Honda Today F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Google'ın çevirisiyle az biraz inceledim ben de siteyi, kendi klasmanında liderliği bırakmayacağı kesin, renkleri eski modellere göre ihtiyacı gidermiş, özellikle koyu kahvesi ve koyu grisi siyahla çok yakışmış, siyah olan mat sanırım metalik olsaymış o da yakışırmış, fiyatı nasıl olcak acaba, ben 2740a almıştım geçen ay ertesi gün 2800 oldu diye zamanlama iyi oldu diye sevinmiştim ama fiyat farkı çok olmazsa yeni modeli de kaçırdığıma üzülcem, ama olsun hepimiz aynı marka adı altındayız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------
Yeni todayF ile birlikte aksesuarları da gelse süper olur, garantiyi devre dışı bırakmadan taktırabilceğimiz orjinal alarmı, kılıfı ön tekerlek kilitleri güzel duruyor
-
Spacy 110 daha uygun gibi,getirecekleri enjeksiyonlu modelin fiyat etiketi 3.500'dan aşağı olamaz. 500 Tl için de pek ilgilenen olmaz o yüzden beklemeye değmez.
-
-
Bence duygusal anlamda Honda Monkey olabilir ama Today zor
Spacy'nin fiyatına bir daha bakın,bayiler liste fiyatını söyler.
http://www.sahibinden.com/efe_motor_...XQQdisplayitem
-
Today i klasik bir motor olma yolunda emin adımlarla gittiğini görüyorum.
Hatta geçen hafta almak istediğimde "sadece pembesi kaldı artık gelmeyecek" dediklerinde, işte dedim şimdi hapı yuttuk, pembeye tabi olacağız sanırım diye düşündüm. izmir bayisine kadar aradım. Acaba ellerinde başka rengi kalmışmıdır diye... Tabi istanbula getirmek epey masraflı oluyor. O zaman mantık çalışıyor çok şükür Aşktan sıyrılabildim.
Ben 10 seneye kalmaz VW in meşhur kaplumbağa araçları gibi klasikleneceğini düşünüyorum.
-
Bu arada bende Vw kaplumbağa var 1973 1303 , her zaman bulursunuz ikinci elini birşey kaçırmıyorsunuz.
-
Son gelişme olarak Honda Genel merkeze ulaşmaya çalıştım, ama telefonları çağrı merkezi açıyor gün içinde arayacaklarını söylediler... arayan yok. Bari dedim bir bayi arayayım onlar ulaşsın yada bana telefonu versinler diye düşündüm derken Bir bayi aradım merkezi arayıp bilgi vereceklerini söylediler.
Neticede aradılar ve TR ye ye bu hafta sonuna kadar 150 adet motor geldiğini fakat eski modellerden hiç farkının olmayacağını söylemişler. Bu arada bunu söyleyen bayinin elindede hiç Today yok ;) Elindekini satmaya çalışıyor diyeceğim ama öyle bir derdi yok yani...
Haftaya salı, çarşamba istediğiniz rengi alabilirsiniz dedi.
Nerede üretildiğini sordum! Motorların çinden geldiğini söyledi. Ama hiç sıkıntı yok motorlar sadece montaj yapılıyor çinde çok kaliteli bir fabrikadan geliyor dedi. Neticede bunlar Honda dedi.
Ben yinede 1,5 hafta daha bekleyip gelen partinin karbürütörlü olup olmadığını görmek istiyorum. Aklım karışmadı değil çünkü bu motorların ayrıca karbürütörlüsünü neden üretsinler diye düşünüyorum. Bakalım ne olacak...
-
Bayinin söylediği gibi montaj işi Çin'de yürütülüyor, hatta genel olarak Asya ve Çin diye belirtilmiş ama kalitesinin değişmeyeceği kanısındayım bayiinin söylediği gibi.
Karbürütörlü yeni model olacağını sanmıyorum pek çünkü benim bildiğim kadarıyla today-t today-f modelleri mevcut, metropolitanlar da çok şık fakat Türkiye'de yok :(
-
Merhaba tekrardan,
Az önce Honda TR ye yi aradım Gebze yi. (Şekerpınar) 262) 658 83 83
Buradan bir yetkili ile görüştük, yoldaki 150 adet 2010-2011 döneminde satılacak modellerin karbürütörlü olacağını söyledi. Eski satılan modellerden hiçbir farkı olmayacakmış.
Sanırım bu durumda gelecek partiden Sarı renkliyi almak durumunda kalacağım. Alınca size detaylı resimlerini ve kullanıcı yorumlarımı yazarım... Her durumda beklemiş oluyorum. Pembe yi almayı gözüm yemedi Aslında alıp kaplasam çok tatlı bir şekle sokarım ben onu ama, neyse...
-
10 yıl daha gelmez enjeksiyonlu modeli merak etmeyin. önce avrupada satılmayan bütün karbüratörlü todayları toplayıp bize kaktıracaklar ondan sonrada başka tapon satılmayan spacy gibi modelleri getirip yine bizi keriz yerine koyacaklar bundan emin olabilirsiniz. 50 cc scooter 2800 TL olmaz böyle şey bu kada fahiş bir fiyat olamaz, nasıl olsa bizim insanımız satın alır... 250 cc scootera geçiş yapacağım hondada yok yok yok Allah yok. soruyorum şu anda getirmeyeceğiz size bunları kaktıracağız gibi konuşmalar müşteri hizmetlerinden. 150 cc den 600 cc ye atlıyor birden hondanın modelleri. arkadaşlar avrupada satılmayanı bize dayattırıyorlar lütfen almayalım bu tapon mallarını, baktılar satamıyorlar zorlada olsa getirecekler avrupada satan güzel modelleri.
-
-
Bitiyorum şu honda today'e yahu.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Cbr 125 2007'de Avrupa'da,Türkiye'de 2010
İnnova 125i yine benzer 2007 Avrupa 2009 Türkiye'de.
Cbf 125 2008 Avrupa'da 2011-12'de anca Türkiye'de
Sanki diğer markalarla anlaşmış gibi yeni model getiren yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
Bu siteden 0 km var mı yok mu bakabilirsiniz. İstediğiniz sarı renk mevcut.
http://www.sahibinden.com/honda_akde...XQQdisplayitem
İstanbul haricinde Bursa ve izmirde var... Onlardan alıp istanbula getirme maliyeti bile çok yüksek antalya yı hiç düşünemiyorum. 1 hafta bekleyip istanbuldan alırım Ayrıca gelen partiyi görmüş olacağım. O noktada da merakım gidecek
-
Keşke 3. dünya ülkesi olmasaydık da, daha çalışkan üretken olup, daha fazla sayıda Türk markaları olsaydı ve diğer tüm markalarla yarışabilseydi ve biz de paramızı onlara verseydik ve Honda'nın veya başka markaların ülkemize motor getirmeleri için beklemeseydik. Bence para vermemeyi düşünmek kadar biraz daha gelişmiş olabilseydik süper olurdu.
-
dransen adlı üyeden alıntı
Keşke 3. dünya ülkesi olmasaydık da, daha çalışkan üretken olup, daha fazla sayıda Türk markaları olsaydı ve diğer tüm markalarla yarışabilseydi ve biz de paramızı onlara verseydik ve Honda'nın veya başka markaların ülkemize motor getirmeleri için beklemeseydik. Bence para vermemeyi düşünmek kadar biraz daha gelişmiş olabilseydik süper olurdu.
bizi bu hale getirip üretim yapan fabrikalarımızı iflas ettirenler utansın !
-
bence de utansinlar, demek istedigim sorun sadece Honda veya ona verdigimiz paralar degil
-
Motorun yakıt sarfiyatı şöyle (ilk 160 kmde): 1lt (95 oktan) benzin: 3.88 TL 1 LT benzinle 35 km gidiyor. 1 Km yolu 0.109 TL ye alıyor.
-
Avrupaya satamadıkları motorları buraya gönderiyorlar düşüncesi doğru değil. Problem ne Japonlarda nede Today üreticisi olan Çin şirketi Sundiro Honda da. Bütün problem Honda Türkiye'den kaynaklanıyor. Kontak anahtarı güvenlik kalkanı eski Todaylerde vardı. Sabırım 2007 ve sonrasında kaldırıldı. Kombine fren sistemi yurt dışıda satılan bütün Todaylerde var. Sanırım Honda Türkiye üç beş kuruş fazla kar etmek için bunları iptal ettiriyor. 2009 fuarında fabrika yetkililerine yeni Today'i neden getirmediklerini sordum. Adam bana yenisini ne yapacaksın dedi iyi mi. Enjeksiyonun bir faydası yokmuş, lüzumsuzmuş, ithalat izni için bir sürü prosedür gerekiyormuş falan filan gibi saçma sapan bir sürü şeyler söylemeye çalıştı. Honda Japonya 2009 yılı itibariyle bütün motorları enjeksiyonlu üreteceğini açıkladı. Today Çin de üretildiği için bu kapsama girmiyor ama karbüratörlü olanlar Japonyada satılamıyor artık. Honda Türkiye'nin çok bilmiş tayfası Japon Honda'dan daha eğitimli olduğu için enjeksiyonun lüzumsuz olduğuna karar vermişler. Sadece mecbur kalırlarsa getirirler, kendi istekleriyle Türk tüketicisine daha kaliteli bir ürün sunmayı akıllarından bile geçireceklerini sanmıyorum.
Yeni Today'de benzin deposu koltuğun altında değil, ayak bastığımız panelin altında. Böylece sele altı bagajı büyütülmüş ve motorun ağırlık merkezi daha alçaldığı için sürüş daha dengeli olmuş. Benzin göstergesi eklenmiş. Kaporta hatları biraz değiştirilip hatlar yumuşatılmış.
Yeni Today'in görüntü olarak birebir kopyası İzmirli Motoran tarafından satılmaya başlandı. Modelin adı Ninety, ve sanırım 84cc motora sahip. 2500 TL fiyat var ama İstanbul'a henüz gelemedi.
-
Kullanıcı bilinci daha oturmadı isterse sadece tek Japon Türkiye'de olsun - rakibi olmasın direk Japonya'da satılan modelleri istemek lazım.
Yenisi varken eskiye rağbet eden tuhaf bir milletiz.
Ama yeni modellerin gelmemesindeki en büyük etken; motorum 2. elde iyi prim yapsın diyen enjeksiyonu gereksiz deyip kötüleyen , işi bilen takımı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler