arkadaşlar ben daha sitenize yeni üye oldum benim ramzey karaca 100 4 vites bi motorum var bun türde mtoru olan varsa bişey sorcam 1250 km deyim mtoru 100 geçmiyo bu doğalmı
arkadaşlar ben daha sitenize yeni üye oldum benim ramzey karaca 100 4 vites bi motorum var bun türde mtoru olan varsa bişey sorcam 1250 km deyim mtoru 100 geçmiyo bu doğalmı
doğal. az daha hızlı gitsin dersen bir kaç gün sonra özelden mesaj at bir kaç tüyo yazmaya çalışayım
bence zorlama ..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Arkadaş
100 km/h yapabiliyor ise ne diyeyim Bu güne kadar fazla eleştirmişim sanki
Poturdak
Karacayı bulamadım ama amerikan antilopu ile yaklaşık aynıdır, yani normal.
http://www.insanvebilim.com/hdunya.htm
arkadaşlar bn de karaca 100 almayı düşünüorum.100 cc olduğu için vergisi olmıycak yakıtı az olucak hem de cup lardan farklı olarak debriyajlı olucak.siz tavsiye eder misiniz uzun ömürlü olur mu? performansı 100 lük cup lardan farklı olur mu ? yardımcı olun lütfen...
Motorun üstüne yat sağ el gazda olsun sol elinle vites at kafan motorun sol tarafından baksın.
Bak kesin bir 10-15 km daha hızlanır emin ol
Bu arada unutmadan üstüne kolsuz bir body giy tam yapışsınki rüzgar tutmasın saçlarıda kazıt rüzgarı daha kolay yararsın
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
karaca 100 almayı sakın kafanızdan geçirmeyin gecenlerde basımdan gecti ana şaft mili ve bilyesi için sipariş verdik ramzey firması bilyeyi yanlış basmıs:Dşanzuman berbat motor çok kötü bir eksentrik zinciri bu kadar zormu cıkar mühendislik faciası motor cok basit yani alacak olanlar debriyaj ve şanzuman sorunu yasayacaklar o para ona verilmez yazık edersiniz
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
Daha hızlı gitmesi için çabalarsan, bir kaç gün sonra tamir ile ilgili öneriler almak üzere konu başlığı açarsın...
"
100'lük bir makine için 80-90km biee "ziiieennn zieeennn" motor yardırırken 100 km fazla.
Gerek yok... Fizik kurallarını zorlama yersiz.
= = = Be Aprilia racer! = = =
100cc motor 100km/h yapıyorsa öpte tepene koy, altındaki honda wave değil, ayrıca km/h saatini sana en yakın ybr125 ile test et bakalım gerçekten 100km/h ile gidiyormusun gitmiyormusun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Yok 100 km/h rahat görüyor onda heran gibi zorlanma göstermiyor bu benim cektiğim resim telefonla (kendi motorum) Ayrıca ibrede herangibi bir üfürme söz konusu değil motor fizik kurallarını çiğniyor... YAnlız olabilecek en kötü motor debriyaj ve şanzıman olarak
Resmi acaip zor cektim cep telefonu motor kadar para vermiştim düşmesin diye yusuf yusuf)))
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
dediğim gibi eğer üşenmezseniz bir ybr125 bulun ve ona 100km/h hızla gitmesini söyleyin sonra ona yetişin
eğerki yetişirsen yanına yanaşıp ibreye bakabilirsin
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
YBR yi çok abartma bence onun kadar rüzgar tutan bir motor görmedim eger yazımı dikkatli okuduysan ibremi test etmişim ve oraya üfürmüyo demişim 2005 den beri motor kullanıyorum göz kararı neyin nekadar hızda olduğunu algılıyabiliyorum amacımız karacayla ybryi kıyaslamak değil
aynen sen gördün işte adam 2005 ybr ile akfa kafaya takas yapalım die yalvarıyo
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)