SuZuki Xf 650 ler redline ye giriyormu benimki giriyo çok redline yaparsan ne olur
Teknik açıdan zararlıdır kısa süreli red line girmek zarar vermez ama uzun süre limitleri zorlamak motoru yorar ömrünü kısaltır. o nedenle gerektiği devirlerde kullanman gerek internetten kullanma klavuzunu servis manueli indir (bulamazsan ben sana linkini yollarım ) oradan okuyarak motorunu tanıman daha faydalı olur birde facebookta gurupları var orada kullanıcıları daha aktıf soru sordunmu hemen cevap alırsın.
http://suzukservicemanuals.com/suzuki-xf-650-service-repair-manuals/
https://www.facebook.com/groups/960438390650916/?ref=browser
muhabbeti demleyelim...
Buldum ama telefon açmadı sen yinede linkini atarasan iyi olur bu makinalara hangi yağ iyiolur
buldım El Kitabını ama ingilizce
çok iyi olur
bende türkçeye çevirme programı indirdim ama çok uzun olduğu için çevirmedi program
uygun fiyata elcik koruma alabileceğimiz biryer varmı
evet var ama satmayı düşünüyorum 4silindirli bişey düşünüyorum yoksa makinadan çok memlunum
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
DOT4 Fren yağı 15 lira alırsın kendin değişirsin 15 lira değişmek kolay
Yağ deposunun kapağını aç alttanda fren merkezinin hava alma rekorunu gevşet rekorun üzerine 15 cm uzunluğunda akvaryum hortumu tak ki yağ balatayı diski ıslanmasın hortumun ucunu su bardağının içine koy. sonra manetle pompala yağ aşağı doğru boşalacaktır rengi kirli sarıdır . depodaki yağ gözden kaybolmadan üstüne yeni yağı ekle ve pompalamaya devam et yağ ekle alttan kirli sarı bitip tamiz yağ geldiğinde fren merkezindeki rekoru sık yukardan deponun yağını üst çizgiye kadar tamamla ve kApat. işlem tamam aynısını arka fren için yap bütün hepsi 15 tl ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
Yanlız bir detayı unuttum fren merkezindeki rekoru çok az gevşetmelisin rekorun dişlerinin arasından yağ gelmemeli rekorun tepesinden gelmeli dişlerin arasından yağ gelecek kadar gevşetirsen hava yapar o zaman bir yardımcıya ihtiyacın olur havayı almak için ( freevindn in rekorunda yağ rekor ucundan mı çıkar onu bilmiyorum benim motora göre yazdım önce onu kontrol et. Birde servis manueline bak DOT4 mü DOT3 mü)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)