hangisini alayım kararsızım :):)
Reklamlar
-
100 ukh hem daha az yakar hem daha hızlı gider e daha ne istiyorsun
Reklamlar
-
ikisinidee alma bence hatta mondialden uzak dur :D
-
alexx45 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar mondial 100 ukh aldım yorumlarınız için teşşekkür ederim
Hayırlı olsun kardeş.Cuplar dayanıklı motorlardır,az yakar,çok gezdirir.Güzel bir seçim yapmışsın.Bakma sen çin malı alınmaz diyenlere onların cebinde parası gani gani.100cc lik scooterlara 5milyar verir onlar ama adamlar 1 milyara yapıncada ona bok atmaya bayılırlar.Motoruna adam gibi baktığın,insan gibi kullandığın sürece bişey olmaz.Hayırlı rodajlar.
-
08 Haziran 2010, 23:30
mertyagci adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş.Cuplar dayanıklı motorlardır,az yakar,çok gezdirir.Güzel bir seçim yapmışsın.Bakma sen çin malı alınmaz diyenlere onların cebinde parası gani gani.100cc lik scooterlara 5milyar verir onlar ama adamlar 1 milyara yapıncada ona bok atmaya bayılırlar.Motoruna adam gibi baktığın,insan gibi kullandığın sürece bişey olmaz.Hayırlı rodajlar.
Helal !
-
numan94 adlı üyeden alıntı
Helal !
yakışır..HELAL
Her nefes ölümü tadacaktır...
-
Mersin İl Temsilcisi
mertyagci adlı üyeden alıntı
yok. o öyle değil. bu sevda için yemeyiz içmeyiz krediçekeriz, gece gündüz çalışırız ve bunca emeğin karşılığını da istediğimiz motosiklete binerek alırız
haa, bir de "kötü söz sahibine aittir"
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
alexx45 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar lütfen yardımcı olun dedim siz ii ce kafamı karıştırdınız
iyi ya işte adamlar fikir beyan etmiş , kafanın karışacağı birşey yok göz var nizam var hem kasa olarak hemde kullanış biçimi olarak ikisi birbirinden çok farklı bu seçimi kendin yapmalısın.
biri yarı vitesli biri otomatik aktarmalı daha ne olsun.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
mondial 100 ukh max.hız kaç
Her nefes ölümü tadacaktır...
-
kartal1439 adlı üyeden alıntı
ben mondial kulandım. güzel motordur. bence biraz daha bekle mondinin 2010 modeleri çok güzel. onlara bi bak
+1
bayiler bahar ayında yeni modeller çıkacağını söylüyor
ve 151rs lerin üretimi şuan yeni modeller geleceği için dondurulmuş.bayinin söylediği bu
garantiye giren hiçbir haltı kalmadı garanti devam etmesine rağmen, motor üretilmediği için...
kendi çaplarında böyle bi saçmalık uyduruyolar bana da
yani uzun lafın kısası mondi alacaksan bahar ayındaki yeni modelleri bekle bence
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler