slm ilk olarak motorum gomoto ecocıty 125liktir ben motorumun eksozunun susturucusu söktürdüm ve motor 5 liralık benzinle 28 km gidio sizce ii mi yoksa baska neden yapar lütfen yardımcı olun
slm ilk olarak motorum gomoto ecocıty 125liktir ben motorumun eksozunun susturucusu söktürdüm ve motor 5 liralık benzinle 28 km gidio sizce ii mi yoksa baska neden yapar lütfen yardımcı olun
150 lik motor 10 liraya yaklaşık 90 km gidiyo.. demekki seninki çok yakıyor..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
bence çok yakıyor... Bi ustana göster bence
Susturucuyu sokmekle buyuk basari elde etmissin.
1-petrol sirketlerine calisiyor motosikletin.
2-gorulebilir olmıussun caddelerde geldigini farkediyolar(rahatsiz edici sekilde)
3-torkun dusuk verimin dusuk oldu....
4-saygilar....
5-
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Evet fazla yakıyor. Benim 150zc 10 kr. bile yakmıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 ----------
Bu arada motorun tam adına yakışır bir yakıt sarfiyatı var. Ecocity.
Hangi istiklal vardir ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlariyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.K.ATATÜRK
Türkçemizin utanılacak birşeyi yok, ya sizin?
bi boş vaktimde giderim ustaya bide mahhalle aralarında gidiorum hep dur kalkta cok yaktırırmı acaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 ----------
bide motorum 530 km daha hiç bişey temizletmedim karbürötör feln temizletmek gerekirmi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)