fatih askerde motoru mumla arayacaksın. Demedi deme. Tecrübeyle sabittir.
Üçelerden motor alan var mı arkadaşlar.
Dün konuştum,2600'e tamam dediler.
Bizim burdaki bayi 3700 fiyat çekti,dayı yeme bizi dedim,piyasayı bildiğimi görünce en son 3000'e bırakırım dedi
Sıfır da bu kadar dalavere varken bu ülkede tanıdık hariç ikinci el almak intihar gibi
Bu mevzudan zamanında çok çektim.
Eşe dosta soruyorum o kadar para ile ikinci el tvs-ybr-cbf al diyorlar ama o fiyata 30.000-40.000 kmlerde var hep.
Birde nasıl kullandılar Allah bilir..
Uğur ben ikinci el aldım. Benzin masrafı yüzünden servisi de eklersen 600 tl içerideyim. Keşke 0 km ybr alsaydım.
Salcano iyiymiş. Fatihin motoru 32 000deydi. Mondiale baktığın gibi bakarsan senle beraber yaslanir bence.
Öyle maxi,haklısın.
Şimdi ben takıntılı adamım,ikinci el 25,000-30,000 km de aldığım zaman illa ki ağır bakımları gerekecek.
Sigortası,devri,bakımı derken en az 500 tl daha gidecek.
Zor işler ya
Mondiali 24,000'de verdim,benim baktığım gibi alan arkadas baksa 40,000-45,000 çok rahat gider motor açmadan.
Magnatec mineral yağ. Altın sarısı bidon al...
p,intilikden ziyade spor olur bana askere gitcez spor yapmış olarak antramanlı gideriz
orası öğle abi mumla arayacaz tabi :(
ramazan abi magnetec sentetik bir yağdır ve kaydorma özelliği var debriyaj yönünden sıkıntı çıkarma ihtimali çok yuüksek o yüzden koyma dedim yoksa motoru koruma yönünden iyi
bırak kanka ya.Bi ara sentetik yağ koymustum 500 km gecmeden boşalttm geri.Debraj ısınınca acayip oluyor
uğur kardeşim ben 32 binde aldım. Ağır bakım neki? 70 bine kadar rahat gideceğini umuyorum. Ağır bakıma sokmadım. Koy benzini yağını yola devam.
kanka sen benim dediğimi iyi okumadın galiba sentetik yağ koyarsan debriyaja zarar verir di,yorum zaten motosiklet yağı olcak yada yarı sentetik araba yağı
adem abi sen normal bakımlarını yap devam et ağır bakımları demek aslında motoru bitmiş artık motor istiyor demektir
yok şuanlık motosikletim 2004 ybrmi satınca motorsuz kaldım yaza dogru alıcam motosiklet.Ybr varken salcanoyu cok yakından takıp edıyordum.E satınca guzelım ybrmi model yukseltmek ıstedım fakat şuanlık durumlarım 2011 2012 ybr alacak kadar iyi değil.bende tercıhımı salcanodan yana kullanıcam.sen ve ahmet abı falan ıgneyi bir diş uzatmıs sanırım, sen ayarlamıssın ahmet abıının motorunuda, yakıtında azalma oldugu konusulmus.bende alacagım için aslı astarı nedır bır sorayım ogreneyım dedim. bi cevap sana zahmet. sevgilerle...
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Selamlar daha önce yazmıştım wolf alacağım diye ama mondial 100 mg prince hakkında bilgisi olan varmı acaba kullanıcıları 9bg ve 100km/h üstüne çıktıklarını problem çıkmadığını yazıyor bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.(97 cc motor)
fatih sen dürtmüşsün motoru, ben dürtemiyom. Motordan memnunum. Bugün odun yaparken benzin bitti odun motorunun. Hemen depoya hortum saldım. 2.5 litre kadar çektim.
Tamamdır arkadasım, sağolasın.En kısa sürede bır etkınlıkte gorusmek uzere.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Yeni tabLetim hayirli olsun bana pirana 9.7 inc tablet aldim 12 aya 520 yi pesin fiyata + olarak 1 yil sigorta ve 5 yil garantili.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
napam olum tableti? Git motur al.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)