bi bakımdan öyle bide millet der honda dan şaşma XD
bi bakımdan öyle bide millet der honda dan şaşma XD
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4259060/detay/
bu motor dıkkatımı cekıyor arkadaslar fakat 2005 model olupta 17.500 de olma ıhtımalı bıraz düşük değil mi sizcede?
merhaba arkadaşlar bana 2000 2002 zx6-636 kafa ve yan grenejlar lazım rengi önemli değil
iyi forumlar
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
slm arkadaşlar.zx-6 topigi ölmüş. biraz canlandırmak lazım.
birkaç foto yükleyeyim.
merhaba arkadaşlar gt250r kullanıyorum ama önümüzdeki seneye motorumu büyütmek istiyorum model olarak 2007-2008 cbr 600rr ve 2005-2006 zx6r lar hoşuma gidiyor hangisini tavsiye edersiniz???
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
hakikaten bu başlık ölmüş ya
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
seçimin hangisi olursa olsun sıkıntı yaşamazsın. ikinci el racing alırken dikkat etmen gereken tek şey fiyat odaklı olmayip temizini almak.
cbr piyasada daha çok.bu nedenle temizini bulmak daha zor.
kawasaki cbr dan daha güclü ve daha iri bir makinadır. yakıt tüketimi daha düşüktür.
racing motorlar cok fazla el degiştirir.kimisi bilinçli kullanır kimisi motosikletin cigerini söndürür.
cepten yazdıgım için fazla yazamıyorum.
zx6 için merak ettigin birşey olursa forumda epey aktifim.
birde hocam bunlarda benzin göstergesi var degilmi çünki kawasakinin bazı modellerinde olmuyodu.
Bu konu ölmüş gerçekten
Arkadaşlar ben daha motora yeni başlıyorum yaza ehliyeti alıcam inşallah tabi başta küçük CC lerle başlcm ama en fazla 1 sene sonra racing alıcam
Sizce 10-15bine sağlam sıkıntı yaşamıcağım bir zx-6r bulabilrmiyim ? zx-6r 1000rr veya 600f bunların arasında kaldım birde 900rr
Arkadaşlar bende yılların kawacısıyım son olarak sıfır(2013) Zx-6r ımı aldım ve keyfime bakıyorum iyi paylaşımlar
Arkadaşlar merhaba,
2007 model 12500Km de siyah kazasız boyasız bi makine buldum. Kısmetse Perşembe günü alıyorum.
Fotoları paylaşırım aldığımda.
Herkese kazasız belasz sürüşler dilerim
kazasız belasız gülegüle kullanın.
Bence bu motor ZX-6R ın en güzel tasarımlı kasası...
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
yanlız bir nazar boncuğu şart.
Maşallah çok temiz görünüyor
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
arkadaslar 30 bını asmamıs max 15.50 yada 16 ya 636 arıyorum varsa burdan satan almak ıstıyorum yok o para bulamassın dıye sacma sapan cevaplar yazmayın rica edıyorum bende de net var bende bakıyorum fakat millet ucmuş kısın 13.50 ısteyen sezon acılınca 18 istiyo nasıl iş anlamadım neyse acil lazm 1 hafta içinde alıcaz ins
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)