Çok güzel motor gerçekten tutulmaması üzücü..
Çok güzel motor gerçekten tutulmaması üzücü..
Türkiye deki sv 650 sahipleri anlaşmış herhalde fiyatlar absürd derecede uçmuş 16-17-18 iyi misiniz siz ya adam o paraya fazer alır....
Fiyatlar gerçekten komedi, tam Türk işi olmuş. 10 yıllık motorlara o paraları verecek olanın aklına şaşarım. Ederi en fazla 10 - 12 bin'dir ki onu da ben yine almam.
Ben geçen sene sattım 12.500 TLye satmıştım.
Fiyatları uçmuş gitmiş, benim motoru 1 ay önce sahibindende gördüm 17bin istiyolardı
Herkese merhaba.
Motorsiklet denen bu bağımlılığa 1998 yılında rahmetli dedemin Jawa 250 Ceylan'ıyla başladım. Daha sonra scooterdan super sport, cruiser, naked vs bazısının sahibi olarak bazısının yancısı olarak birçok motoru kullanmışlığım oldu.
Ben Suzuki SV 650 arıyorum. Burada aramamın sebebi daha samimi kullanıcılardan oluştuğuna inandığım bir ortam olması. Konuşup görüşüp ciddi bir şekilde satın almak istiyorum.
Kendisi bir motordan beklentimi karşılayan iki-üç motordan birisi, burası da güvendiğim forum. Satmak isteyen arkadaşların yazmalarını rica ediyorum, sağlıcakla kalın.
sv650 deki aynı motoru hysoung suzukiden aldı gt ve gv serisinde kullanıyor aklınızda olsun..
varmı sv650 sini satan.
herkes tatile çıkmış
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
yok mu la bu motoru kullanan
O güzel atlara binip, ilk gördükleri duvarda veya virajda patlattılar
Aahhh sv 650 ahhh...
Bu motoru gördükçe bir garip oluyom.
Kaç defa pazarlık ettim. Tam alacakken hep abuk sabuk şeyler yaşadım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)