Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Yav Meriç gençsin hevesin vardır arzın vardır deye ses etmiyorum Allah aşkına büyütünce nolcak bizim 80-100 gittiğimiz uzun yola sen gs 500 le 100-130- 140 gideceksin sonuç nolcak bizlerden en fazla 30 dk önce varacaksın ama bizim en az 2 mislimiz fazla yakacaksın he yolda bi kamyonu solllarken güç elinin altında olacak gaza asılınca uçup gideceksin ama bence -şahsi fikrim- iki katı fazla yakmaya değmez kamyonu sollamayverim abicim yolun boş olduğu zaman emniyetli bi şekilde misler gibi geçerim paramda cebimde kalır
    Mutlu hele sana hiç bi şey demiyorum senin için yukarda yazdıklarımın hiç birisi geçerli değil cbf le sende 80-100 gideceksin bizde aynı uzun yola bizden en fazla 1-2 dk önce varacaksın kamyona gelince sende müsait yol durumunu bekliceksin sollamak için bizde fakat cbf olsun deye en az 1000 lira parayı sen bayılacaksın biz değil aynı yolda 100 km için biz yakcaz 11-12 tl lik benzin sen yakcaksın 13-14 tl lik benzin değmez yani
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tamam abi satmıyorum motor falan 30-40 bin km ye kadar devam salcano ile.

Motosikleti
    ha şöyle ya he iyi fiyat olursa ver dicem ama satsan ne alcan gene sıfır alcan gene şimdiki gibi olana kadar uğraşcan boşver
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

abi sen o zaman bir ara karbüratörün ignesine bakıverde sibob ayarından sonra seninki gibi ayarlıyayim bende

Motosikleti
    Valla ben anlamam diyom ya Fatihe sor o Alanyada bi ayarladı öyle duruyo benim motür memnunumda maşallah
    Bu arada bu gün av bayisinin birinde bi yağmurluk gördüm arkadaş iri insan olmak çok zor ya xxl ı bile denk gelmedi denk gelse bile motor montunun üstüne giyilmiyo sadece alt üst yağmurluğu giymek lazım yağmurlu havada üşümezmiyizki sadece yağmurlukla

sabah çalışırken sıkıntı oluyor mu?

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:00 ----------

yağmurluk işine kesin çözüm balıkçı kıyafeti al abi.Benim gibi 2 tane girer içine çok rahat.Şirket vermişti mecburiyetten giyiyorduk

Motosikleti
    yoo hatta halen ciklesiz çalıştırıyom çok serin geçerse gece gene ciklesiz çalıştırıyom sonra cikleyi çekiveriom 1-1.5 dk sonra normale dönüyom sıkıntı olmuyor

hava 3 turda diyor o tamamda iğne kaçıncı bölümde.Ben biraz kurcaladım orjinal kaçtı hatırlamıyorum.

Motosikleti
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabah çalışırken sıkıntı oluyor mu?

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:00 ----------

yağmurluk işine kesin çözüm balıkçı kıyafeti al abi.Benim gibi 2 tane girer içine çok rahat.Şirket vermişti mecburiyetten giyiyorduk
    Nerden buluruz onuki

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ahmet abi jikle ne oluyokine? Ne işe yariy? Tarhanada yapıymi?

http://www.gurteksyagmurluk.com/deta...diger-renkleri

benim kullandığım bundandı abi.Suni deri diye geçiyor.Rüzgarı baya kesiyor.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ben anlamam diyom ya Fatihe sor o Alanyada bi ayarladı öyle duruyo benim motür memnunumda maşallah
    Bu arada bu gün av bayisinin birinde bi yağmurluk gördüm arkadaş iri insan olmak çok zor ya xxl ı bile denk gelmedi denk gelse bile motor montunun üstüne giyilmiyo sadece alt üst yağmurluğu giymek lazım yağmurlu havada üşümezmiyizki sadece yağmurlukla
    ahmet abi boyle acıklamalı yazınca daha net bı gorus belırıyo.dedım ya cbf bende heves kalır.yanlız kılolu olmanın dezavantajı kendıme mont bulamıyorum pantolondan gectım zatende mont yok arkadaslar bıldıgınız bı yer yyokmu .ama 400-500 fıyat ceken yerler olmayacak hoş onlardada beden yok a.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahmet abi boyle acıklamalı yazınca daha net bı gorus belırıyo.dedım ya cbf bende heves kalır.yanlız kılolu olmanın dezavantajı kendıme mont bulamıyorum pantolondan gectım zatende mont yok arkadaslar bıldıgınız bı yer yyokmu .ama 400-500 fıyat ceken yerler olmayacak hoş onlardada beden yok a.
    hacı kaç kilosun sen ?
    boy kaç
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı kaç kilosun sen ?
    boy kaç
    1.82 boy 148 kg. sen balıkesırlıydın degılmı.ama sımdı ıstanbuldasın sanırım.

Motosikleti
    Mutlu Meriçin verdiği linkteki balıkçı yağmurluklarından alalım eniyisi biz birer tane
    @tsubusa sayfaya yazmaya geç kaldın bu gün bi daha olmasın bak

Motosikleti
    cbf 150
    abi baktım bende hatta reflekorlusude var.ınceledım bıraz.fıyatını ogrenmelı ekonomıkse neden alınmasınkı.havalar soyle uzel gıtsede sızın otaraflara gelesım var.tavşanlıda bı asker arkadasım var goresım var kendısını sende yakınsındır heralde oraya.bı cay esırgemessın kardesıne.hemıde bu ırı kıyım bunyeylede tanısılmıs olur.(kılo demıyorum adem kızıyo)

Motosikleti
    İlanda telefon numarası var arayıp sormalı her zaman beklerim kardeşim bi bardak çayın lafımı olur semaverle söylerim çayı sana hemide yanında Kötaya gözlemesi eşliğinde yeriz bünyemiz gelişir (kilo alırız demiyom Adem kızıyo) haklsın

Motosikleti
    cbf 150
    bayram sonrası bıkac gun ıznım olacak.ınsallah alllahım yarebbım hava guzel olurda bı gaz acarım otarafa.2002 den berı gıtmedım kutahyaya

Motosikleti
    Bayram sonu Aydına kayınpedere gitme ihtimalimiz var ama daha henüz ihtimal yani sen gelmeden önce haber et numaralarım profilde yazıyor

Motosikleti
    cbf 150
    kısmette ne varsa kasıkta o cıkar abım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)