son durum nedir? Alıyomusun salcanoyu fatih?
son durum nedir? Alıyomusun salcanoyu fatih?
takas etmez gibi. Heleki kopan kafa ve bacaktan sonra bidaha binmez motora. Fatih benim motoru ilandan kaldırdınmı, göremiyom? Bide durum nasıl titanın?
yok abi kaldırmadım duruyor fiyatı düşürdüm elimdem çıksın deye 1399 yazdım 1300 e flan verecem güncelleme yapmıştım belki ona denk gelmiştir
ben mutluyla takas etcem demedim de adem abi denk gelise biri o manada dedim illa salcano olcak deye kaide yok ybr de olur 100 lük dik motorlu cg tipli motorlarda olur
tamam anlaşılmıştır konu. Hadi hayırlısı.
2005 te İzmirde Bostanlıda gezerken 20-25 mt ötemde oldu motosiklet kazası sürücü kucağımda öldü dediğin durumu iyi bilirim yani Mutlu ama ben derimki bu şekilde ani tepki olarak satma motorunu aynı durum bendede oldu bende motoru sattım ama 6 ay sonra tekrar aldım sonuçta olanla ölene çare yok hepimiz alnımıza ne yazıldıysa onu yaşayacağız
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi ölüm hertürlü gelir seni bulur isteyince. İllaki motor şart değil yani.
yerden seker gene de bulur aga
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bu sabah 8 de ısten cıktım.09 da motorun marsına bastım ve bursa mt nın yapacagı ınegol gezısı ıcın yola revan oldum.dun yasadıgım olay sonunda eger korkularımın uzerıne gıtmezsemdahada motor kullanamam fıkrı on plana cıktı.sonuçmu.az evvel ewe geldımtoplamda 337km yol yapmısım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
tamam işte ne güzel avatarında yazanla tezat bi durum olur motoru bırakman bence
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bugun bi trafik ışıklarından cıkarken arkada kaldım ve makas atmak zorunda kaldım
öyle bir an geldi ki makası atarken nefesimi tuttum bir karış kaldı iki araça degmeme igne deliğinden geçtim
cok aşırı derecede korktum
böyle şeyler oluyor
tedbiri elden bırakmamak lazım nolursa olsun
yapmaman gerekiyordu o hareketi
# motosikletle.blogspot
aman Tsubasa dikkat et.. Gecmiş olsun.. Bu arada önceden kaydımı actırıcam B ehliyeti için..ocaktan sonrada sahin alıcam..
benim titana 100 cc silindir at fatih
50 cc motorada bindim
fakat motosikletle gezicem az yaksın diyorsan 250cc ideal
ama hangi 250 cc onun cevabını hala kimse veremiyor
buna bende dahilim
cok büyük bir boşluk var bu sınıfta
125 150 cc ideal benim için
konforlu olsun az yaksın biraz seri olsun bize yeter
100 cc alma demem sana fatih ama yine de senin kararın bu
# motosikletle.blogspot
abi senin motorun yaşı artık baya gelmiş şuan sorun yok desekte yfaktan artık sorunları başlar elden çıkarmak gerek birde ben 100 almamın sebebi vergi vergi yok onda titanı 100 cc yapsan bile gene ödeyecen vergi
evet doğru 250 cc ideal ama şu zamanda 250cc ye binmek bile fazla yakıt çok para 100 almamadaki sebebi adem abiyede dedim vergisi yok az üşkağıtçılık oluyor ama 100 cc alır az binerim beğenmessem 125 cc yaparım ben onu vergisiz binerim
daş gibi benim motor öyle deme fatih vergi için cg 100 iyi motor.
adem abi motoru bile buldum en uygun sıfırı bu 1600 e flan verse
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0039223/detay/
güzelmiş. 100 cc yle türkiye yi turlarsın sen fatih.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)