Arkdaşlar Motar Almaya Hazırlanıyorum.
KYMCO düşünüyorum ama İki model arasında kaldım.
SUPER 8 İle Aglıty 125 Arasındaki Farkı Vs.Açıklarımısınız.
Bir de,Hangisini Almam Mantıklı Olur?
Arkdaşlar Motar Almaya Hazırlanıyorum.
KYMCO düşünüyorum ama İki model arasında kaldım.
SUPER 8 İle Aglıty 125 Arasındaki Farkı Vs.Açıklarımısınız.
Bir de,Hangisini Almam Mantıklı Olur?
agility 125 yerine, agility city i düşün derim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
super8 gereksiz pahalı agilty city bence ideal sonuçta hepsinde aynı motor var aralarında ya yarım ya 1hp oynamıyor..
bana sorarsan (tabi benim fikrim)
honda dylan dır 100-200cc arası başka scooter tanımam sonuçta 4000tl kadar bir mebladan bahsediyoruz ve 9hp den
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
evet 2. el düşünürsen dylan derim bende
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
İkisinin arasında Honda Ps 150i'yi seçerim.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
super8 görüntü olarak çok güzel bir motor ama fiyat bence yüksek bence onun yerine 2.el çok temiz Honda Dylan 150 yada Sym Hd 200 almalısın
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Ben süper8 kullanıyorum çok iyi.Görüntü 10 numara..
yok illa Kymco alıcam diyorsan o zaman aglıty city al hem tekerler daha büyük (16) inç hemde arka fren disk
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
arkadaslar bende normal agility almayı düsünüorum büyük teker istemiyorum fakat virajlarda yatırıs falan fazla fark edermi. Vede agilitide oturan cok yüksekte görünüyor görns olarak gerckten kötü örnegin: http://www.bestmotorcyclepictures.co...motorcycle.jpg
böyle yüksekte b görünüm hos degil bilenler yardımcı olablirlerse sevinirm egr nrmal agility olmazsa agility 125 mi yoksa super 8 mi? 2. el almam ondan dolayı dylanı önermemeniz rica olur .
Ben agility 125 kullanıyorum virajlarıda baya yatarak alıyorum biraz tedirgin etsede gayet güzel bi viraj giriş çıkışı yapıyor motor sert süspansüyonun faydası var heralde birazda tecrübe ile sorun yaşamazsın.Yüksek oturuş gibi bi sıkıntı yaşamadım ben yani rahatsız etmedi hiç beni ama dışarıdan nası durur bilemem hoşuna gitmediyse ayrı.
tesekkürler yo hayır motor konusunda hiçbir süpem yok bayagı arastırdım motoru herkez memnun seriligi max hızı ... faka o gösterdigim linkte msla cok yukarda grünüyor grünüş olarak sadece oda problem yaratmaz herlde. bide rahatsız deniyor süspansiyonlar yüzünden bir bisiklet gibide degildir umarım kullanıyormussunz bilgilendirirseniz sevinirim gercekten. cok teskkürler..
Sanmıyorum yükseklikten sıkıntınız olacağını. süspansüyonlar biraz sert ama çok rahat alışılıyor dediğim gibi sert olması motora bi denge katmış bence tabiki bisiklet gibi değil yani sadece biraz farklı diğer motorlara göre bide sanırım ayar yapılabiliyor.
slm agility 125 'in yakıt tüketimi nasıl? Örnegin 100 km de veya 1 km de ne kadar liralık yakıt tüketimi var?
hem agilty 125, hem süper 8 aldım sattım. ayrıca aglity city arkadaşıma aldım ve arada bir kullanırım.
rahatlık, pratiklik, serilik, kullanım kolaylığı, manevra kabiliyeti vs. her konuda kesinlikle agilty üstün. süper8'in tek üstünlüğü spor ve daha heybetli görünüşü.
süper 8 ve agility city büyük tekerle biraz daha zor manevra yapıyor ve agilty kadar kullanımı pratik bir motor değil. yakıtlarıda agilty den biraz daha fazla.
bence agility piyasada çok tutulan markaların 100 ve 125 cc scoteerleri arasında kullanım rahatlığı ve serilik açısından rakipsiz.
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
Daha geçen hafta ölçtüm yakıtı.
Depoyu tamamen doldurdum ve 100 km katettikten sonra benzin aldım. (defalarca da depoyu tamamen bitirmek sureti ile yakıt ölçümü yapmışlığım vardır)
100 km'de ort. 2.7 lt tüketmiş benim motor.
Yani km'de ort. 0.9-10 kuruş gibi yakıt tüketimi söz konusu.
Eskiden motorumu çok sakin kullanarak daha az yaktırabiliyordum ama bu şehir hayatında adama motoru yavaş sürdürmüyorlar malesef.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
agilitynin daha tasarruflu oldgunu söylemissinz fakat cogu forumda city ve super 8 daha tasarruflu deniyordu... Asm agility knusunda baya tecrübeli ve bilgilisin okuduklarm kadarıyla bu görünüş açısından bi sennde yorumunu almak isterim motor la ilgili tek sıkıntım o görünüm.. yukardaki linkte belirttigim gbi kişi cok yukardamı duruyor yksa o mankenden kaynaklanan bişeymidir.
ve sen simdi agility kullanan biri olarak city mi agility mi yoksa super 8 mi onerirsin
teşekkürler simdiden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)