iki satır üstü okumadım deil fakat orda benim bahsettiğim 350 cc lerin fiyatı yokkiolcan138 adlı üyeden alıntı
aslında tam olarak öğrenmek istediğim 350 basic in fiyatı
iki satır üstü okumadım deil fakat orda benim bahsettiğim 350 cc lerin fiyatı yokkiolcan138 adlı üyeden alıntı
aslında tam olarak öğrenmek istediğim 350 basic in fiyatı
Bu jawa,ları 13 sene önce çıkaracaklardı mz diye bi motor tarih olurdu bence.
Anladıgım kadarıyla 2 zamanlı
2004 te TÜRKİYE AB uyumu için artık 2 zamanlı motor sokmuyo diye duymuştum bir sohpette bunlar nesi anlamadım..
Nostalji güzel ama o eski motorlar yok bu fiata alanın elinde kalır sitesinde ''yakında parça destegi'' gibi bişey yazıyodu bence her topalın bir kör alıcısı vardır zihniyetiyle getirmişler.
Saglamlıgına bişey diememde ya yeni bi kanun çıkarda bütün 2 zamanlı motorlar kalkacak denirse ..
Önceden mormal benzin süper,e göre daha yaglıydı ama kalktı araç motorlarıda aynı şekilde degişti
Almayı düşüneni daha zorlamam hayırlı olsun derim
VARMI DENİZE GİTMEK İÇİN CEYLANIN SEKMANINI ELDE EYELEYİP PISTON DA KANAL KALMAMIŞ TEK SEKMAN MOTORU TOPLAYIP SABAHA ALLAHA EMANET YOLA ÇIKAN BELKİ 2500 KM GİTTİM ÖYLE PARASIZLIK TI AMA ŞİMDİ HERKEZDE İMKAN VAR TAKSİT VAR BENCE DÜŞÜNÜN..
Kazasız belasız sürüşler dilegimle
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9457
ALINTIDIR
raven
Jawa Modelleri Ve Fiyatlari 2006
--------------------------------------------------------------------------------
Dün bisiklet turundayken kızıltoprak'ta tesadüfen Jawa distribütörlüğüne rastladık. motorlar geleli daha birkaç gün olmuş. beş tane model getirmişler ve bir model daha gelecekmiş. fiyat ve modellerini yazıyorum. ilgilenenler için adres ve tellefonlerı da yazıyorum.
Dakar 125 4.100 ytl ağırlığı 102 kg
sport 125 3.900 ytl ağırlığı 99 kg
dandy 125 3.700 ytl ağırlığı 99 kg
bu üçü arasında motor olarak bir fark yok sadece görünümleri farklı o kadar. motorlarının honda patantli çin yapımı olduğunu söylediler. diğer parçalar çekoslovakmış.
classic 9.500 ytl
style 9.900 ytl bu iki motosikletin motoru bombardier diye bir markanın motoruymuş ve bmw de kullanılıyormuş.
style modelinin selesinin sürücü bölümünün deri kaplaması gergin yapılmış. süngerle arasında baya bir boşluk var. oturmaktan zamanla yırtılabilir dikişlerden bence.
distirbütörün adı BARBAROS MOTOR m. TAYFUN AKAY
recep peker cad.
zahit bey sok.
sahil ap. no:22/2 kızıltoprak
tel: 0216 450 49 80/81
faks: 0216 450 49 82
e mail: mtakay@jawatr.com
web: www.jawatr.com
www.barbarosmotor.com.tr
tayfun beyle konuşurken siteden de bahsettim ve site yöneticileriyle temasa geçebilirsiniz sitede reklam vermek ve destek hattı teklif etmek için dedim. olumlu baktı fakat ne olur bilemem.
resim ekleyemedim çünkü bana verdikleri tanıtım cd sinden kopyalayamadım. ama sitelerinde resimler var.
motorlar çok hoş ve kaliteli işçiliği var. ancak bana yine de pahalı geldi fiyatları. umarım ilgilenenlere yardımcı olmuşumdur.
raven adlı arkadaşımızdan alıntı yaptım fiatları ve modelleri merak edenlere
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
bunlar fiyat dusurmezmi acaba...?
bu fiyatlarla satmıyacagı kesin.fiyat kırarlarsada en cok satan motor olur bence.
Yeni teknolojilerini pek bilmiyorum ama çabuk dökülüyor bu marka.
MİLLET NERELERE GİTTİ JAWA HALA ISRARLA AYNI.....
bazan aynı kalmak iyidir
Eşşege altın semer vur eşşek yine eşşek ben nefret ediyorum bu motordan.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
yaşım genç olamsına ra-ğmen jawalar benim de hastalığım.bu topicde bir arkadaşın sorduğu jawa 350nin bir forumda 2600ytl olduğunu duydum.(stil modeli)keşke daha ucuz olsaydı
ama ileride süper benzinin kalkması halinde tam randımanlı kullanılamayaçağını
bende düşünüyorum.birde az yaktıraçak birşeyler yapsalarmış keşke.
fırat boşver jawayı sana 4 zamanlı motor alacaz. kurtuluşun yok yakıttan tasarruf edersin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
sizden kaçış yok.benim gibi bir örümçek beyinliyi de teknoloji ile tanıştıraçaksınız sonundaylmzzz adlı üyeden alıntı
artık hobi amaçlı bir 2 zamanlı yol yapmaya da bi 4 zamanlı ekonomik bir motorum olur.
yaş 24 2 tane motor istiyorum.tam sopalık bir insan modeli oldum çıktım.
sitesi hala yazmamıs fiyatlarını.acaba fuarımı bekliyolar
125 sport güzel görünüyor.
Daha ne kadar ucuz olsun! Hem Jawa, hem 350 cc, hem de 2600 YTL. Bu fiyat doğruysa herşeye rağmen piyasadaki Çin mallarının önüne geçer. Fiyat Çin mallarından bile çok daha uygun...crxforever adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
arkadaşlar bu motorların iki zamanlı olduğundan eminmisiniz
http://www.barbarosmotor.com.tr/html/125sport.html
http://www.barbarosmotor.com.tr/html/650dakar.html
adreslerinde motorların 4 zamanlı olduğu yazıyor
bi yerde bi hata var ya çıkar ortaya nasılsa
bide 350 basic in fiyatı hakkında bi bilgisi olan varsa lütfen
bizimle paylaşabilirmi
4 zaman diye anladım ben
bu arada siteyi yapmıslar bırakmıslar.hala fiyatlar yazmıyo.
jawa yaaa
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="red"]Ölüm, ölüm dediğin nedirki GÜLÜM Ben senin için en büyük sevdam M0T0RUMDAN vazgeçmişim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Fiyatlar sitede yazıyor. Sanırım Flash formatında. Tarayıcınızda Flash Player yoksa görememeniz normal.sarapci adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)