herkese selamlar,
2015 R1 hakkında bilgisi olan var mı?
herkese selamlar,
2015 R1 hakkında bilgisi olan var mı?
Yaklaşık 4 ay içinde ehliyetime kavuşup Ninja 300 alıyorum inşallah 3 4 sene boyunca istanbulda cbf 150 kullanmışlığım var avusturyaya gelmedende 1 sene kadar cbr 250 falan arkadaşlardan sürmüşlüğüm var yaklaşık 18 000 km lik istanbuldan kalan bi tecrübem var size sormak istiyorum ehliyetimi alıp ninja 300 ü 2 sene kullanıp büyük hacimli motor ehliyetini alsam ve direk aklımdaki 1000 liği alsam sıkıntı yaşarmıyım yoksa 600 lük 1000 lik tablosunumu göz önünde bulundurmalıyım ?
Bu topice yazmamın sebebi aklımdaki 1000 cc nin r1 olması veyada s1000rr olması ama heralde s1000rr kullanicisi pek yok sitede aslında ninja 300 topicine yazmıştım ama ordaki arkadaşlar 1000 cc topiğinde daha yardımcı olcaklarını söylediler birde eğer 600 cc 1000 cc tablosunu izlemek gerekiyorsa 2 silindirli ducati 848 evo bu sınıfa dahilmidir yoksa değilmidir ?
Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ediyorum
600rr dan R1 E geçiş Yaptım ama forumda konumuzun ilgisiz kalmasına gerçekten çok üzüldüm...
Yinele 1 foto koyup belki canlanır dedim...
Arkadaslar merhaba, bu gün 2008 model bir aldim, 37.000 km de. Motor 1. Viteste düşuk devirde 2.000 3.000 devir araliginda tikirti yapiyor gaza biraz basinca kesiliyor, sebebi ne olabilir ?
Manetler yıpranmış olabilir herşey olabilir
r1 kullanan arkadaslar sesi tas sesi dediler ilk gizlanmada ve rolantidede bir tikirdama mevcut, daha önce bunu yasayan arkadaslar varmi ?
Diğer arkadaşların da dediği gibi buralar gerçekten baya ilgisiz kalmış. Üzüldüm :(
Var mı forumda r1 sahibi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
bu arada o ses normaldir kardesim. debriyaji 2-3 cekmede gitmesi lazim o sesin. biraz gec oldu ama bende yeni üye oldum foruma
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
buda benim aslan
merhabalar 650 lik cross ,r25 ve sayısız 15yıl boyunca kullandığım scooterlardan sonra r1 almak istiyorum. malum sitede 2006-2008 modelleri r6 ile aynı fiyatlara hatta daha uyguna var. benimde beğendiğim kasa o. r1 için o serilerde kronik bir sorun vs dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? bir de yetkili abiler genel kasalar hakkında yorum yapsa çok güzel olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0531897/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4550324/detay/
bunlar da beğendiğim renk. kasa takıntım yok ama teknik özellikleri vs de çok inci detayına kadar bilmiyorum.
buralar hep dutluk.
buda benim motorum.. 99 model rn01 r1 yıllarca yatıyordu motor yatak sarmıştı. bu sene komple motor sıfırlandı. tüm tesisat yenilendi. baştan sona herşeyi değiştirdim.. bi grenajlardaki kırık cizikleri fiberglass ile tamir edip boyaması kaldı ;)
buda son hali
Biri custom 2005 biri de 2004 model olmak üzere iki yakın arkadaşımda var. Geceleri beraber sürüş yapıyoruz:
https://www.youtube.com/watch?v=o4usSe1Hdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)