.
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
evet başlığımız hayırlı olsun hatırlatmasam daha açılmıycaktı bu canavarın grubu bu arada kitapçıkta 14 bin devirde 136 hp yazıyor sanırım klasmanımızda 1.yiz
Başlığınız hayırlı olsun dostlar ilk kafanızı şişiren ben olayım istedim.
deyin bakalım
1) Bu fıstık ne kadar yakar?
2) Yedek parça fiyatları ve ulaşılabilirliği diğer japonlara göre nasıldır?
3) Diğer japonlara göre sağlamlık kalite nasıldır?
4) Kağıt üstünde diğerlerinden daha kalıplı duruyor sanki. bu çevikliğe ivmelenmeye ve kullanım kolaylığına nasıl etkide bulunuyor.
Her soru 25 puan değerinde süreniz 40 dk
valla servis ve parça konusunda hiç şuana kadar bir sıkıntım olmadı mesela hondaya göre motor pahalı yedek parça biraz daha ucuz diye biliyorum honda motoru ucuz satıyor yedek parçadan çakıyor adama diğer arklarımdan aldığım bilgilere göre evet daha kalıplı beygiri yüksek (2006 636 icin konusuyorum) ayrıca 36 cc de olsa fazla 136 hp ama bunu güc bandına nasıl yayıyor bir fikrim yok oldukça agresif yakıt konusunda aldığımdan beri hiç hesaplamadım km de kaç yakıyor diye köpek gibi gitmesine rağmen fren konusunda biraz zayıf buluyorum
Günaydın kawasakiciler.
edii, günaydın ben kawacı değilim ama hayranıyım
herkeze merhaba!! aldığım duyum lara göre -kawasaki- yamaha ve honda yı tokatlarmış hızda tabi
:pl::bestmt:
hmm kimler diyo
diyen diyo doğru mu ??
:pl::bestmt:
KARDEŞLER KONU DIŞI OLUCAK AMA LÜTFEN BİLEN BİRİ VARSA YARDIM ETSİN
BEN SBK 08 OYUNU NU OYNAMAK İSTİYORUM
RAM : 1 GB
EKRAN KARTI : ATİ RADEON X1050 256 MB
İŞLEMCİ :3.06 GHz
SİZCE BU OYUNU OYNARMI TEŞEKKÜRLER
tokatlama işi kullanıcıya ve motorun haçmine göre degişir sanıırm
merhaba millet ben levent sizden bazı sorularıma cevap bulabileceğime inanıyorum umarım yardımcı olursunuz 3 aydır sıfır aldığım gt250r kullanıyorum yaklaşık 2 3 ay sonra 2010 zx6r almayı düşünüyorum öncelikle bana kawasaki zx6r tavsiye edermisiz nelere dikkat etmeliyim ve honda 600 rr la arasındaki fiyat farkına değermi + benim st kanuni gibi kalıpmı bi makinemi ??? ayrıca daha yeni üye oldum zamanla forumada adapte olur kusurlarımı kapatırım teşekkürler
bir kaç binliralık farka kesinlikle değiceğini söylüyebilirim lakin para sıkıntın yoksa tabi 3 e 5e bakmayan biriyim dersen ayrıca 2010 modeli 2006 dan sonra tasarım olarak bence en iyisi depo olarak gt250 r la kimseyi kıyaslama maşallah kazan gibi deposu var ama sadece deposu büyük diğer aksamlar değil sana uçak gibi gelicektr gt250r dan sonra tecrüben ne bilmiyorum ama 2 3 ay binmen bence yeterli degil zx6r için
teşekkürler hell_riderr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)