Wolfle R6 gibi gidilmez gidilse bile R6 dan fazla yakar (orantılarsan yani) hee sen illede gidecem diyorsan yolun açık olsun tosun paşa
Wolfle R6 gibi gidilmez gidilse bile R6 dan fazla yakar (orantılarsan yani) hee sen illede gidecem diyorsan yolun açık olsun tosun paşa
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
senin motor r 6 gibi gitmiyosa ben ne yapayım abi? Benimki hayabusa mübarek.
Bi şey yapman gerekmiyor zaten tosunum hayalbusanla mutluluklar dilerim sana Allah kaza bela vermesin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi hayabusa halt yemiş yanında. Jet motorlu uçak mübarek. F16 gibi, güdümlü füze gibi gidiyo. Fatih artık kime okutmuşsa
Hangi Fatih F54 Fatih mi bak duymasın gene gaz yapmışın gelir gazını alır gider gene
yok bu fatih fat280 fatih. Zaten benim salcano ilk üretimden olduğu için özel. Yani yan sanayi değil.
Hımm bakıyomda F54 ü duyunca tüylerin ürperdi Fat280 in motorunu hocaya üfletmesine gerek yok o kendi okuyup üflemiştir zaten dikkatli kullanda güdümlü f16 füzesi gibi giderken patlama bi yerlerde sonrada bizleri arkandan okuyup üflemek durumunda bırakma emi
korkma abi ben düştüğüm yeri yakarım kendimi değil. O fatihi düzde geçemedim ama hesabım bitmedi daha. Bu işin rövanşı var. Gör bak.
Yenilen pehlivan..............
çok sıkı idman yapıyorum abi. Dumanını attırcam valla
uyku vakti geldi abi. Ben yatar. Yoksa nöbet bitmez. Muhabbet için teşekürler. Muhabbet olsun diye yazıyom bunları. Yoksa apaçi kim, ben kim? Ne anlarım ben basmaktan. Demi yani?
Tabi tabi düşününce kestirebildin değilmi tabi başına gelecekleri ondan sonrada muhabbete bağlayarak geri vites yapayım diyosun şimdide Apaçi Adem
Neyse eyi geceler bakayım yat uyuda F54 ü geçersin belkim rüyanda haa bu arada nöbette çok uyuyon bu aralar aman bi sakatlık olmasın oralarda dikkat et
gözüm etrafta. Saat başı bakınıyorum.
ahmet abi bunu öğrendiğimiz iyi oldu wolfu olanlar km teli bozulsa gidip 150 lik scooterinkini takabilir desene hemde ucuza
dokunmayın ademime uysunda büyüsün tıpış tıpış yürüsün
şaka bir yana dikkat et ahmet abiin de dediği gibi nöbtde uyumak tehlikelidir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
salconun arka teker tekrar patladı bende ıc lastıgı yenıledım... elcıklere sunger taktım bısıkletlere takılandan bırde arkaya küçük bir sepet taktım ... hala sıgortayı yaptırmadım öyle bınıyom trafıge cıkmadım da pek adam on gun suren var dedıydı ıkıncı hafta oldu yaptırmadım acaba yaptırmadıgım gunler ıcın ceza yermıyım yoksa normal sıgorta polıcesımı yapılır sıgortacı kasımın 15 ucuzlayacak fılan demişti de
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
abi bende senin gibi önceki aldığım cgnin sigortasını yaptırmadıydım 1 ay oldu benim ruhsatda gelmedi öğrendim ki sigorta yapmazsan emniyet göndermiyormuş ruhsatı birde sigortayı cezalı yaptırdım 120 ödeyeceğime 140 ödedim allahtan sattım motoruda geri aldım paramı :D
bence en kısa zamanda git yaptır
tamam haftaya yaptırayım madem demek emnıyette göndermıyor ruhsatı ha herşeyden bı haberler
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
parlak fikirlerim var akşama açıklayayımda tartışalım. Bu fikirler niye benim aklıma gelir bilmem.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)