fatih çözmüş işi
orda tamircilere kademeci derler
tamirhanelere de kademe derler şimdi anladın mı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
fatıh sıvılde kaynak makınasını bıkez acıp kapatan kendını profesyonel kaynakcı tanıtıyo.zaten kademeye gıdınce alt devresı gelene kadar getır gotur aptırdıklarından o 3 aylık surede bıseyler kapıyo adam.sonrası nemı...aha oldun ıste kademecı.senın artıların var.en azından bılıosun buısı.kıyak bıde subaya denk geldımı bıttı sana askerlık..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Hayırlısı fatih Manisaya yakın bir yer çıkarsa çarşı izinlerinde motoru veririm salcano hasretini giderirsin
inşallah motorcu bi bölük komutanına yada bölük astsubayına denk gelirsinde onun motora ayar kayar yaparken bitirisin askerliği hakkında hayırlısı olsun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
fatih ayardan ne anlar abi Benim motörü ayarlıyamadı karbüratörü değiştir diyordu
benimkıde çokmu yakıyo ne? Bi dürtsem nasıl olur acep?
valla benim motürü ayarladı ana depodayken yedeğe geçmeden odiometre (km göstergesinin sıfırlanan bölümü) her 420 yi geçtiğinde Allah razı olsun diyorum ona
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ne 420 si ahmet abi? 445 km hem artçılı hem şehir içi, hemde bol rampalı. Yazdıklarımı okumadın galiba? Seninki 420 yi ne kadar geçiyokine?
420 yi her geçtiğinde diyorum Adem iyi oku 445 ide geçiyo yani eskiden 420 de geçiyordu yedeğe
tek başına geçer tabi. Ben full artçılıyım. Memlekette konya ovası gibi değil, her taraf rampa viraj. 4 cü vitesi zor görüyom.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)