Birazda şans işi.
arkadaşım o senin şanssızlığın ben bahs ettiğin motora 2 sene bindim sıfır almıştım 2 sene boyunca tık demedi ve genel olarak Mondial scooter ları içinde en sorunsuz modelleri arasındadır ben 2 sene boyunca masraf olarak yağ-fren balatası-gaz halatı fren halatı değiştirdimonun dışında tek kuruş masraf çıkarmadı bana bir günde 2 kişi 400 km yol yaptığımı biliyorum üstelik dip gaz Allah ne verdiyse hesabı
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
güzel kardeşim adam kendi motorunda olanı anlatmış ki çoğu çin malı motorda böyle bende bindim hatta çin malları ilk çıktığında ilk motorumu aldım asya 125 t tam 30 bin km bindim ama şu varki arkadaşım motor tamircisi içeri baksan bir tane japon malı yok demek oluyorki % 50 yarı yarıya diyelim yarısı mükemmek işcilik yarısı kalitesiz yani kızcak gücencek yok benim 5 ci motorum bu ilki çin malıydı diğerleri hep japondu ama hiç birindende sorun olduğunu görmedim hepsindede en az 10 bin km bindim hayatta herşey mümkündür .
Olayların Motor Yeniyken Olması Fabrıkasyon Hatası Oldugunu Gosterıyor Bende Çin Motoru Kullanıyorum Ve Parasına Göre Dayanıklılıgı Ve Performansının Gayet Iyı Oldugunu Soyluyorum
Motorum 30.000 Km De Ve Ben Kurcalamadıkça Bozulmuyor Merakımdan Orayı Burayı Söküyorum Anca Öyle Bozuluyor Tamircilerde Çin Motoru Görmeniz Çok Doğal Çünki Piyasada Japondan Çok Çin Var Ve Motordan Anlayanda Anlamayanda Kullanıyor...
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
taygun sen zaten doktor oldun dedıgın gıbı dılınden anlıyorsan sorun yok bu cın motorlarınında en guzel özellıgı sorunları cozerek motoru tanıtıyor adama yoksa bendede japon motoru var 64000kmdır ust kapak contası mınımum bakımları hariç hiç bıyerıne dokunmadım tabiiki japonlarla kıyaslamak komık olur ama bu kadar kotulenmeyı hakketmıyorlar
herkes ağzına almış bir çin malı muhabbeti artık herşey çin malı be kardeşim herkes bunu kabul etsinn çin malı kötü bir marka değil artık adamlar dünyayı ele geçirdi ilk çıktığı zaman çin malı olan herşey kötüydü ve kötü bir iz bıraktı insanlarda onun için şimdi kötü değil
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Bende motoru kullanmanın büyük etkisi olduğunu düşünenlerdenim. Bakalım daha 4000 deyiz, inşallah 100.000 hedefliyorum motorumla hayırlısıyla. Herkese güle güle kullanmak nasip olsun.
Motosiklet = Özgürlük
.............
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Pirinç te mi yemeyelim..... O da çin li ya.... O bakımdan...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)