şanzuman yağı neyki? Buna 1 litre yağ konur, şmanzuman, motor hepsi içinde. 10w40sentetik iyidir.
şanzuman yağı neyki? Buna 1 litre yağ konur, şmanzuman, motor hepsi içinde. 10w40sentetik iyidir.
Tmm sağolasın.
arada titana biniyorum arkadaşlar. %80 wolf, %20titan. He he
gel abi gel vurdururuzz.. )
yağmurda biraz sürdüm. Kayma falan hissetmedım. Prelli dura lastikler, prelli mt 65 ten kesinlikle daha iyi. Hertürlü
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
ben 28 nısanda 2012 model aldım kılometre suanda 8800 de.lastıklerını aldıgım gun dublex yaptırdım ve koruma demırı taktırdım.ve sımdıye degın yaktıgım benzın degıstırdıgım yag parası.harıcı masrafım olmadı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
2 ci el alan memnun kalırsa sıfır alan naapsın? P
bakımını yap sıkıntı olmaz...bugun karacabeyden koye donerken koyden bı abı denk geldı artcı oldu bana.ondada rialli var 125 lık.senın motorun ne guzel kabılınden konustu bende bakımını yapınca boyle oluyo falan dedım.bakım onemlı dedıben senede 1 kere yagını degıstırıom dedı.3 yıl once sıfır almıstı sımdı 32bınde falan bu dedıgım motor.dusun ıste.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
günaydın.. Benim için cok zor bir geceydi... Suanda vurulan igne yüzünden sol bacagıma basamıyorum...
gecmış olsun... igne datlı geldimi peki adem abinle ugraşırsan böyle sanada ıgneyı cakıverırler arada dıkkatlı olman lazım...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
tatlı geçmiş olsun
bugün ademiden aldığım titanın benzin kortuömunu çıkarmışlar kopmuş tabi benzin çalmışlar la zaten içinde 5 lira civarı benzin vardı ona bile göz koymuşlar Allah hepsinin belasını versin sanayiye gitcez artık otobüsle flan bu işe bir önlem almam şart benim
gecmış olsun neysekı tıtanı calmamışlar begenmedıler heralde onu yapanlarında ta.........
ah ah. nerde piyasa o.ç kaynıyor gunduzleri efendi gibi görünen insanlar geceleri şekil degiştiriyorlar. insanların anlında yazmıyorkı ne oldukları anlayasın... nasıl bır önlem alacaksın pekı...
bızım kasaba kucuk yer bızım burda bıle oluyor o dedıklerınden en ıyısı kapalı bır garaj olması motorsıklet ıcın adamlar bır ıkı dakıkada motoru kamyonete yukleyıp kacması an meselesı dedıl...
sagolun bacak yeni yerine gelio.. 5 saaten sonraa.. Yok igneyi severim.. Fakat.. Uyusturdu..bu bide agrı kesici olmayıncaa..off off.
Fatih ve Dadlı geçmiş olsun ikinizede Fatih benim motoru koyduğum yer biraz kuytu sayılır abimin arabasının yanına koyuyorum bizim oturduğumuz yerde motorlu araçlara pek bulaşılmıyor scooter hariç scooter larda akü çalınması oluyor sökmesi basit olduğu için..
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
dun karbüratödekı pençigi alttan ıkıncı kademeye aldın gaz yemesı degıştı usta alttan dörduncuye koymuştu artık cıklesız fılan calışmaya başladı
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)