günaydın herkese. Hayırlı cumalar. Hemen şu zincir işine girişeyim.
günaydın herkese. Hayırlı cumalar. Hemen şu zincir işine girişeyim.
öglen oldu .. Tünaydın dicenn ne zinciri yaa?
tünaydını senin gibi okul çocukları der datlı.
Zinciri gerdim. Titan es in aküsü biraz zayıftı. Salcanoyla değiş tokuş yaptım. Biraz şarj olsun, dolsun bakalım. Gerekirse gene değiş, tokuş yaparım.
sanada hayırlı cumalar adem abi cümlemize hayırlı cumalar arkadaşlar iyi bakalım ayarı yapta dene nasıl deye motor
bu arada abi sibobun başını iyi yemişsin değiştirdiğim halde gene ses geliyor motordan anlıyacağın sibobları değiştirmek farz oldu yaktın beni abi nasıl kullandıysan benim elimde patladı motor
buyuralım bakalımda adem abi yaktı bizi
eski kasa bu. İllaki biraz sesli çalışacak. Allıştın tabi sessiz salcanoya, sesli geldi benim motor. Kaç liraki masrafı? Gerçekten çoksa ben karşılarım fatih. Yani kimseyi yaktığım yok
haysi herkez gene eski motoruna.. Hem ne okul cocugu 17 yasındayım...
Salcano wolf için depo ve koltuk kılıfı ile beraber ön koruma demiri lazım. bu ürünleri bulabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir site var mı ?
Mevlana Değilim, Adam Olmayan Gelmesin !!!
Gıttım baktım aldım gördum geldım önumuz kış olmasına ragmen salcanoyu alıp geldım motorsuzluga daha fazla dayanamadım.. şu an bayakı kırlı yarın yıkar bırdaha resım koruz aradakı farkı görürüz gayrı... bır ıkı kere yatması var dama genelde darbelerı koruma demırı emmış herhangı bır granajda ezık cızık yok sadece arka camurluk sınyalle beraber kırık bırde aynası yok kırılmış... motor bır kac yerınden yav kacırmış usta sorun degıl keceden yapmış fazla sıkıştırmadan dedı... mondıal mc den sonra bıraz zayıf geldı ama ben zaten bunu bılıyordum sırf yakıt konusunda az yakması yeterlı bence salcona almak ıcın ybr alamayanlara önerılır sesı aynısı ybr yı dınle bunu dınleme o kadar yanı
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Adaş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
adem abi estağfurullah masrafı ver demem canım ama sesli abi ilk yaptım iyi did sesi az sürdüm gene şakırdamaya başladı bugün biri geldi bakmaya sesi duyunca almayı vaz geçti dedim sibobdan anlamadı herif hafta sonu ayar çekmek şart oldu
hayırlı olsun ramazan abi güle güle kullan kazasız belasız tabi mondialden sonra hantal gelir sana sonuçda güç farkı var ama yakıt yönünden memnun kalırsın mesak etme
hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inş. Cemaat çoğalıyo yavaş yavaş. Hadi hayırlısı
safları sıkıştırtıralım adem
önu sen actın tıtanla salcanoyu takas edersen ... sebı gören tum tıtancılar yakında salco cu olacak...
şaka maka bızım burda 2006 cg tıtanı olan abı bındı oda sen gıbı tıtanı satıp bundanmı alsam dedı...
fatih sagol kardeş senın bu salconadan prım alman lazım sen tanıttın bu motorları sanal alemde... ınş salcano fırması okurda bu yorumları sana bır tane salco hedıye ederler
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Benim için çok güzel bi değişim oldu. Sıkılmıştım artık. Titanla wolfu geçen sayfalarda karşılaştırma yaptım zaten. Bu arada bugün 2008 ybr bindim. Salcanonun yanında bana bisiklet gibi geldi cüsse yok, 90 nı zor geçiyo falan. Salcano daha iri ve cüsseli eski kasa ybr lere göre.
Fatih sentil çakısını 0.06 mm kullan. Ses mes kalmaz
alt ucunu yemiş yani? hadi ya. 10 yıldır sübaplarda sorun çıkmamıştı. Ateşleme (eksoz)sübapını değiştirsen kaça patlar?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)