracam. Orta ayaklık dursun öyle. Ona gerek yok.
aynen oyle adem
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Benim yan ayaklık bana göre iyi orta ayaklık ta o kadar yüksek değil ideal birde bugün ön disk balata çok sürtüyordu uzun zamandır değiştirdim 20 TL sıkışmış
Sanada merhaba Meriç
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)