Asya 150 T1 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Bakıyorumda 150 T1 Tipi Model İçin Bir Başlığımız Yoktu ( Asya Motorsikletleri Olarak Vardı AS 150 T1 & AS 150 T & AS 125 T Modelleri İle Beraberdi)
(Yönetim İçin Sorun Yaratmayacaksa Tabi)
Motorun Görünümü;
Motorun Özellikleri;
4 Zamanlı Sessiz Güçlü Motor
Cep Telefonu Çağrı Göstergesi
ABS Fren Sistemi
Holojen Farlar
Arka Çift Amortisör
Alüminyum Jant
Otomatik Vites
BIR UÇTAN BIR UCA ÖLÇÜLERİ : 2185 x 640 x 960 mm
DİNGİL MESAFESİ : 1550 mm
NET AĞIRLIK : 137 Kg
AZAMİ AĞIRLIK : 150 Kg
YAKIT HANESİ KAP. : 11.5 Lt.
TRANSMİSYON : GÜÇ AKTARMA KAYIŞ
MAKSIMUM HIZ : 90 Km./h.
MOTOR TİPİ : 1 Silindir 4 Zamanlı Hava Soğutmalı
SİLİNDİR HACMİ : 149,6 ml (cc)
MOTOR GÜCÜ : 7.2 kw / 8000 RPM
ÇALIŞTIRMA : Elektrik Marşlı, Marş Pedalı
YAĞLAMA : Basınç ve Sıçratmalı
MOTOR YAĞI : 4 Zamanlı Motor Yağı
LASTİKLER : ÖN 4.00-12 ARKA 4.00-12
FRENLER : ÖN DİSK, ARKA DİSK
JANTLAR : ÖN - ARKA HAFİF METAL
ATEŞLEME : C.D.I
ATEŞLEME BUJİSİ : A7RTC
AKÜ : 12 V. / 6 A
SİGORTA : 15 A
FARLAR : 12V/35W/35W
DÖNÜŞ SİNYAL LAMBALARI : 12V / 10W
ARKA FREN LAMBASI : 12V/5W/21W
KORNA : 12V/3A/105 dB
GÖSTERGE PANELİ : 12V - 3W
YAN LAMBALAR : 12V - 3W
Evet Arkadaşlar Bakalım Kimlerde Var Ve Motorunuzdan Memnunmusunuz
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Reklamlar
-
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
-
bende varım. Bugun motor yağımı değiştirdim. Karbüratörümü temizledim. elektrikli jiklem bozulmuştu onu değiştirdim. bir subap ayarı kaldı. Arkadaşlar bir de sorum var size sizin T1 lerde arka fren balatasını yamuk bir şekilde mi inceltiyor. benim arka balataların bir kısmı diske basmıyor.
-
çok yakıyor benim motor.1.5 litre ile 25 kilometre yakıyor.Rezillik.
-
abs fren sistemi mi var, yoksa abs marka normal fren mi var?
-
abs fren sistemi zaten arabalardaki sistem gibi değil.Hidrolik yağını dengeliyor.O sistemde var bu motorlarda.Ama ne kadar aktif bilemiyorum.
-
07 Ağustos 2010, 11:34
Bu makina hakkında kimse bişey demicek sanırım...alet bu kadar kötümü...
-
Ben 3 gün önce bir 150 t1 aldım. 750 km de. Bence bu motor fiyatına göre çok güzel bir motor. Kask çanta ve brandasıyla birlikte 2000 tl. Sıfırı 2800 tl. Motorun performansından memnunum. Ilk sahibi sadece yağ değişimi yapmış.
Yakıtını test edicem. Bu motoru uzun süre kullanan bir arkadaşım tavsiye etti. Onun mototru 2006 modeldi. Motorundan çok memnundu inşallah bende pişman olmam. Bu motor hakkında tavsiyesi olan arkadaşların paylaşımını bekliyorum.herekese kazasız günler...
-
Bende varım.1.11 2010 itibarı ile 150 t 1 sahibiyim.çok kısa bir deneme dönemim olmasına karşı şu an memnunum.7000 km de aldım.ufak tefek giderilecek sorunları var ama bakıma gittiğinde hallolacak sanırım.kaba bir hesapla 120 kr /km gibi bir yakıt sarfiyatı var.Yeni açılan full benzinciden aldım son yakıtımı.97 oktan koyuyorum.Full den almaya devam edersem depoda 2 tl gibi bir tasarrufta yakıt fiyatından elde edicem.buda yakıt/km ye tesir edeceğini düşünüyorum.
-
100 km de 4.5 litre yaktı motor 1000 km de t1 kullanıcıları yakıt tüketimlerini karşılaştıralım.
bu yakıt tüketimi fazla gibi ne dersiniz...
-
06 Aralık 2010, 20:47
abi bu motordan bende alıcam nasıl memnunmusunuz siz ?
-
29 Aralık 2010, 15:23
Arkadaşlar AS-150T-19A ile karşılaştırıldığında nasıl bir fark var.
-
selamın aleyküm arkadaşlar
-
Arkadaşlar merhaba,
benim sorum;
Asya motor 150 T1'm var ve ön freni boşta, fren hidroliginin bittiğini düşünerekten azıcık hidrolik sıvısı ekledim içinde varmış ama pis gibi görünüyordu neyse doldurdum kapağını kapattım ama hala ön fren hala boşta, ne yapsam freni sıkılaştırabilirim neden kaynaklanabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler
-
air_bass adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
benim sorum;
Asya motor 150 T1'm var ve ön freni boşta, fren hidroliginin bittiğini düşünerekten azıcık hidrolik sıvısı ekledim içinde varmış ama pis gibi görünüyordu neyse doldurdum kapağını kapattım ama hala ön fren hala boşta, ne yapsam freni sıkılaştırabilirim neden kaynaklanabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler
hortum hava yapmıştır hidrolik yag kirli ise degiştir derim koyu gri ise degiştir ama tek başına degştiremezsin 1 kişi daha olması lazım ben yapamam edemem dersen bi ustaya ugra 10-15 dk ya yapsın frenler önemli en küçük bir sorun allah korusun kazaya neden olur biliyorsun fren olarak ön fren arkadan önemlidir
-
Farukxtm adlı üyeden alıntı
hortum hava yapmıştır hidrolik yag kirli ise degiştir derim koyu gri ise degiştir ama tek başına degştiremezsin 1 kişi daha olması lazım ben yapamam edemem dersen bi ustaya ugra 10-15 dk ya yapsın frenler önemli en küçük bir sorun allah korusun kazaya neden olur biliyorsun fren olarak ön fren arkadan önemlidir
Denemeye çalışsam, nereden doğru boşaltırım bu hidrolik yağı? Motorun tam olarak neresinden doğru?
Birde boşalttıktan sonra tekrar ilave etsem sorun çözülür mü illa? Hava denen şeyi tam olarak anlayamadım
-
air_bass adlı üyeden alıntı
Denemeye çalışsam, nereden doğru boşaltırım bu hidrolik yağı? Motorun tam olarak neresinden doğru?
Birde boşalttıktan sonra tekrar ilave etsem sorun çözülür mü illa? Hava denen şeyi tam olarak anlayamadım
havayı söyle alabilirsin fren merkezine giden hidrolik hortumun orda 10 numara anahtarla açarsın ama yavaş aç hidrolik yag fışkırabilir yag geldimi freni pompala yag gelecektir 5-10 defa pompala hidrolik yag aksın sonra basılı tutup vidayı sık pompala sertleşmesi lazım manet in sertlesince bu işlemi tekrarla bittikten sonra freni test et biraz yagı boşaltıp yenisini koyacaksanda vidayı açıp öyle boşaltırsın bu işlemi yapman lazım ama tek olmaz 1 kişi freni pompalıyacak 1 kişide vidayı gevşetip sıkacak
-
Farukxtm adlı üyeden alıntı
havayı söyle alabilirsin fren merkezine giden hidrolik hortumun orda 10 numara anahtarla açarsın ama yavaş aç hidrolik yag fışkırabilir yag geldimi freni pompala yag gelecektir 5-10 defa pompala hidrolik yag aksın sonra basılı tutup vidayı sık pompala sertleşmesi lazım manet in sertlesince bu işlemi tekrarla bittikten sonra freni test et biraz yagı boşaltıp yenisini koyacaksanda vidayı açıp öyle boşaltırsın bu işlemi yapman lazım ama tek olmaz 1 kişi freni pompalıyacak 1 kişide vidayı gevşetip sıkacak
Çok teşekkür ederım yardımınızdan dolayı
-
merhaba ben selçuk 150 t1 imi sıfır aldım fakat anlaşmalı olduğum mağaza ötv ve plaka ruhsat işlerini sen yaptır dedi öyle anlaştım ... 2011 yönetmeliğine göre toplamında nekadara mağlolur bana bilen varmı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler