tamam yolda koparsa artık fatihe hediye ederım
tamam yolda koparsa artık fatihe hediye ederım
tsubasa geçmiş olsun kardeş verilmiş sadakan varmış. Adem abi 10 bin anca olmuştur.Salcanoya bisi olmaz cbf gibi dandik mi bu
cbf dedinde aklıma geldi. Geçen düzde cbf tokatladım. Arkamdan bastı bastı geçemedi
neden se bu cbf lerı herkez gecıyor cbf ler kımı gececek acaba
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
cbf tipten kaybediyor hacı tipi bozuk.
abi orjinali çok dandikti anca 20 bin gitti bende 20 binde komple takım olarak zincir dişli takımını değiştirdim işte 13 bin km oldu değiştireli durumuna bak 40-50 bin gider rahat ondan sonra değiştitrsin
bitrde motora yavaş gidiyor diyorsun bak cbf tokatlamışsın
ikimizde artçılıydık. Benim artçı hafif bastı galiba. 53 kg tamam zinciri 50 bin lerde yenilerim sağol.
kaza yapmaktan korkmuyordum zincir kopması felaket bişey
ölmediğime dua ediyorum
tekere dolandı 2 metre yükseldim motor yukarıya attı resmen omzumun üstüne düştüm kask catladı
zincir bakımı en önemlisi
yenileyin bakım yapın bişey yapın
50 binde cbfe biniyorum değişmemiş zinciri hiç
kopması dogaldı
zararı firma ödeyecek
taksicinin de tampon catladı o da önemli değil dedi
# motosikletle.blogspot
Fatih bişey sorucam bu hava ayar iğnesini 1 diş uzatıyoruz demişsin bunu nasıl yapıcaz? 1diş büyük boyunu mu satın alıcaz yoksam ayar mı vericez
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
geçmiş olsun Tsubasa...
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
benim zincir bi keresinde 35 binde kopmuştu dağda. Rampada 1 ci viteste koptuğu için sıkıntı çıkarmamıştı. Ama fatihe satarken ön ve arka dişliyle beraber yenilemiştim.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi burda 15 tl ye bulabilirsem km telini öpüp başımın üstüne koyarım.
Valla bu gün şanslı günümdeydim herhalde teli söktük ben hemen ybr km teli alıp geldim 10 TL ye ilk önce bi baktık olmadı hem boyu kısa hem bağlantıları değişik ybr servisine (aynı zamanda salcanonunda servisi) bunun orjinali yokmu diye sordum yok ama istersen getiritiriz dedi kaça mal olur dedim oda 10 TL olsa 8 TL de kargo tutar 18 TL ye mal olur dedi bende akşam buradan sizlere bi danışayım ve netten araştırayım diyerekten şimdilik kalsın bakalım getirtmeyelim dedim başka bi motorcuya eski teli göstererek sorduğumda var abi dedi çıkardı aynısını verdi bizim telin sanırım mondial 150 hs scooterın km teliymiş ama bizim kinin birebir ayynıısıı kaç para dedim 5 lira abi dedi hemen aldım taktık
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi çok şanslısın. Artık ibren 140 ları devirir
Hiç işim olmaz 80-100 tınnn tınn
senin motor zaten o kadar gidiyor
Bu gün kapılmıcam senin tahriklerine Adem evet o kadar gidiyor banada yetiyor
140 + hızlara çıkmasını istesem R6 alırım
he bak kendin itiraf ettin. R6 alınmaz. Benzin 5 tl ama wolfle r6 gibi gidilir
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)