evet muck kuni (mikuni mi ne ybr karburatörü) ondan var motörümde
evet muck kuni (mikuni mi ne ybr karburatörü) ondan var motörümde
niyekine? Orjinalinin nesi var?
kanka ahmet abinin karburatörünü ben ayarkladım 3 tur yaptım orjinal gibi birde iğneyi bir diş uzattım orjinalinden seninkini yaptığım gibi ama onunku iyi seninki nedense çok yakıyor anlamadım gitti
adem abi sen hiç ayarını elleme yoksa bir daha tutduramassın
onun motor ne ayar yaptıysam düşmedi yakıtı o yüzden
fatih ayar işlerinden iyi anlıyor abi salcanonun kitabını yazacak adam Benim motörü ayarlayamamıştır.Fatih ben Alanya'da ayarlarım sen benimkini al kullan dediydi ama alyan anahtar bulamadık kaldı öle orjinalinde bir şey yok.Hatta fatihe sorarsak orjinali daha iyi
yakıt ayarı illaki karburatörden düşmezki? Tamam karburatörü ellemiyorum. Aynen binerim.
titanın karburatörü bikaç kere ayar çekmiştim (kaç bikaç kere allah bilir)
Aha cıkmıs bizim göbekli abi :D facede göbek daha büyük :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
dayanır dayanır. Ama ben 10 yıl buna binermiyim bilemem.
dayanmaz bu sene canı cıkar oduna gitmekten :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
izzet bu motorla odun çekersem motor ölür. Bunla odun çekilmez. Sadece yol gidilir.
10 yıl binilirmi zaman gösterecek.
sonra bunla takasa girersin.. 250 sen böyle takaslarla 1300 falan alcan hee :D
hadi len. Takas ettikte cc mi büyüttük? Sadece model yükselttik. Benzin pahalı. Büyük cc beni aşar.
Arkadaşlar Serçedesin konusunu konu dışına açtım http://www.motosiklet.net/forum/konu...ml#post2840660
yorumlarınızı bekliyorum
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
odun çekme ağır iş. Bunun krank ve krank rulmanları kaldırmaz. Balatalardan bahsetmiyorum bile. 96 titan bu işler için idealdi. Banamısın demezdi.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)