Efsane JAWA Tekrar Ülkemizde!
-
sağol dostum bize nostaljiyi yeniden yaşattın bir zamanlar bende java 350cc motoru kullanmıştım ama bu motorlar iki zamanlı olduğu için arabadan fazla benzin harcıyordu onun için iki zamanlıları pek rağbet göreceğini sanmam ama paylaşımın için sağaol
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, Teşşekkürler ilnapoli
Jawa denince birden sene 1990 lara gittim sene 1993, 18 yaşında ve memleketim olan Tokat'tayım babam araba alacam dedi dedim baba arabayı ne yapacaksın bir Jawa 350 alalım dedim fakat dinletemedim gitti araba aldı ben de 4 ay önce ilk motorumu alabildim
ama Jawa o dönemde o kadar popülerdiki anlatamam özelikle 350 likler (özellikle 350 style) bir prestij motoroydu
350 basıc bence oldukça hoş duruyor, just lifeın resimlerini verdiği motorlar da oldukça güzel bence Jawalara küçümseyici gözlerele bakmamak lazım Türk milletinin çok kahrını çeken çok dayanıklı motorlardı
-
Mtbyk hoşgeldin hemşerim özeline mesaj attım özeline bak
-
Makine adlı üyeden alıntı
350 californian bence içleinde en güzeli. Gerçi resimde değilde gerçeğini görmek gerek. Artık tın tın gidilir bunlarla arkadan yağ ata ata
Ek: 650'liğin birde Classic versiyonu var resmini koymamışlar ama ben ekleyeyim. Bu model güzel.
Görüşmek üzere.
ne kadadır bu acaba
-
Babamında (aslında amcamın) bir Jawa La Boheme'i varmış
(Cezeta 501 diye de geçiyor)
1964 model 175cc 9hp
daha bugün eski resimlere bakıyorduk enteresan oldu bu konu
-
Süper Moderatör (BBRR)
bu motorların resimlerini eklerken teknik özelliklerini de eklerseniz iyi olur arkadaşlar......
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
benzin bu kadar pahalıyken anca bizim Ankaralı Jawa özge binebilir bu motorlara
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
fıyatları hakkında kımsenın bılgısı yokmu ya?
-
bence eski popülerliğini bi daha yakalayamaz. bence kalitede eskisi gibi olmaz.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
çocukluğumun motorsikletidir bu jawa arkasından bakakaldığım.. şimdilerde motorumla gezerken ne zaman ilkokul çocuklarını görsem ve ne zaman onlar yaklaşsalar veya arkamdan koşsalar bu motorlar gelirdi aklıma. bence başarılı olmuş bu yeni modelleride.. kendilerine has orjinel çizgilerini korumuşlar.. ama bence de satmaz.
-
Valla 650 classic fiyatı uygun olursa kesinlikle alabileceğim bir makine. Şimdiden üzerinde çok güzel planlarım var.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
-
Ya bu motosikletlerin kalitesi tartışılmaz eğer eski motosikletleri kadar kaliteli üretiliyorsa ama gel gelelim günümüze oranla dizaynları çok eskide kalmış gibi ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
ilk motorum ne de olsa jawa made ın czechoslovakıa
-
arkadaşlar motosiklet kullanmaya daha yeni başladım ve aranıza yenii katılıyorum umarım kabul edersiniz adım rafi herkese selamlar
-
ya fıyatlar hakkında bı bılgısı olan varmı?
-
ya fıyatlar hakkında bı bılgısı olan varmı?
17/01/2006 tarihinde,
merhabalar.
sitenizde gördüğüm JAWA 125 SPORT modeli ile ilgileniyorum.
bu motor türkiyeye geldimi? ve fiyatı nedir?
bilgi verirseniz sevinirim.
iyi çalışmalar dilerim
saygılarımla.
diye mail attım. hala cevap gelmedi.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
-
-
arkadaşlar doğrusu enduro modelinin tipi çok güzel umarım izmir de bir servisi ve bir yetkili satıcısı vardır fiyatı da uygun olursa iki zamanlı olduğuna bakmaz almayı düşünürüm malum jawa bu her halde çin malı motorlkardan daha kaliteli bir makanik ve malzeme kalitesi var dır.izmir e gelmesini sabırzızlıkla bekliyorum
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var sa ve buraya not düşerler se memnun olurum
selam ve saygı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler