şimdi okula oğlanı bırakıp gezecem biraz. Ondan sonra olabilir.
yav 2004 üst kapak, katalizatörsüz taksak 12.5 hp olmamı? Daha çokmu yakar? Vizede farkederlermi? Sorularım bu kadar. Cevaplara arada bi bakarım.
krank farklımı? Bunu bilmiyodum. Egzantrik dişlileri değişebilir ama krank değişecekse vazgeçtim şimdilik.
abi sen salcanoyu titan sandın galiba titanı kurcalasan hiç bir şey olmaz oynamaya musait bir motor yapısı var titanın ancak ybr motorlu yani muadili motorlar oynamaya gelmez onlar binmelik ş.içi dışı sürmelik motorlar kurcalama işte bin motoru ölünce bakarsın sen kardeşinin titanıyla oyna kırmızı şeyle salcanoyu elleme sonra elinde patlar ben karburatörüyle oynadım elimde patladı sonra gidip ybr karburatörü takdım görüyon kurcalamaya gelmez
rapsy ne kadarda doğru bi cevap
NEDEN ayar tutmaz bu makıne alla alla bende anlamadım salcano cok hassas desene
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Uzun bir aradan sonra motoru detaylı şekilde yıkadım.Altına takoz koyup üstünü örttüm bir süreliğine motor işini askıya aldım.Malum ders çalışmak için geldim manisaya motor elimin altında olunca gezme isteği uyanıyor içimde.Evde müsait olunca kaldırdık bakalım ne kadar durabilcez.İşte resimler.Maşallah demeyi unutmayın
Gündüz Farlarım Bir ara ne uğraşmıştım şunlarla.Ispartada koruma demirini deldircek
bir yer bulamadım.En sonunda birisi ben yaparım dedi oda delemedi baya uğraşmıştı.
Olmazsa Olmazım Xenon Far
Geçen lastik patladı yaptırmıştık.Yıkarken fark ettim ki arka lastik hava kaçırıyor.
Kimin aklına uyup tubless e çevirdiysem
Dörtlü tuşu ve çakmaklık
vay hemide gri. Satıkmı? Maşallahı var motorunun.
guzel makıne bu arada depoda boş mu ne sezon tam kapanmış anlaşılan
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
abilerim ben yaptım ve nelerle karşılaştığımı anlattım siz yapmayın diye şimdiden söylüyorum sizinde başınız ağrımasın diye iyilikten de anlamıyorsunuz
abi ybr motoru olduğu için dedim ybr de oynamaya gelmez istersen araştır atarını bozanların çoğu randumana oturtamamıştır ybr yi
meriç motorunun maşallahı var satacak olursan alan yaşadı
benmi alsam ne? Güzel motor. Bence satma.
bu ybr, salcano bujileri ne kadar ufak yahu? Titan bujisinin yarısı kadar tevekkeli torku düşük. 100 cc cub bujisi kadar.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)