Yamaha Nouvo 135 ccm 2008 Model
Reklamlar
-
ben tayland bangkokta yasiyorum, turkiyede var mi bilmiyorum 2004-2005 donemi vardi ama bu yenilenmis hali ve eskisi ile alakasi yok, eskisini de kullandim bariz fark var, burdaki fiyati 3.500tl ediyor bizim paramiza cevirince, hersey dahil, zaten burada uretiliyor, cbr150 alacaktim ama yakiti saglamligi ve atakligi ile pek farki yok, otomatik olmasi esim icin, ben rx ariyorum
Reklamlar
-
kursattekin adlı üyeden alıntı
ben tayland bangkokta yasiyorum, turkiyede var mi bilmiyorum 2004-2005 donemi vardi ama bu yenilenmis hali ve eskisi ile alakasi yok, eskisini de kullandim bariz fark var, burdaki fiyati 3.500tl ediyor bizim paramiza cevirince, hersey dahil, zaten burada uretiliyor, cbr150 alacaktim ama yakiti saglamligi ve atakligi ile pek farki yok, otomatik olmasi esim icin, ben rx ariyorum
anladım sizin olduğunuz yerde zaten bu tip motorlar ve çok çeşit motor var bizde çeşit yok malesef :S
-
yamaha bu motoru neden getirmez ki anlamak mumkun degil, dusuk cc dusuk vergi, az yakit, sorunsuz, ybr satilmaz bu gelirse belki ondandir
-
merhaba nouvo sahibiyim ve bu konuda yeterince bilgi sahibiyim yardımcı olabileceğim bir M.T üyesi arkadaşim olursa seve seve sohbet ederim
-
08 Temmuz 2014, 11:57
barisim1985 adlı üyeden alıntı
merhaba nouvo sahibiyim ve bu konuda yeterince bilgi sahibiyim yardımcı olabileceğim bir M.T üyesi arkadaşim olursa seve seve sohbet ederim
Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım ben İstanbul'dan Caner
Henüz yeni ehliyet sınavını geçtim 15-20 güne alırım. kendime uygun bir motor arıyordum. büyük tekerlekli otomatik bir motor araştırırken yamaha nouvoyu buldum, sanırım sizde kullanıyormuşsunuz. Birkaç sorum var
yanıtlarsanız çok memnun olurum.
ilk motor için sizce uygun mu?
Çoğunlukla tek kullanıcam fakat hafta sonları eşimle beraber gezerim sıkıntı olur mu?
Yedek parça ve bakım masrafları konusunda sıkıntılar var mı?
Benim aklıma gelmeyipte sizin söyleyeceğiniz bişeyler var mı ?
Alırken dikkat etmemi tavsiye ettiğiniz şeyler nelerdir?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
-
08 Temmuz 2014, 12:57
CANER1405 adlı üyeden alıntı
Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım ben İstanbul'dan Caner
Henüz yeni ehliyet sınavını geçtim 15-20 güne alırım. kendime uygun bir motor arıyordum. büyük tekerlekli otomatik bir motor araştırırken yamaha nouvoyu buldum, sanırım sizde kullanıyormuşsunuz. Birkaç sorum var
yanıtlarsanız çok memnun olurum.
ilk motor için sizce uygun mu?
Çoğunlukla tek kullanıcam fakat hafta sonları eşimle beraber gezerim sıkıntı olur mu?
Yedek parça ve bakım masrafları konusunda sıkıntılar var mı?
Benim aklıma gelmeyipte sizin söyleyeceğiniz bişeyler var mı ?
Alırken dikkat etmemi tavsiye ettiğiniz şeyler nelerdir?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Beşyüzotuzbeş dörtyüzyetmişiki yetmişiki sıfır beş (vodafone) arayabilirsin kardeşim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler