satılmazsa binecek. O motor ömürlük. Değerini bilmesi lazım
satılmazsa binecek. O motor ömürlük. Değerini bilmesi lazım
abi o 58,50 mm lik pişston atılmış 133cc anca var bu şartlarda 140 yaptıysa sen başka ne istersin bu arada motoru çok hararet yaptırmışsın her yeri yanmış motorun ve yanık kokusu vardı dip gaz giersen her zaman olcağı bu
alan kişi arkamdan sövmesin meriç sağlıklı verem dedim 25-30 tl vermişim ne olcak
yok arkadaşım öyle değil. Her motor bakım ister. Biri çok, biri az ister. 17 yaşındaki motorun %90 nı orjinal. Bikere keyfe keder rektefe ile piston büyüttüm. 1 kere debriyaj balatası bitti 60 binde. Onu yeniledim. Motor aksamı hala saat gibi. Krank, krank kolu, krank rulmanları, vites dişli kutusu. Hatta arka zincir dişlisi bile 2 ay önceye kadar orjinal, üzerinde gelen arka dişli vardı mesele bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
140 değil, 150 yaptırdım ben o motora hep tapagaz gittim ama senin motor yandı demekki 2 yılda 1 yeni silindir atarız
arkadaslar ıyı bauyramlar hepınıze
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
İyi bayramlar Mutlu istersen bayramda gelebilirsin kardeş buradayız bayramda
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Selamunaleyküm.. arkadaslarr..Bayramınız mübarek olsun..
Öncelikle link vereyim konum burda.. yardımcı olursanız cok iyi olur.
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ml#post2844732
Sonra Ahmet abi Araban gercekten cok güzel tek temennim inş nasibi bana olur.. almak isterim.. ocaga dogru..Ehliyeti 4-5 ay sonra alıcam fakat önceden alıcam bu sefer arabayı..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3020748/detay/
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hayırlısı olsun hakkında İzzetçim nasip kısmet meselesi bu işler tabiki bende isterim arabamın dosta gitmesini
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi 1300 motor azmı bu araba ıcın 1300 den cok varmı..tavsiye edermisin,piyasa degeri ne kadar bu arabanın
Serçelerin hepsi 1300 cc dir atası olan Murat 124 lerden çok farklıdır Murat 124 te 1200 motor varken serçede 1300 motor vardır 124 te 10/41 defransiyel varken serçede 12/41 defransiyel oranı vardır bu yüzden (yani bu defransiyel oranlarındaki değişiklik nedeniyle) serçe motor hacmi 1300 olmasına rağmen sanki 1600 motor varmışcasına gider yolda iyi bi serçe km gösterge ibresini en aşağıda bulunan takosan yazısına kadar çevirebilir (160+ hızlara çıkabilir yani) ve çok çabuk süratlenir Murat ise belirli bir süratten sonra(120-130 arası genelde) bağırmaya 5. vites istemeye başlar
Kısıtlı bütçeyle az yaksın çok gitsin kategorisinde bi araç olduğu ve modifiye edilmeye uygunluğu sayesinde kesinlikle tavsiye ederim
Piyasada (sahibinden comdan edindiğim incelemelere göre) 4500-5000 liradan aşağı temizleri bulunmamakla birlikte 20000 TL ye kadar serçeler bulunmaktadır. Tekrardan hayırlısı olsun hakkında kardeş
iyi akşamlar arkadaşlar. Depoyu fulleyeli 300 km yi geçtim. Hep şehir içi ve artçılı. bi 200 daha gider gibi yedeğe kadar. Yedeğe düşünce yazarım gene.
abi peki baslangıc ıcın dogan nı sercemi
başlangıç için ybr:d
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abi büyük ihtimal serce alıcam.. Ögrenince ve birazdaha para bırıktırıp..broadway alıcam..
bu salcano wolf yedek parça durumu nasıl ucuz pahalı kilometrede ne yakıyor
sakın kuruş yazmayın benzin fiyatı dansoz gibi yerinde durmuyorkı
ortalama 100 km 2,5 lt geçiyormu
servisleri nasıldır
Yedek parça derken motor parçası olarak al ybr parçasını buna tak. Ybr parça fiyatı yani. Orjinali var. Yan sanayi var. Yakıt gene ybr ile aynı. 100 km de 2.2 ila 2.6 arası. Çok sıkıştırsan 2.8 normal şartlarda 2.4, 2.5 gibi. Servisi bodrumda yok. Zaten gerekte yok. Biraz anlarsan motordan sorunsuz binersin. Servise giden, garantisi olan arkadaşlar varsa yardım edeceklerdir.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)