Nasıl senin üstüne yaa :D
Nasıl senin üstüne yaa :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
artık daha dıkkatlı olacak calmasına calacaklar ama adem senın tıtanı begenmemışler nedense para etmez heralde dıye ama bır bılseler hırızların onun ısmının tıtan oldugunu kesın götururlerdı nerden bılsınler tıpıne bakınca para etmez heralde dedıler
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
tamam abi dikkat ederim kilit var gerekirse kilitlerim allah ın ,zniyle birşey olmaz zaten askerlik çıktı beni bu aralarda satmama gerek motoru yoksa üstüme alıcam zaten sen merak etme abi
aynen abi tipine bkan almaz zaten ne etsin külüstür motoru
VEKALET senın ustundeyken nasıl alabılecen varmı öyle bır dunya ben bılmıyorum
yokmu arayıp soran ılanı gorup pekı kış olmasınında etkenı var tabı bırazda
külüstür demeyin benim motora. 100 lira masraf yapsa fatih onun motoruna 3-5 sene biner. Fatih satamazsan üstüne al veya dediğin gibi birinin üstüne ver. Askere ne zaman gidiyon fatih?
Bugün motorda birkaç değişiklik yaptım.Daha önceden farklı yere koyup randuman alamadığım çakmaklığı sakin kafa ile monteledim gayette güzel oldu.Yağmurda çamurda kalınca şase yapmasın diye bir tane anahtar koydum alt tarafa.Söktüğüm gündüz farlarınıda tekrar taktım.İşte resimler.
bendede var çakmaklık. Ama çok gizli yerde. Zor buldum valla
çılgın çakma ybr kullanıcıları salcocular. Tek hedefiniz gezmek. İleriii
rapsy senın motorun s modelımı s modelı ıse kafa duz gıbı duz modelı ıse vıtes göstergesı var gıbı soyle bakem senınkı hangısı
benım motor aynısı vıtes gostergesı var
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ok.
gecenlerde pis fotograflar yüklemiştim yıkadım pakladım cilaladım son haline geldi yeni makine
bende artık bol bol gezecegı yaylaları sonbahar olmasına ragmen şimdiden gezdırdım ki seneye nasıp olursa yabancılık cekmesın oralarda kerata bır kac tane kare paylaşayım bari
eyvllah meriç sagolasın dostum
ramazan abi özellikle arka lastiğe dikkat et beş para etmez orjinali sizin orada yağmur çamur kar var bence durumun varsa değiştir yoksada çok dikkatli yavaş kullan
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)