17.5 abisi. Ergen yani
bırak ya göbek yok ya dıslanmıs hissedio kendini.. ) kıskananlar catlasın 18 imde bile deyilim.. )
gel gel..) kısın güzel olmaz ama.. Yazın yarıs coktur burdaa.. İstersen gideriz..cok arkadasım var yarısan..
Yaz kış fark etmez.Tatlı su motorcusu değiliz bineriz motora da yarış falan beni saran şeyler değil.
yaw sana laf yok sen ta göbeksinde.. Badem abi falan az göbekli.. Abi fark etmezz.. Salcoyu satmassan..güzel artcı olurum..hihihi..
Yıllar senide göbeklendirecek datlı senin yaşındayken senden zayıftım ben ama hakkını yemeyeylim artçı konusunda üstüne olmaz yani varlığınla yokluğun belirsiz gider gelirsin arkada
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hehehe..o dogru bak..hele önde 100+biri varsa yaslanınca hem sıcak oluo hem airbag oluo hahaha
göbek konusu muhabbeti beni bayıyo artık. Bundan sonra bu konuya girmicem, cevapta yazmıcam. Ayıp oluyor biraz. Beni geçtimde 148 kg arkadaşım var burda. Ona ayıp. Bu konuya son msjım. Başka konuda muhabbet isterseniz varım.
148 kilo olan arkadaşta bende kilolarımızla barışığız biz Adem sanada tavsiye ederim takılma böyle şeylere ya
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
töbe ya sakadanda anlamıonuz hee.. Herkez memnun kilosundan..adem abi yatmıonmu nöbetmi var..
şaka 1 kere olur, 2 kere olur, 3 sayfa olmaz sabah 8 de kalktım, uyumadan nöbete geldim. Kestiririz artık biraz
onu her sabah bal,börek yiyip motorla spora cıkmadan düşünücektin... neyse iyi geceler ya yatıom ben uykum var...rüyamda gazlıyam biraz
CBF 150 ye bindinmi hiç ben piyanist irfanın motürüne bindim tamam iyi hoş ama bizim motor satılıp alınası bi motür gelmedi bana
Adem kızma len
Hadi eyi geceler datlı kaskını tak yatarken belkim rüyanda düşersin falan Allah korusun
aynen katılıyorum ahmet abıye.bayramlık alısverısıne gıttık bugun hanımla.tezgahtar kıza su montu gorebılırmıyım dedım ablaya goremı olcak deyınce kendısı esım olur dedım.sasırdı kızcagız bı ona bı bana baktı bellıkı bı acıklama beklıyosun dedım safca kafasını salladı..bak dedım bızım evde mantıları ben yerım bulasıkları esım yıkar dedım gulustuk...yanı sorun yok arkadaslar.makarasını bıle yapıyorum.heyttt benım yerkureye baskı uygulamıslıgım var zıplayınca 300 basıom ben dıyorum
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tamam Ademcim biz şişman ve göbekliyiz sen birazcık iri kemikli ve gürbüzcesin oldumu bak patates cipsinin acısı fazla gelmiş ağzım yanıyo biramda ısınmış serinletmiyo zaten ağzımı
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)