arada bakıyom yazıp çizen varmı? Şu mt de benden daha çok takılan varmı acaba?
Sizlerede günaydın. Hayırlı sabahlar.
arada bakıyom yazıp çizen varmı? Şu mt de benden daha çok takılan varmı acaba?
Sizlerede günaydın. Hayırlı sabahlar.
senden daha fazla takılan vardır kesın ya... adamlar 2004 2005 ten bu yana online modaratörler var... ama sende ıyısın forumlarda her yerde varsın maşallah...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
s.a. günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
adem abi sibobu sıktım bugün egzoz ama fazla sıktım şuan rolantide durmuyor hemen stop ediyor ama gram ses yok
neyse yarına biraz bakım yapacağım zaten o zaman güzel bir ayar çekerim sibobun resmini çekecektim çekilmiyor ucunun nasıl bittiğinin değişmesi şart ama şuan kalsın satılmazsa yapar binerim satarsam alan uğraşsın
merkezdeyim.. Len badem abi göbegim yok dye ne kıskanıon beniii
Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
ıs nedenıyle manısaya ve turgutluya sık sık gelıyorum o yuzden sordum.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
göbek konusu söz konusu ise gerisi teferruattır... 30 yaş göbeklı erkeklerle her turlu yarışa gırerım
adem abi izzeti dövsene =)
göbek balkon teras muhabetini nereye getirdi bak :D
# motosikletle.blogspot
benim yaş 30 yaklaşık 5 ayda 86 dan 74 kiloya düştüm diyet falan yok sadece yediklerimi azalttım.
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
izzet adem abiye bisiklet alalım ikimiz kilo versin biraz..
işemeye bile motosiklet gidiyor cünkü =)
benzine zam gelincede içine işiyormuş =)
# motosikletle.blogspot
Adem abi öyle hem yiyo hem oturuyorr :D alalım salcano pisiklet
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
gobek ne ıse yarar:mesela bıra ıcerken masa ıhtıyacı duymassın,helekı play statıon oynarken super oluyo.halımden memnunum.nasıl derler kılolarımla barısıgım ben
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
göbeksız erkeklerle göbekli erkekler ayrılsın bakalım...
benım bu salco sabah çalışırken gazı asılınca sıyah korumlar beraber yag gıbı bır şey atıyor elim sımsıyah kaldı sonra ısınınca gectı acaba nu normalmı... birde deponun altından benzınkacırıyor vıdalardan neyden olabılır deneyımlı arkadaşları beklıyorum cevaplarını
abi sabah nem yapmış olabilir egzozun içi bodrumdayken titanın kide öğle yapmıştı ilk çalıştırmada duman attı elimi kap kara yaptı sulu gibi işte seninkide aynıdır büyük ihtimal depoya gelirsek musluğun contasına bir bak abi söküp içindeki benzini boşalt bir yere sök iyice oturt kontrol et ve iyice sık geçer yada yeni bir conta al
hala göbek konusu yav. Fatihim 0.05 mm yapta şişmesin motor. Yani çok azda olsa boşluk bırak.
Ramizan yağı eksozdanmı atıyor?eksozdan ilk çalıştırmada buhar yapar ısınırken içi. Eksozun içindeki is vb şeylere buhar karışarak siyah renk alır. Yağ zandedersin. Hani araba eksozlarında ilk çalışmada su damlarya, o da öyle bısey. Yani motorun sağlıklı çalışıyor korkma. Depo altından nerden benzin sızdırıyor? Benzin vanasının orlardanmı? Yap veya yaptır. Tehlikeli.
15 tl iyiymiş fiyatı. Pahalı değil. 3+15 vefa borcum olsun sana.rölanti kendi kendinemi düşüyo acep? Ayarlaması zor değil. Fatihim benim
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)