Yok abi ya alt yapıyı ellemem
Kappa yan çanta seti
Örn :
Tur camı
Örn:
Tur camı için tabi far ve düzeneğininde değişmesi gerekiyor.Onuda aradan çıkarıcaz bir şekilde.
Yok abi ya alt yapıyı ellemem
Kappa yan çanta seti
Örn :
Tur camı
Örn:
Tur camı için tabi far ve düzeneğininde değişmesi gerekiyor.Onuda aradan çıkarıcaz bir şekilde.
o tur camından nerde bulabiliriz? Titan es e takacam.
tabletime pc kullandıgım klavye ve mausu senkronize ettım. 500 tl ye on numara pc oldu+olarak netıde wifiden baska yerden alıon..ohhh ne ka güzel..ama sarjı cok gitmiyoo.
len olum ne diyon, türkçe konuş. Burası motosiklet sayfası.datlının aklı uçmuş.
fatih bende tur camı istiyom. Aynı o fotodaki gibi. Nerden bulabilirim?
ybr siperliği isteyene beleş yollarım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
fatıh benım motor 2012 modeller arasında fark olurmu bılmem bızım motorlarda hızını arttırmak ıcın kac dıslı ıle degıstırmemız gerekıyo.uzerındekı dıslı 14 lu sanırım 15 lısını takarsak ne olur 13 lusunu takarsak ne olur.bana bunu bı acıkla be abıcım.kafama takılıp duruyo nezamandır.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
fatih abi adem abiye gönder sen onu taksın cg ye
bu arada sen kaça aldınn abi ön siperliği ?
mutlu abi yanlış anlama ama orjinali senin kilondaki biri için bence iyi değiştirme derim şöyle anlatayım sebebini;
motor zaten 125cc olmasından dolayı öğle ahım şahım bir torku yok yokuşlarda bellidir zaten sen şimdi ona 15 lik dişli takarsan hanımınla binince motor gitmez 5 i zor yedirirsin anca inişte işe yarar yokuşa geldimi çekişden düşer randuman alamassın orjinali ararasın
13 dişli takarsan bu sefer yokuşlarda iyi olur orjinale göre iyi çeker ama düzde bu sefer orjinal gibi gitse bile çok bağırır fazla yakar o yüzden sen hiç ellleme derim sana
ya ben bunu satılık ettım zaten.satıcam bu kesın.ben bılgı amaclı soruyorum.forumda benzerı yazılar okumustum kafama takılıyordu ondan sordum.satacagım ıcın masraf yapmam motora kaldıkı zaten mafrafsız motor.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
80 lira abi sahibinden.comda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2498206/detay/
Ayıpsın kanka ona hazırlık yapıyok zaten
yan çantalar 270 lira dediğin şekilde alabiliyorsan bende istiyorum.Konuşun toptancı ile alalım hemen
f54 fatih bana yollasana. Titana takçam. Cevap yaz len kerata
iyi iyi maşallah karınca gibi yazdan kışa hazırlanıyom desene artık kışın biz doğalgaz derdindeyken sen o odunları çatır çıtır yakarsın kuzunede üzerine birde çay koyarsın ohhhh miss hatta birde F54 fatih gibi kuzinede kestane kebap yapar resimleri burada paylaşır ağzımızı sulandırısın bizim gezmekten daha yararlı işler yapıyosun yani vesselam
Hakikaten şirkete sorsana bi Rapsy ile beraber bende alayım yan çantalardan Meriç aynı benim kafadansın adamım ilgiyle takip edeceğim yapacağın değişiklikleri
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi gel guzinede çay demleyelim, kestane kebaplayalım. ama daha guzineyi kurmadım. Gündüz tek kat tişörtle geziyom söylemesi ayıp. Kış ve soğuk burda aralık ocak şubat tadır. Zaten kar bile yağmaz ama genede rüzgarı üştür adamı. Abi ziyaretime ne zaman gelipdurun? Beklepdurum bak gendi gendime.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)