Evet ama ben motoru kastetmemiştim motorun üzerindeki seni kastetmiştim sende 96 daki halinden daha kalıplısındır eminim
Evet ama ben motoru kastetmemiştim motorun üzerindeki seni kastetmiştim sende 96 daki halinden daha kalıplısındır eminim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
16 yaşımda aynı boyda 53 kiloydum şimdi gene aynı boyda 83 kiloyum. Nere girdi bu 30 kilo anlamadım askerde 60 kiloydum. Keşke öyle kalabilseydim. Motorum daha çok kaçar, daha az yakar, çekişi daha iyi olurdu
Üzülme çokta bi şey farketmezdi bak ben senden 14 kilo daha fazlayım benim motor seninkinden daha çok kaçıyo daha azyakıyo
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi amma sallıyosun haa senin muhabbetine doyum olmaz. Bodruma ne zaman geliyon? Ak mı kara mı görceez hem daha az yakıyomuş, hemde daha çok kaçıyomuş
En uygun zamanda gelcem inş. oralara ama yarışmaya değil kaynaşmaya -da- görmen için taa oralara kadar gelmeme gerek varmı be tosunum ahanda kara kapkara benim adı üstünde karakızım
bırı kılo mu dedı. ben 148kg yımda......
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
muhabbet ederiz, gezeriz falan. Motöründe yakıyo ortalığı beyav satılıkmı?
bayır asagı denk gelırsenız dıkkatlı olun aman ha.....sonra kapılmayın ruzgarıma. ))) gectıgımız pazar hvanında sıck olmsıyla balıkesıre gıdıp geldım donus yolunda rampa asagı bakalım bu motor ne gıdıyo kabılınden kapadım gazı.ıbre 130 geldıgınde ruzgar okadar sert vurmya basldı dedımkı 2 tane somunlu cıvatnın ustunde gıdıyon olum bı kaza olursa olay yerı ınceleme cok arar benı burlarda dedım kestım gazı daha once hıc bukadar suratlenmemıstım.
Hayırlısıyla ipimi koparayım bi boşa çıkayım geleyimde hepsini ederiz inş. Motora gelince bu zamana kadar arabalarım olsun motorlarım olsun maalesef hiç birine "satılık değil" diyemedim ama karakızımla aramda olan duygusal bağımı henüz koparamadılar 2400 TL nakit verdiler satmadım(karakızım duymasın ama ) biraz daha çaba gösteren (fiyat veren olursa) neden olmasın
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:17 ----------
Al işte buyur burdan yak duydunmu Adeeeeemmmm duydun duydun birde boy çıkattırma şimdi senin motür gitmiyo işte
ahmet abi senden akıllısı yok vallaha yani iyi bi fiyat verene neden olmasın diyosun? Zamanında hergün 96 yı sorarlardı satılıkmı diye ne fiyat verdilerse geri çevirdim. En sonunda gitti. Satma bence şimdilik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------
Aman arkadaşım dikkat et. Sonuçta yer uçağı değil. Bendeki yapsa kaçırmam ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------
hadi ordan. Benim motor gitmiyomuş? kendi motörünle karıştırdın galiba
Tabiki adamım "at beslenirken kız istenirken verilir" düstürunu felsefe edinmişimdir kendime hayatım boyunca ister alırken olsun ister kullanır yada satarken olsun her malın bi fiyatı bi ederi vardır benim gözümde kafamdaki değerler gerçekleştimi alırımda satarımda zaten bu yüzden 161. motosikletimi kullanıyorum ya şu an
Bu arada motürün gitmiyo bak benimki 97 kiloyla 125+ diyo Mutlununki 148 kiloyla 130+ diyo seninki 83 kiloyla 120 diyo ancak
yuh derim başka bişey demem. 20 yıldır motor binerim(ilk okulda başladım) bu 3 cü motorum. Bakalım bunla kaç sene geçircem?
Fatih gelırken 135 yapmış nabeer? Abi ha bire gaz veriyon yav. Daha alalı anca 300 km yol yaptım. Biraz binem şuna. Hemen çamur atma mötörümeee
1989 da 13 yaşımdayken başladım 23 senedir binerim bu 161. arkideş (1983-puchtan 2011 salcanoya arada 600F,RR hayabusa ve 1000RR da dahil ) bi dönem profosyenel olarak motosiklet ve oto alım satımı ile uğraşmıştım...
ben ilk okul 4 te babamın mobiletini kaçırıyodum. 97 den 2002 ye kadar bionik, 2002-2012 titan 2012-? Salcano
Allah sahipli mal etsin kazasız belasız yıllar boyu sür inş. Salcanonu kardeşim sanada biraz latife yaptım bu akşam sürçü lisan ettiysem affola bizim motorların hızlı gideni değil sorunsuz gideni az yakanı makbuldür unutma (120 yi geççem diye canını çıkarma sakın Salconun) Mutlu ile sen görevdesin sanırım (parasıyla uykusuz kalıyosunuz yani) bense bedava duruyorum yarın görev var sabah gideyim yatayım bari kendinize iyi bakın eyi geceler arkideşler
benım hız tutkum yok.genelde en son hızım trafıgın sıkısık olmdıgı uzun gezılerde 80-90 cıvarıdır en fazla.bendekı motor tutkusu 1997 de basladı.bız koyluk yerde oldugumuzdan oyle cesıt sekıl motor gormedık.benım ılk motorum 105 cobra ıdı ama satın aldıgımdan sadece 15 gun sonra susurluk donusunde ümiteli koprusunde ucunca taki 2010 yılına kadar artcı dahı bınmedım motora.2010 da bı arkadasımın motorunu ıstedım sıgar almak ıcın 2 km otedekı bakkala gıtmek ıcın bana verdıgı cevap az yede kendıne bı motor al oldu.ogun usenmeden gıdıp motoran torro marka 100 luk cup aldım.takı bu yılın 28 nısanına kadar kostum onuda.fatıh ısımlı bı arkadasımında gezelım ısrarları sonucu mondıal vulture almaya gıderken (sıprısını verdım geldıgınde aradılar)fatıh aradı ve ya mudur salcano wolf alsana sen hıc dusunme aga demesıyle baska bı bayıden gıdıp bu motorumu aldım.28 nısandan bu gune 8578km oldu motorum.baskasınada motorumu vermem temız bakarım sonucta benım sahsı zevkım.oyle sıgara almaya gıdenlerede vermem motorumu.bakarım bakımını akstmam.amacım cbf 150 almak ama ekonomıyı oraya getıremedım daha.nasıp belkı domates parasını erken oderse fabrıka ozaman gozumu kırpmadan gıder alırım..ahmet abi senınle tanısmak kısmet olmadı ama fatıhle tanısmıssınız.(abi dıyorum ben 79 luyum)latıfenın kralı bende komedi,makara desen gırla.nasıp olursa bu yaz tnısırız.gectıgımız yz bodruma gıttım ama o donem ademı tanımıorduk.nsıp belkı bu yaz belkı.
hepinizi beklerim. 2 tane fatih ağırladım. Geleni ağırlarım. İyi geceler.
maşallah maşallah allah muhabbetinizi artırsın
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)