Dostum anlat bakalım nasıl oldu bu iş . 250r'dan R1'e geçişte neler yaşadın? Modları kurcaladın mı? Şöyle genel bir görüşünü merak ediyorum .
Kazasız, belasız kullan. Tekrardan hayırlı, uğurlu olsun.
Önce emniyet, sonra hareket...
@ ejlover ;
Motorun Hayırlı olsun Sıfır motorun tadı ayrıdır
Nedense yeni model istiyorum fakat şu şekline ısınamadım daha
Kazasız sürüşler dilerim ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ejlover tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletiyim burdan da.Cakalaz'ın dediği gibi bende görüntüsüne pek ısınamadım yeni kasanın.Cakalaz ın kullandığı kasa daha çok hoşuma gidiyo
Bende de tam tersi bi durum var Sonuçta herkesin zevki farklı ;) Ben kendi zevkime göre bulduğum için şanslıyım
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Evet ZevKler farklıdır R1 CandıR
Şöyle Fotoşoplasak, nasıl olur kine PembeliPembeli
Uploaded with ImageShack.us
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Like'a elim gitmedi ne yalan söyliim :p
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Uğur abi hayırlı olsun tekerin düz bassın kazasız belasız sürüşler dilerim.Şunu çok merak ediyorum ninja 250 r dan sonra bu motora binince sürüş açısından tepkileriniz nasıl oldu ? Ayrıca ninja 250 r sele yüksekliği ve oturma pozisyonu açısından ne gibi farklar var r1 ile ? Boy olarak sorun yaşıyormusunuz ? Yaşamıyorsan abi senin boy kaç :D
Tamam Tamam ; Oynamıyorum Kızımla
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Dogan taktın pembeye. Sana defalarca dedim, motoru pembeye boyamaktansa yak daha iyi.
sizinkilerde kızsa bizimkiler kundaktaki bebek :D
Ne varsa Pembe'de var Kankaaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalazz abi ismini bilmiyorum kusura bakma :D bişi merak ettim senin boyun kaç ya ?
1.75 'mi Neydi , öyle bişi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Meraktan soruyorum gene :D bende cbr 250 r var ama çevremde r1 olmadğı için ilerde alırsak boy sorunu yaşarmıyız :D
250 Ler daha alcak R1 den
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ejlover 2012 r1 almıştı onda ses seda yok Gelsede sorsak ninja ile r1 arasındaki farkları güç açısından biliyoruzda
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)