Gelem ne olcaktiki :D ama yazın gelicem inş :D yanına abi ev fiyatları ne ka orlarda ya..
Gelem ne olcaktiki :D ama yazın gelicem inş :D yanına abi ev fiyatları ne ka orlarda ya..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
BİZ BEKARIZ BİZİM GÖBEEMİZ YOK..
BİZE HANİMLER BAHMİYY
---------- Post added at 00:10 ---------- Previous post was at 00:01 ----------
izzet biraz daha uzatırsak adem abi klonlucak bizi
# motosikletle.blogspot
ya olum genç adamsınız göbeğiniz yok. Sizi pisiklet, bizi salcano taşır.
salcano pisiklet tam izzete göre zaten. Nasıl olsa motor alamıyor. Bide vırt zırt konuşuyor
He tokatlıcam ama seni gör :D iyi geceler
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
benım oldugum yerde hala kılo muhabbetı yapılıyor ya hayret dogrusu.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
arkadaşım kusura bakma sen. Susturamadım şu genç ergenleri.
ne suscam yaa ) allahım yarabbbimmm ,hay be saka bi yana.. İyi geceler...yatıom ben..
datlı senin göbeğini pompa ile şişircem biraz daha konuşursan. Havayı hangi delikten basarım allah bilir
töbe ya.. Bugun bizim abiyi biri aramıs.. Abi demiş..kuzuya kac ps hava basıoduk senn bilionmu ... Abide öne 28 arka 32 diyip sövüp.. Nerddn blem lan demiş hahaha.
izzet manısanın neresınde oturuyosun kardesım
cbf benım hayalım.kesın kararlıyım elbet alıcam.bakalım kısmet ne zamana.bıkac motor buldum malum kurban valıde ılle kurban keselım dıo 700-800 den asagı kurbanlık yok.coluk cocuk bayrama ızmıte gıtcez gene 2000 bının kapısı acık.sanırım salcoyu satmadan cbf hayalde kalcak.3500 tl yı koycaz cebe bulcaz bı makına temızınden.kısmet bayram sonra gıbı gozukuyo.
cbf ile salcano arasında pek bi fark yok. Cbf nin cüsseye yakın bizim salcanolar. Ben şahsen salcanoyu satıp cbf almazdım. Sadece satarken işe yarar. Başka bi fark yok. Genede sen bilirsin.
kısmette ne varsa kasıkta o cıkar ağa
hadi hayırlısı diyelim o zaman.
gunaydın hepinize mıllet....
gece kuşu adem80 sanada gunaydın 06,24 te onlıne sın yıne
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)