Selam Ugur
Umarim keyfin yerindedir,Abant gezisi resimleri burada mi yayinlasak acaba ?
Ne dersin ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
R1 I cok bekleme hemen al arkadasim hatta sabah kalkinca ilk is olarak al.cik ustune ac gazi sonuna daya asfalt agalasin...sen nasilsa alacaksin ya ! Kim ne derse desin R1 i ...ya yillardir motor uzerindeyim ama halen kendim icin belki fazla belki gereksiz deyip binlik bir makineye gecmeyi hic dusunmedim ama sen bu isi kafadan bitirme konusunda o kadar israrcisin ki bunu da anlamis degilim.aslinda forumda bu tarz yazilara sazanlik edip atlamam ama sana bunu 250 cc bir motordan binlik motora gecen ama CSS dahil bu alanda egitim almis bir arkadasimiz zaman ayirmis sana bi tonda kelime sarf etmis sana sen halen ben alicam abi bu R1 I diyorsun.bize de aslinda bi sey yemek duser ama sana burda vakit harciyoruz.
al o motoru gel istanbul trafiginde ninja 250 ile senle makara yaparim ;).evire cevire seni bu trafikte madara ederim bu kadar da idda ediyorum.kapimin onundeki R6 ya kontak bile acmam senin gibi dusuncesinde sabit ve israrci olup bu konuda deneyimli olanlarin sozune saygi duymadigin icin !
R1 alacaksan al arkadasim seytanin bol olsun
Ama sana su sayfalarda seni bir motorun bile olmadan sana ve gelecegini onemseyen ve sana vakit ayiran insanlara saygin olsun,ya ben 25 yildir bu essegin uzerinde gezdigim halde bi tarafim binlik motara kendimi hazir hissetmezken sen R1 diye tutturmussun daha da bir soz etmiycem usta !
Rahmetli dedemin lafidir #siz bizden akillisiniz amabiz sizden tecrubeliyiz # su da var insan kendisi tecrube etmeden ogrenemiyor o da baska konu.al arkadasim R1 i.motor isi yurek ister bi de ....ister.belli ki sende de biri var bunlarin !
Yine de tekerin duz bassin saglam ol.
Saygilar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
Usta daraldim,nerde benim tekirdag rakim