Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Ekim 2012, 03:04
adem80 adlı üyeden alıntı
ahmet abi jikle ne oluyokine? Ne işe yariy? Tarhanada yapıymi?
Yapiyiii yapiiiyii uyudunmu len Adem yoksam kaytarıyonmu nöbette bak tutarım zabtı hee
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
kısmette ne varsa kasıkta o cıkar abım.
aynen abicim
Ben yatar kendinize iyi bakın arkideşler
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Reklamlar
-
22 Ekim 2012, 03:09
allah rahatlık versın.ıyı geceler.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
22 Ekim 2012, 03:32
aabii uyuyom ben. Çok uykum var. Hiç uyumadım bugün.
-
22 Ekim 2012, 07:35
tabi bea esas zevk heyecan 125 lik motora.. 140 vurdurmakk )) Günaydın...
-
22 Ekim 2012, 09:40
cbf sı olan arakadaş dun motorsıkletıme bındeı gıdon daha rahat bısıklet gıbı dönduruyon dedı. ama hata etmışsın salco almakla dedı bende farkını ver alam cbf dedım... ses yok aynı model ve aynı km cbf er 3500/4000 den aşagısı yok o aradakı yakıtlan ben bır ıkı sene bedavayla gezerım nerdeyse cın mın ama kalıtelı salco yolda gıtmesı çok rahat 120 km konyadan geldım sıkıntı yok yormadı bıle 50 km oncekı mondı mc le gıdınce her tarafım uyuşurdu... nedense guc arayacak olsam mc yı satmazdım gucte bır yere kadar konfor lazım artık bıze maddı durumuza göre 125 cc bıle bıze luks sayılır
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
22 Ekim 2012, 10:28
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
ben motoru büyütecektim beni bile vazgeçirdiniz.Aynen abi haklısın maceraya gerek yok.Pirelli lastikleri takmışım 6 binde motor neyime kaşınıyorsam.Gündüz farlarını sökmüştüm onlarıda takayim en kısa zamanda.
tamam abi satmıyorum motor falan
30-40 bin km ye kadar devam salcano ile.
meriç bizim iş olmuyacak anlaşılan
abi sen o zaman bir ara karbüratörün ignesine bakıverde sibob ayarından sonra seninki gibi ayarlıyayim bende
la kanka sana yazdım ya la hava ayarı 3 tur iğnede orjinali seninkinin nerdeyse onun bir üstünde yani altdan 3. de ok
ramizan83 adlı üyeden alıntı
cbf sı olan arakadaş dun motorsıkletıme bındeı gıdon daha rahat bısıklet gıbı dönduruyon dedı. ama hata etmışsın salco almakla dedı bende farkını ver alam cbf dedım... ses yok aynı model ve aynı km cbf er 3500/4000 den aşagısı yok o aradakı yakıtlan ben bır ıkı sene bedavayla gezerım nerdeyse cın mın ama kalıtelı salco yolda gıtmesı çok rahat 120 km konyadan geldım sıkıntı yok yormadı bıle 50 km oncekı mondı mc le gıdınce her tarafım uyuşurdu... nedense guc arayacak olsam mc yı satmazdım gucte bır yere kadar konfor lazım artık bıze maddı durumuza göre 125 cc bıle bıze luks sayılır
ramazan abi aynen bu zamanda rahatlık önemli mc seri olsada 50 km den sonra seni rahatsız edecektir buda çok durman demek yolda bu aradaki seriliği salcano durmadan gitsen rahat kapatır ben bodruma ademin yanına tek kontak gittim abi 8-9 saat motor üstündeydim düşün yani 580 km
-
22 Ekim 2012, 10:54
FATİH ıyısın tek marşla 580 km bunu herkez yapmaz yav.... pekı donuşte ne yaptın tıtanla 580 km bıde onu söyle bakem de bılelım=
-
22 Ekim 2012, 11:26
FATİH ıyısın tek marşla 580 km bunu herkez yapmaz yav.... pekı donuşte ne yaptın tıtanla 580 km bıde onu söyle bakem de bılelım
=
abi titanla gelirken milasda durdum bir gün arkadaşlar vardı orada 525 km oradan alanya onunla gelirken baya yoruldum ama elim ayağım baya mahvoldu antalyaya 100 km kala iraz dinlendim ondan sonra devam ettim antalyadan diplomamaı almam gerekti o yüzden onunla giderkende katlandık ama onunla uzun yola gidilmez adamın her yerini ağrıtıyor adem abi görmesin bu yazımı
-
22 Ekim 2012, 12:15
ADEM abın şu an rahatında görse bıle görmezden gelebılır 96 yı savunmaz gayrı konforda dımı rahatına duşkundur kendılerı
-
22 Ekim 2012, 12:16
aldı salcoyu.. Tabi tasss gibi motürr..
-
22 Ekim 2012, 12:43
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
22 Ekim 2012, 15:11
fat280 adlı üyeden alıntı
meriç bizim iş olmuyacak anlaşılan
aynen kanka salcanoya devam
-
22 Ekim 2012, 15:12
Herkese selamlar,forumda yeniyim net'ten araştırdım Salcano iyi gözüküyor motorla ilgili sorularım olacak net'te okuduklarım
1-Benzin musluğu sızıntı yaptığı
2-Arka fren balatası tutmadığı
3-Far ampülü sürekli patlattığı
4-Ön disk ses yaptığı
Bunlar her kullanıcıda varmı tek tük mü çıkıyor,bir'de lastikleri tubeles,le değişsek uyumlumu problem çıkarmı değişen varmı şimdiden cevaplar için teşekkürler.
-
22 Ekim 2012, 15:16
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
tabi bea esas zevk heyecan 125 lik motora.. 140 vurdurmakk
)) Günaydın...
öyle bir dünya varsa bende orada yaşamak istiyom
---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:13 ----------
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar,forumda yeniyim net'ten araştırdım Salcano iyi gözüküyor motorla ilgili sorularım olacak net'te okuduklarım
4-Ön disk ses yaptığı
Bunlar her kullanıcıda varmı tek tük mü çıkıyor,bir'de lastikleri tubeles,le değişsek uyumlumu problem çıkarmı değişen varmı şimdiden cevaplar için teşekkürler.
6 aydır salcano kullanıyorum.Hiç ampul patlamadı.Firenlerimde gayet güzel tutmuyor diyen balataları gözden geçirsin derim.Benzin musluğunda akıtma bazılarında var bazılarında yok.Conta kestirip koyuyorsun oda çözülüyor.Ön disk biraz ötüyor onunda çözümünü fatih buldu.Bu saydıkların tek tük çıkanlar.Ben bir ara kuryelikte yaptım salcano ile hiçbir sıkıntı yaşamadım.Lastikleri tubless e çevirebilirsin sıkıntı yaşatmıyor.
-
22 Ekim 2012, 15:20
4-Ön disk ses yaptığı
gezgın kardeş bunlar hep küçük sorunlar hallolur yanı önemlı olan konforun ucuz fıyattan karşılanması... ybr alamayanların ybr kalıtesınde kullanması ıcın uygundur
-
22 Ekim 2012, 15:33
ADEM abın şu an rahatında görse bıle görmezden gelebılır 96 yı savunmaz gayrı konforda dımı rahatına duşkundur kendılerı
evet yorar. İtirazım yok. Ama sağlam motordur. Salcoyu gören bune laa diye soruyo, hondayı satıp bunumu aldın diyo. Evet diyorum, bunun markası ne diyolar, depoyu gösteriyorum. Tabiki motoru tanımıyolar. Öyle diyecekler. Tanıtmaya gerekte duymuyorum zaten. Madeeen çayna
-
22 Ekim 2012, 15:42
adem80 adlı üyeden alıntı
evet yorar. İtirazım yok. Ama sağlam motordur. Salcoyu gören bune laa diye soruyo, hondayı satıp bunumu aldın diyo. Evet diyorum, bunun markası ne diyolar, depoyu gösteriyorum. Tabiki motoru tanımıyolar. Öyle diyecekler. Tanıtmaya gerekte duymuyorum zaten. Madeeen çayna
adem abi sorun yok geri değişebilirz
-
22 Ekim 2012, 15:44
Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür,bayramdan sonra alıyorum sağlıcakla...
-
22 Ekim 2012, 15:46
Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür,bayramdan sonra alıyorum sağlıcakla...
hayırlısı olur inş. çok memnun kalacağına inanıyorum
-
22 Ekim 2012, 15:48
Benim şu anda kullandığım motorda 10/40 yağ ve 90 no şanzıman yağı kullanıyorum bu motorda kaç no motor yağı ve şanzuman yağı(kaliteli)kullanıyorsunuz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)