sağolun o zaman insanlar sattıkları motoru bilmiyorlar çünkü sahibindende satılık motorların çoğu 350E-6 katogorisinde geçiyor bende ilanlara bakınca hepsi bire bir şekil olarak aynı gördüm ondan farkını sordum.. esas öğrenmek istediğim dış görüntü farkı idi.. şu anda satılan bir kaç spyder dışında hepsi aynı bir kaç farklı olanda selesi solo sele o kadar galiba motor sahipleri kendileri yapmışlar..
ciddden bu daytona modeli çok başarılı eğer bu olsaydı ben Spyder' ı alırken kesin bunu alırdım spder' ı almazdım :D
300 km ye geldim... 700 km sonra rodajın ilk kısmı bitecek... dün bende dışarıdaydım keşke konuşsaydık da beraber dolaşsaydık..
gene yağmurlar başladı salı çarşamba - cmrtesi yağmurlu gene !
Yaww abartmayın allaşkına şekilci adamlar aldıkları motorlara bakın bide bobber dan daytona dan bahsediyosunuz yuff size )
Bu arada boş gezmek mesele değil abi kardeşiminde dediği gibi her daim çıkılıyo ama iki kişi yada daha çok çıkmak acayip zevkli tepkiler çok güzel yolda şımararak gitmek milletin bakışları çok eğlenceli ayrıntısı zevki şöyle erkenden çıkalım Eğmir vs yapalım yani gittiğimiz yer adam gibi olsun...:( yaw gitmeyelim artık alla alla söylemekten sıkıldım ben bu arada şu yağmur meslesi harbi can sıkıcı.
Hem 350e 6 daytona değil yaww oda spyder ikili tekli sele ayrımı 250 ve 300 350 farkı kendimiz yapmıyoz yapaınımızda var tabi ama o seçimlik bişi.
Şekli soruyosann hepsi aynı..
Herkeze merhaba,
Öncelikle universe88 sana tesekkür ederim. Emaneti ben devraldım . 3 haftadır garajda yatan canavara binmek dün kısmet oldu. Sürüş yapmadığım günlerde garaja inip sesini dinlemek bile yetti aslında. Hatta insanların dönüp bakması, nazar değmesinden korkup gezimi kısa tutmama neden oldu..
Yaklaşık 6 aydır motor arıyordum ve eski model bir Japon almak üzereyken tamamen tesadüf olarak seninle tanışmam sanırım şans. Umarım kazasız ve belasız sürüşler nasip olur. Şuanda hiç bir sorun yok. Tek sıkıntım sanada sorduğum gibi 2 nci vitese geçiş ve bazen boşa alırken takılması. Ön firen ile hafif sarsma ile debriyaj bırakıyor ancak sıkıntı yaratıyor. Birde bana servis için bir yer önerirsen sevinirim. Yamaha almadığımı duyan servisime gidemem beni vurur .. Çankaya dakiler çok güvenilir gelmedi bana..
Hayırlı uğurlu olsun Saintozy, aramıza hoş geldin...
Evren sana ve tüm arkadaşlara merhaba.. Öncelikle motor konusunda yardımların için teşekkür ederim. Yeni üye olarak diğer arkadaşlarla tanıştırmak görevi artık sana bakıyor...
Arkadaşlar motor sürmeyi bilsemde acemi sayıldığım için öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
İyi geceler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
Teşekkür ederim. Neo hoşbulduk.
:D Ohooo 300kmye geldim bile aslında hafta sonu abant gezisi vardı motordelisi nin onlarla gidecektim ama kısmet olmadı.
gene yağmur gene yağmur... sıktı artık yaa... dün gene eve dönerken ıslandım.. ulan motoru alalı 1 hafta oldu şimdiden 2 kere ıslandım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:23 ----------
slm Ozancım tekrar hayırlı olsun. Nazar deyecektir bundan emin ol. ne zaman bir geziye çıksam ben ertesi gün kesin bişey olurdu bana, o bakımdan artık sende hazır ol bu tür şeylere
bu ikinci vites olayı Regallerde hep vardı ve motoru yapanların şanzımanı tekrar dizayn etmedikleri sürece de hep olacak, 2 ye çekerken hafif bir ara gazı ile sorundan kurtulacağını garanti ediyorum.
"Ön firen ile hafif sarsma ile debriyaj bırakıyor ancak sıkıntı yaratıyor." bu konuyu anlayamadım olmadı hafta sonu buluşuruz yada ben olduğun yeere gelirim bakarız senide benim kullanduığım servislerle tanıştırırım... .)
Çankayadakiler iidir, Sinek Ali abi işini bilir ama her zaman beklediğin ilgiyi göremeyebilirsin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 ----------
OOOOO 1000 haa... iyi iyi artık egzozu açtırabilirsin... dememk oluyor bu.. siz ikiniz iyi geziyorsunuz anlaşılan gizliden gizliye :D
Evren çok sevinirim.. Haftasonu bekliyorum ozaman. Telefonlaşırız.
Saint Rider
Kanatlarım olmasada hissediyorum olduklarını. Bu nedenle seviyorum uçurum kenarlarını..
devralaldığın makina üzerine çok titrenmiş,hor kullanılmamış bir makina,bence aklında en ufak soru olmasın,güzel makina
Ozan kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız-belasız kullanma dileğiyle.
şu havalar bi tat versede haftasonu tanışsak
alırdım walla siyah modelinde airbrush çakması yok en azından birde jantları çok canlı ,alırdım ,alırdım
bu arada mogan yada eymir için yapalım diye diye dilimizde tüy bitti
yapmayalım ,hep beraber bişeyler yapmayalım
evet aynen öyle evrenim,bikaç yüz km sonra direk açtırıyorum.ama nasıl ve nereye kadar açtırsam kararsızım.
senin makinanın sesini duydum ama kapalı mekandı, bana ozan lazım açık alanda dinlemem lazım, bakalım
valla benimkinde 1 odacık açıktı sadece, 2 odacık çok ses yapar dediler REdlinedakler o yüzden açmamışlardı. bu arada ben orda açtırmıştım bence sizde orda açtırınki sonra garanti falan pürüz çıkmasın... 30 ve ya 25 tl ye açmışlardı diye hatırlıyorum.
Emin ol Özkancım makine yüke binince daha güzek ve tok bir ses veriyor. boş boş basınca belki kapalı alanda güzel duyuluyor ama vitesde daha güzel sesi bence.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 ----------
konuşuruz Ozancım muhtemelen cumartesi buluşabiliriz çünkü pazar yağmurlu görünüyor, cumartesi ben 13.30 da çıkıyorum 11 falan gibi ararım seni.. senin içinde uygun olursa görüşürüz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 ----------
Katılıyorum Ökan sana, bende direk alırdım jantlar ve depodan arka çamurluğa kadar uzanan çizgiler çok hoş durmuş. Ayrıca bu tip motorlarda Siyah ilk tercihim olsada bunun Kırmızısı çok hoş duruyor! kesinlikle ilk tercihim bu motorda kırmızıdan yana olurdu..
Ok Evrenim ben bu hafta cumartesi izinli olacağım. İş çıkışı gelirsin Yenimahalle ye.
Özkan Evren doğru söylüyor. Kapalı yerdeki seki kışkırtıcı ancak açık alanda yük bindiğinde ki sesi muhteşem keyifli. Heleki o vites yükseltmelerinde geçiş sonrası ses Melez bir kadından bile daha seksi
Evren dün biraz gezdim ve geniş boş bir pazar alanı var evin orada orada biraz dönüş çalıştım. Sağa dönüşlerde sorunum var.. Yardımını isteyeceğim ) teknik olarak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:05 ----------
[QUOTE=toprakozz;2073714]devralaldığın makina üzerine çok titrenmiş,hor kullanılmamış bir makina,bence aklında en ufak soru olmasın,güzel makina
Ozan kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız-belasız kullanma dileğiyle.
şu havalar bi tat versede haftasonu tanışsak
Teşekkür ederim Özkan.. Hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
En kısa zamanda tanışalım. Saygılar.
Saint Rider
Kanatlarım olmasada hissediyorum olduklarını. Bu nedenle seviyorum uçurum kenarlarını..
tmmdır Ozan cmartesi görüşmek üzere o zaman...
Evren, harika motor, kazasız belasız kullanman dileğiyle, maaşallah diyelim...Biz de Agusta'ya helikopter yapıyoruz, aynı firma olma olasılıkları yüksek, onlar havada sende yerde uçarsın artık...
Bana attığın mesaja cevap yazabildim, numaram da orada yazılı... Maaşı- 5-6 gibi alıyorum ondan sonra o konuya eğilelim ama o zamana kadar merakımı biraz gidersen diyorum...
Evren, henüz yüz yüze tanışamadık...Yüzsüzlüğümü mazur gör ama bence de biraz yamukluk var gibi...
Tabii çok da yüklenmek istemiyorum çünkü ben de yakında çamurluk düzeltme moduna girebilirim kim bilir...
Ozan h.geldin aramıza evren pek çıkamıyodu senin aldığın iyi oldu ))
Bu arada maşallah ondaki emek !!!!! Seninde İyi bakacağına eminim.
Söylediklerin sorun değil sadece zamanla alışıyosun...Bu arada zemin ıslak değilse suratlı olmaktan ve motoru yatırmaktan korkma o motor onun için yapılmış gidonu çevirmene gerek yok o zaman sağa dönüş sıkıntın kalmaz ama tabi düşük hızda değil..
Evrenim arkadaşlara katılmamak içten değil Özkanım valla bi eğrilik var ne o yaa..Ozan be bu arada seninkinde de sanki bi eğrilik var gibi Yaw Kardeşim bi Mehmete alamadık ama sanırım bu sefer olacak gibi artık...Sonra yanınıza uğrarsam...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)