nouvo 2008 model türkiye'de satıliyormu, ve fiyat nedir
saygılar selamlar...Can
yamaha nouvo z, nouvo elegance, nouvo lc 135ccm
nouvo 2008 model türkiye'de satıliyormu, ve fiyat nedir
saygılar selamlar...Can
yamaha nouvo z, nouvo elegance, nouvo lc 135ccm
Heç görmedim.. Satılmış olsa kesin görürdük..
Ayvalık'lı hemşerim, Nouva'nın kıymetini bilen yok ki sahil kısımları haricinde. Ayvalık'ta çok var. Gelse en az 5000'den piyasaya sürecekler 3000'lik motoru ve sonuçta 0 km getirmelerini beklemek hayal olur.
elektrikli bisiklet gibi duruyor önü
nouvo güzel motordur bileni azdır genelde sahil kesiminde tercih ederler...
scooter tarzı otomatik vites ve yalnış hatırlamıyorsam 125cc lik motoru vardır.
ama bu üstte verilen model türkiye ye gelmedi 2004-2005 modeller var sahibinden.com da satılık olarak bundan farklı tabi dediğim modeller.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
motor baktıkca hoşuma gidiyor arkadaşlar biraz 100 lük aeroxa andıriyor olmazsa...
2009 model bws 125ccm piyasaya cıkmasını beklıcem
Bu model türkiyede yok. Bendede Yamah Nouva 115cc lik vardı 2005 model ondan sonra bu modelde üretilmedi zaten
Protest motorcu kimliği olan arkadaşlar buradan istediğiniz model için sitem edebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...unulmuyor.html
vay be Nouvo benim motosiklet kullanmaya başladığım modeldi. uygun bulsam alıp saklamak isterdim. Rahatlıkla kullanabildiğim tek scooter
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
cub ile scooter arasında kalmış bir model.ama uzun ömürlüdürayrıca türkiye ye gelmez.
arkadaşımda 2004 model bi nouvo vardı o zamanın parasıyla 3200tlye almıştı canavar gibi bi motordu,bi zamandan sonra ithalatı durduruldu,son modelleri ülkemize gelmiyor(uzun yola çıktığım ilk ve son scooter)
cevaplarınız için tesekkür ederim
Setup: [B]Karbüratör[/B] Mikuni M.fold 28 mm. H.filtresi 35 mm. [B]Silindir[/B] Bore x Stroke 55 * 47,6 mm. [B]Baga[/B] 15 * 12-8,0 gr.
http://www.myvideo.de/watch/7408754/YAMAHA_BW_S_100ccm
oktay motorda bir tane vardı ama senin aradığından mı bilmiyorum...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
nouvonun kıymetini bilen tüm dostlarım.yeni yamaha nouvo elengance 135cc nin türkiyeye ithalatı için bizzat girişimlerim başlamıştır.24 nisanda türkiyedeyim kısmetse prosüdürü çözüp tekrar tayland a dönecem.
bu alet tayland pazarı için üretilmekte olup malezya filipinler dede bulmak mümkündür.o eski yamaha nouvonun tatını bilenlerin zevkini 2 ile çarpacak bir canavar bu....
bende isterim diyen arkadaşlar varsa lütfen irtibata geçiniz
raycarhire@hotmail.com
+66879427670
THAILAND-PATTAYA
tayland fiyatı:1700 usd
türkiyeye maliyeti 5000-5500 tl civarında oluyor. zira bu işi beldeyama yaparsa (Kİ YAPMIYOR TURKIYEDE YOK)satış fiyatı 6500 ün üzerinde olacaktır..
1700$'lık makine buraya 6000'e geliyor ya ben böyle ticaretin...
esim icin 2012 model yamaha nouvo elegance 135cc alacagim bu hafta, kirmizi renk begendik, gercekten cok guclu, sorunsuz ve ekonomik bir motor, 100kmde 2.5litrenin altinda yakit tuketimi var, daha once onlarca degisik model kiraladim ve elegance daha iyi, en kisa surede resimleri ekleyecegim, uzun zamandir motorsuzdum kendime de iki zamanli birseyler bakiyorum ama aklimda yamaha rx-z yada tzm var, bakalim hayirlisi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)