evet yeni koymuslar fiyatları ve bizi unutun baska motorlara bakın demisler.bu satıs politikasıyla gercekten tarih olacak bu marka.
evet yeni koymuslar fiyatları ve bizi unutun baska motorlara bakın demisler.bu satıs politikasıyla gercekten tarih olacak bu marka.
Fuardaki fiyatlar (ytl):
dandy 125 - 3724
sport 125 - 3912
dakar 125 - 4100
classic 650 - 9500
style 650 - 9900
dakar 650 - 11950
Çoğu model mayısa doğru gelecekmiş.
mayısta getirmesinler hic bu fiyatlarla.yada kendi sulalesine satsın gezsinler.cok pahalı.
evet arkadaşlar bu fiyatlara kimsenin alacagını sanmıyorum. şahsen ben almam. teknolojisi cok daha ilerde olan japon hatta alman mallarıyla neredeyse aynı. ybrnin fiyatı 3000 ytl iken bu fiyatlara alıcı bulmaları neredeyse imkansız. 125 likle belki satar enayi cok bizim millette zor digerleri zor style 6500 ü geçmemeli ki insanlara düşünme şansı versinler
valla bu fiyatlar ile herhalde kafa buluyorlar milletle...
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
bende kara jawalarda öğrendim sürmeyi.halada köye gidince eniştenin eski jawayla gezerim.
burda gecenlerde californian'ın sürüşüne baktım.çok rahat değil ve eski jawanın tadını vermior.
ben bunlarında çin malı olduğundan süpheleniorum
nerde KaraJawaların egsoz seslerii....hehheeeeeeyt
abii umarım bu yeni nesil jawa lar kalitelidir ben hala köylerde 80 ile 90 model jawa görüyorum ve hala tıkır tıkır calısıyorlar
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
kırmızı olanı çok güzel
[B] KapTaN 44[/B]
bu motosikletler güncel fiyatlarından %40_%50 gibi daha düşük sürülürlerse;piyasada olabilir bir şeyler...
bu süppperrrr bir haber
Ben günahlarına emanet edilmiş bir mermi çekirdeğiyim
ya jawa nere malıydı?? çinle bi alakası yok inşallah
Jawa denildiği zaman belirli bir kuşak öncesi için başka bir anlam ifade eder, sonrası içinde ne malı gibi sorular sormak düşer
Jawa Çekoslovak malıdır mehmet kardeşim, oldukça da sağlam bir motordur da, fakat bu seneki fuarlarda görüp çok heyecan yapmıştım ama fiyatını öğrendiğim zaman hayal kırıklığına uğramıştım. 650cc modellerinin üzerinde BMW F650 modellerinde daha önce kullanılan Bombardier motor var sanırım. Göze hoş görünüyorlar ama hala ufak işçilik detaylarında bakınca o eski doğu bloğu ülkelerinin anlamsız "Sağlam ama Estetik olmayan" izlerini görebiliyorsun. Hele kontak anahtarının yuvasına bakınca "Anaa bu ne la, al motoru götür" demiştik arkadaşımla beraber baktığımızda.
Ama iyimidir, iyidir. Jawa'mıdır, Jawa'dır. Sevmeyeni sevmem diye bişii yok, param olsa alırım eski günlerin o güzel hatırına
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
bence motora deger hem cek cunhuriyeti malı saglam yani ve cok etkileyici ben gecen yılki fuarda baya inceleme fırsatı buldum ve üzerinde 650 lik bir motor var o captaki motorlar daha pahalı...
ama zevk ve tarz meselesi tabi ben o paraya bu motoru almam ama bu modeli seven olur o alır
selam ben mehmet ali uzun zamandır takılamıyorum buralara jawayı görünce ağzım kulaklarıma vardı allah rızası için biri 350 lik motorların hakkında bir bilgi versin umarım onlarda pahalı değildir yafff
350 jawaların fiyatları hakkında bilgim yok ama artık onların devri kapandı gibi. Neden dersen hem iki silindir hemde iki zamanlı, üstüne üstlük 4 vites makinalar. Benziniyle başa çıkılmaz onların. Kazara jawa 350 makinalarına 5. vitesi koysa hemen gider alırım ama, o hacimle çift silindir iki zamanlı makina 500cc hacme kadar çok japonu yer yutar yolda. Tabi benzinci de seni yer yutar
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Merhaba,
Az önce JAWA yı Türkiyeye getiren firma ile görüştüm.
Antalya'da distribütörfirma.
Sadece 350 lik BASIC ve STYLE modellerini getiriyorlarmış.
Diğerleri pahalı olduğu için getirmiyorlarmış.
125 CC Sport çok güzeldi :(
[B]Üç şey vardır ki insanoğlunun yüceliğini gösterir: Musibetten şikayetçi olmamak, ağrıdan dolayı sızlanmamak ve diliyle kendini övmemek.Ebu Derda (r.h.)[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)