kullanıma göre değişse de 50 binde devirdam keçesi marş rublesi ve volant ta sorun çıkabiliyor.hepsini yapsan akıllı bir adam 1000 lira harcamaz. bu zamana kadar da düzgün bir makina sorun çıkarmaz..
kullanıma göre değişse de 50 binde devirdam keçesi marş rublesi ve volant ta sorun çıkabiliyor.hepsini yapsan akıllı bir adam 1000 lira harcamaz. bu zamana kadar da düzgün bir makina sorun çıkarmaz..
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
eyvallah üstadım sağolasın... nasipse yaa doğru bi kle sahibi oluruz. iyi geceler...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Sis farlarını hepsiburada.com dan aldım taktığım yerde şaseye bağlı gayet sağlam oldu.
Koruma demirine takmayı düşündüm ama motoru yatırınca yere koruma demirinin özelliği kalmıyor far kırılıyor ve grenaja zarar veriyor. Daha önceki motorumadn bılıyorum o yuzden en iyi yer burası ayrıca yukarda olunca sellektor daha dıkkat cekıcı oluyor.
Uzunlara bağladım.
Ayrıca kısa fara da anahtar taktırdım cunku yogun trafıkte aku şarjı yeterlı olmuyor ve akuden yemeye baslıyor marş basarken zayıfladıgını hıssedıyroum Kış gunu aku lazım bıttımı yandık.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Arkadaşlar ben motorumu satıyorum. Sahibinden.com da ilanım var. 2005 model- 48 binde-izmir
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
baktım ilanına güzel motor hayırlı satışlar
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
güzel motor,tecrübem olsa direk alırım. hayırlı müşteriler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------
dikkatinmi çekti farlar z750yle aynı mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------
erol bey boyunuz kaç acaba? (sahibindeki ilan fotosuyla ilgili olarak kendime nasıl olur diye)
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
http://www.louis.at/index.php?topic=...046700&lang=en
bu adreste orta sehpa var ama nasıldır bilmem tabi
yakından neye benzediğini görmek için:
http://www.kawasakimotorcycle.org/fo...ral-stand.html
evet louis de de stokta yok ama "SW-MOTECH MAIN STAND kle500" yazınca ebay dahil bir çok sitede satışı var. stok problemi olacağını sanmıyorum fakat fiyatı çok yüksek..
ön amortisörlere, hava basma konusunda bilgisi olan veya daha önce yapan var mı? neye göre yapılıyor, kaç hava basılıyor????
GÜVENLİ SÜR, KEYFİNİ SÜR...
Motoru aldığımda ilk 1000 km amortisörleri havasız kullanmıştım.
Otoyolda ve özellikle virajlarda yatırırken pek güven vermiyordu.
Sonra Z-moto ya gittim, orada hem arka amortisöre ayarını sonuna kadar sertleştirttim, hem de önlere hava bastırttım. Bu sefer de motor çok sertleşti. Kasislerden geçerken çok zıplıyordu ve çok yoruyordu. 300-500 km kadar da böyle kullandım.
Sonra başka bir serviste ön amortisörü ölçtük baktık 30 psi hava basılmış. 10 a düşürdük.
Şimdi motor süper oldu. 10 psi hem arazi hem de otoyol için uygun bir ayar.
Bu arada lastik havaları da baya önemli bir faktör. Benim şu anda ön 30 arka 32.
iyi akşamlar..motorla seyir esnasında titreşime maruz kalıp rahatsız olduğunuz oluyor mu?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
140 a kadar rahatsız etmez
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Bende Metzeller sahara 3 lastikler var ona rağmen 120-120 ye kadar çok rahat
GÜVENLİ SÜR, KEYFİNİ SÜR...
Bu kle500'lerin ikinci ellerine baktığımda hepsinin ön lastikler bitik.Galiba pek bulunan bi lastik değil.
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Bkendi kendime bir orta sehba yaptım. Sadece motora bağlanmıyor yarın boyasını v.s yapacagım resımlerı en kısa zamanda buraya koyarım. Kullanışlı ve saglam oldu.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)