Fotoğrafdaki motorların aynası yok sanırım , Herhalde resim için çıkarmışlardır.
Fotoğrafdaki motorların aynası yok sanırım , Herhalde resim için çıkarmışlardır.
bence para werilecek son motor diyebilirim. goruntu bes para etmez motor ozellikleride yaramaz bana kalırsa benim cross bile 13 beygir .... yani gitmez bu alet
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Bu motor oturuş pozisyonuna göre touring tarzı gibi duruyor. Bu makineyi alanlar çok zorlayacaklar. Sonuçta serviste görecez bakalım nelr olacak. Ayrıca bu motoru alacakların bu şekilde kullanacaklarını hiç sanmıyorum en azından bizim memlekette karbüratör büyütürler, eksantrik işlerler ayrıca egzozla falan oynalar, üzerinden hafifletmek için parça sökerler 1bg daha kazandırırlar. Sonrada otobanda Allah ne verdiyse basarlar. Neticede servis tamir bekleyen motorla dolacak. En doğru bilgiyi kulllanandan alıcaz elbette.
Şahsi görüşüm bu motor racing değil grenajlı bir touring klonu veya city bikedır.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
bu kanuni resmen saçmalıyor bukadar purofösyoneli hesaba katmamış anlaşılan ucuza rezing yapacam diye kendilerini alay ettiriyorlar bence muhendislerini veya tasarımcılarını değiştirsinler bizim istediğimiz bu deyil.
Hayatta binmem bu motora görünüm berbat Çok ilkel duruyor .
Arkadaslar size nasıl tesekkür etsem ne desem bilmiyorum.
iyi ki varsınız.tavsiyeleriniz doğrultusunda ybr almaya karar verdim ve salı günü parayı bastırıp aldım.
plaka yarın çıkacak iki gundur heyecandan uykusuzum.Siyah yoktu mavi aldım ayrıca ocakta kampanya varmıs hersey dahil 2700
dusunen arkadaslara tavsiyem acele etmeleridir.
Bu motoru kötüleyenlerin kaçı gördü merak ediyorum. Başka bir konuda ben de önyargılı davranmıştım, ama bayiiye gidip lacivert renklisinin zerine oturunca cbr125'ten farkını gördüm.
CBR'dan kesinlikle daha büyük. 183'üm, Kanuni'nin üzerinde CBR'dakinden çok daha rahattım. Kanuni 2hp daha güçlü ama 25kg daha ağır, dolayısıyla güç/ağırlık oranları yakın. Arka alstik 130'luk, CBR'ın 100'lük lastiğinden çok daha güzel duruyor. CBR'dan daha kalıplı. Göstergeleri cbr'dan daha kötü. 5 vites (cbr-6) olması da dezavantaj.
Ama unutmayın cbr kanuni'den %50 daha pahalı. Üniversite öğrencisiyim, bütçem ayda max. 200 milyon ödemeye uygun ve şu an hiç birikimim yok. Okula gidip gelmek için ybr de alabilirim, ama İstanbul'daki kuryelerin %60'ının kullandığı bir motordan almaktansa (kesinlikle kötüleme amaçlı değil, ybr muhteşem bir motor ama bana commuterler baa hitap etmiyor), racing (aslında sport touringe daha yakın) görüntülü bu aleti almak daha iyi. Üzerinde birkaç ufak değişiklikle CBR kadar güzel bir görüntü elde etmek çokı zor olmaz bence.
hani eskiden jawalara kafa takarlardı ya aynı öle olmuş zuhahaha
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
bence tip olarak iğreç bir motor buna dedem bile binmez
ayrıca hava soğutmalı bir motordan fazla bişide beklemem ben motor ısındıktan sonra tamam bide yazın havvada sıcak oluyo ne kadar güç üretse bile güç kaybına uğrayacağı kesin...
ZS200 de hava soğutmalı.
arkadaslar bu pancar motoru gibi bişi yaw cbr 125 ona oranla deli makina hem saglam hemde marka ve zealsunun racingi bile bundan güzel mavi r1 in dedigi gibi 3 milyar daha ekle ikinci el al japon malı number one başka tanımam yaw bunun direksiyonu da turning gibi yüksek yatık degilde kazık gibi oturmak var dimi ama .......
Ön jant rengi, ön çamurluk ve aynaları değiştirilirse gayet güzel olur. Çin malı Zealsun almaktansa veya CBR125 üzerinde dev gibi durmaktansa bu motoru düşünüyorum.
Sürekli aşağılayan arkadaşlara da Hayabusa'larıyla mutluluklar diliyorum. Kimseye zorla satmıyorlar bu motoru. Hiçbir sebep göstermeden sadece 2-3 resme bakarak karar verenleri de motorcu ruhlarından dolayı tebrik ediyorum En güzel motor insanın kullanabileceği motordur.
Bence de fena durmuyor... Herşeyin artıları ve eksileri olur. Önemli olan fiyat/performans oranı. Yedek parça ve servis açısından cbr'dan daha avantajlı olacağı kesin. Kanuni de ikinci bir Seyhan vakası yaşatmazsa bence bu motora binilebilir. Tiger kullananlar da genel olarak memnunlar.
Biraz sport touring makyajı ile daha şık hale getirilebilir.
motorun hayırlı olsun kazasız ,dikkatli kullanmanı temenni ederim
günümüzde o.... bile o.... denilmiyor o yüzden motoru denemeden bilemeyiz umarım memlun kalırsın. Zaten önemli olan senin motordan aldığın fayda dır.
Burada önemli olan en iyi fiyata en iyi motoru almaktır tecrübelerini paylaşmak
başka resimlerini de görmek isteriz.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
bende bugün alıyorum bi tane racer 200 bvakalım nasıl alınca yazarım herkese görüşlerimi
Alanlara hayırlı olsun satacam motorumu yakında bir de kanuni ye binelim bakalım ne olacak ( kullanan arkadaşlar dan motosiklet hakkındaki yorumlarını bekliyoruz)
arkadaşlar bunuda cevabım aynı wuxi 19Hp ve görüntüsü bundan daha güzel
N_Volkan arkadaşım dediğin motor 17,5 hp kendi verdiğin sitede yazıyor sen nerden çıkardın 19 hp diye.
http://www.tokerticaret.com/racing.html
Teknik Özellikleri:
Motor Kapasitesi : 200 cc
Araç Boyu :1920 mm
Araç Genişliği : 915 mm
Araç Yüksekliği : 1500 mm
Araç Net Ağırlığı : 140kg
Max. Güç : 17,5 Hp
Motor Tipi : Tek Silindir, Hava Soğutmalı, 4 Zamanlı
Çalıştırma : Elektrik ve Ayaktan Marşlı
Ateşleme : Elektronik C.D.I.
Yakıt Deposu : 18Litre
Akü :12V-7AH
Fren : Ön: Disk Arka: Kampana
Ön Lastik : 350-18
Arka Lastik : 275-18
ayrıca lastik ebatlarından bişey anlamadım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
arkadaşım bana sorarsan biraz daha bekle ne cbf ne kanuni al 2. el kawasaki er5 ki 6 milyara cok temiz bulursun.hem ömür boyun binilcek.yada belli bir süre sonra 600 lüge terfi edersin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)