[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
bence 151 rs alacağına 2000 bütcen varsa ben sana modifiyeli agility vereyim ömür boyu binersin
151 rs alıp tamirciye vereceğin parayı şimdi agilitye ver tamirciye gitme ...
http://www.sahibinden.com/bu_firsat_...XQQdisplayitem
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
motor güzel kim ne derse desin , çok uzun ömürlümü ? : hayır
hız yaparmı ? : ıkınırsan 120 , sağlammı ? : kullanışına göre ve bakımını zamanında yapışına göre değişir !
modifiye yapıyorsan göze alman gerekenşeyler
1 : göze hitap etmeli
2 : bitek senin motorun diyerlerinin motorlarından farklı olmalı
3 : geri dönüşü ol mama ilhtimaline hazır olmalı
4 : satılmama ihtimaline hazır olunmalı
modifiye ne yapabilirsin ; müzik sistemi konusunda uğraş güzel işcilik alacağın bi oto elektirik işleriyle uğraşan birine yada tunning firmalarından biriyle çalışmalı , hızadan ve dengeden feragat edip motorun amasörlerini düşüre bilirsin , eksozu ısıya dayanıklı bir boyayla motorun rengine boyaya bilirsin , jantları motora uygun bi renge boyaya bilirsin ama kesinlikle motorun rengine boyama motorun rengi kırmızıysa , bordo maviyse yaldızlı sarıya boyaya bilirsin örnek olarak led lamba kullana bilirsin hatta müzil sistemi yaparsan sistemi yaptırdığın yere gidip led lambaları müziğin rengine göre bile yanıp sönmesini ayarlata bilirsin , ama schooterın motor kısımı ile sakın ve sakın oynama çok hassas yapılmıştır , yolda kalma ihtimali çoğalır aynaları sökme , eksozun sesini çoğaltıcak şekilde oynama zira motor zaten ne işi kendi çiğerinden haykırır ses tellerini yırtma baş ağrısı olmasın , ve güzel bi kask al heryerde satılıyo 50 60 milyona racer kaskları çok karizmatik oluyo tavsiye derim , hız yapma motorcu kardeşlerin sana ihtiyacı var ölüm herzaman kapıda saygılar ... koyun gibi herkezin bindiğine binmek istemiyosan en yakın çözüm modifiye keşke devlet izin versede motorlarımız sadece bize özel olsa
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=W4TfCnpc1ac[/YT] hardstyle f*cker
tamm arkadaş lar teşşekkür ederim hersey için
bak kardeşim 151 rs mi makine ilk önce amasörleri indir ondan sonra yazılari sıtarak cıkar ve iki tane şerit cek altlara let degil neon tak ömürlü olsun elcikleri ve fren kollarini degiştir koltuga güzel bir resim ayarla ve zenon al iki tane sisleride motorun renginde yaparsankafaya da dama yaparsan on numara makıne olur sana daha faslasını istersen beni bul roj_128@hotmail.com da
Bi köprüden aşağıya at 10 numara modifiye oluyo inan bana
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
serseri 1986 msn ni ekledim benimki de caqlarqur@hotmail.com
DEVİL EKSOZ TAK MOTORA CHİP TUNİNG
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Bırak 151 rs almayı mondial yeni modeller çıkardı sabret biraz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)