kle 500 kullanıcıları/bilgi paylaşım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
srknbdm adlı üyeden alıntı
motorun hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsın. bakımlarını yaptırdıkça daha uzun yıllar binersin o motora. senin motorda eski model olduğu için atkı zincirinden ses gelecektir illaki. sorun oluşturacak bir şey değil sadece seni gıcık etmeye yarar.şu anda aklıma bişey gelmiyor. senin aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin.
Bu gün güvendiğim bir motorcuya gittim balata değişmek için, ancak pekte iç açıcı şeyler söylemedi malesef, bazen çalışmakta zorlanıyordu, bununda motorun sentesinin kaçık olduğundan ileri geliğini, ehil birisi tarafından yapılmadığını söyledi, buda canımı sıktı doğrusu, henüz motoruda üstüme almış değilim, ancak bedelinide ödemiş bulunuyorum, sanırım vazgeçebilirim, ama gözüm yine kle 500 de....
-
kle500 benimde ilgilendiğim motorlar arasında.Ama herkes bir yedek parça sıkıntısı tutturmuş gidiyor...
Bu motoru kullanan arkadaşlar siz hiç yedek parça sıkıntısı yaşadınız mı. Z motor çok sıkıntılı diyen bir çok arkadaşım var.. Siz ne diyorsunuz bu hususta..
-
dagulapeyi adlı üyeden alıntı
kle500 benimde ilgilendiğim motorlar arasında.Ama herkes bir yedek parça sıkıntısı tutturmuş gidiyor...
Bu motoru kullanan arkadaşlar siz hiç yedek parça sıkıntısı yaşadınız mı. Z motor çok sıkıntılı diyen bir çok arkadaşım var.. Siz ne diyorsunuz bu hususta..
yedekparça sıkıntısı yok tam tersı cok uzun sure tr de satılan en 500 kle 500 er 5 modellerının motoru aynı olması sebebıyle aradıgın parçayı çok kolay bulabılıyorsun ama buldugun kısının cekecegı fıyat cok onemlı 150 tl ye buldugun parcayı ertesı gun 50 tl ye başkasında bulman çok normal bışey.
kaporta ve şase aksamı motor aksamı zaten genelde cıkma bulunuyor. lastık jant unıversal bol mıktarda var benım debrıyaj telı kopmak uzere bakayım hyosunga 20 tl ye taktırmıştım bunada aynısı uyar sanıyorum. genel olrak kle 500 degerlendırmem 10 uzerınden 8 Transalp alsam daha cok memnun olacagımı sanmıyorum yada f650 gs fıyatına gore cok ıyı bır motosıklet cok yuksek hızlarda rahat yol olmayan yolda da cok rahat ıkı kısı gıderkende sorun yok şehır ıcınde de sorun yasamadım daha ne olsun ....
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
wanda adlı üyeden alıntı
Bu gün güvendiğim bir motorcuya gittim balata değişmek için, ancak pekte iç açıcı şeyler söylemedi malesef, bazen çalışmakta zorlanıyordu, bununda motorun sentesinin kaçık olduğundan ileri geliğini, ehil birisi tarafından yapılmadığını söyledi, buda canımı sıktı doğrusu, henüz motoruda üstüme almış değilim, ancak bedelinide ödemiş bulunuyorum, sanırım vazgeçebilirim, ama gözüm yine kle 500 de....
kle gerçektende çok iyi bir motor. kle 500 varken dl 650 hariç diğer 650 liklerin hiçbiri cazip gelmiyo bana. bakımı iyi yapılmayan ve bakımsız kullanılan bir motor illaki arıza yapacaktır. yakın zamanda giderilmese başka arızalara sebebiyet verecektir. kle iyi makinadır yalnız dökük bi kle gerçekten baş belası olur insana. çünkü her parçası çok pahalı ve z motor' un turkiyedeki tek distiribitör olması şımarmalarına sebeb olmuş gerçektende. müşteri kıymeti bilmiyolar ve çok sallıyorlar. sahibinden.com da baktığınızdada çoğu şeyi bulabilirsiniz. kle, en500, er5 ve gpz de aynı motor kullanıldığı için piyasada çıkmasını bulma şansınızda çok. zaten yağ, yağ filtresi, hava filtresi, balata zincir, zincir dişlisi gibi rutin bakımlarını yaptıkça pek fazla arıza çıkaracak motor değil. motorunu öldürmek hiçte kolay değil ömürlük bir motoru var. 92 model 98 binde kle kullanan bir arkadaşım var. halada saat gibi çalışıyor. satmayı düşünüyor çünkü 2004 model kle alacak.
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
kle gerçektende çok iyi bir motor. kle 500 varken dl 650 hariç diğer 650 liklerin hiçbiri cazip gelmiyo bana. bakımı iyi yapılmayan ve bakımsız kullanılan bir motor illaki arıza yapacaktır. yakın zamanda giderilmese başka arızalara sebebiyet verecektir. kle iyi makinadır yalnız dökük bi kle gerçekten baş belası olur insana. çünkü her parçası çok pahalı ve z motor' un turkiyedeki tek distiribitör olması şımarmalarına sebeb olmuş gerçektende. müşteri kıymeti bilmiyolar ve çok sallıyorlar. sahibinden.com da baktığınızdada çoğu şeyi bulabilirsiniz. kle, en500, er5 ve gpz de aynı motor kullanıldığı için piyasada çıkmasını bulma şansınızda çok. zaten yağ, yağ filtresi, hava filtresi, balata zincir, zincir dişlisi gibi rutin bakımlarını yaptıkça pek fazla arıza çıkaracak motor değil. motorunu öldürmek hiçte kolay değil ömürlük bir motoru var. 92 model 98 binde kle kullanan bir arkadaşım var. halada saat gibi çalışıyor. satmayı düşünüyor çünkü 2004 model kle alacak.
Elbette iyi bir bakım şarttır, neticede çalışan bir makina, tek canımı sıkan şeyde mt tamircisi arkadaşların her kafadan ayrı bir hava çalmaları, iyi bir ustaya intisab etmek gerekir daha iyiside birçok şeyi kendimizin yapması en güzeli olacaktır, sizlere sormak ve öğrenmek istediğim motor yağı olarak kaç numara ve ne marka kullanıyorsunuz, birde motorun yağ koyma yerinde 3 lt diyor bu garibime gitti çift silindirli bir makinanın 3 lt yağ alması fazla değilmi.? böyle basit sorular içinde beni mazur görün, ben yeniyim serde acemilik var herkese keyifli ve emniyetli sürüşler....
-
wanda adlı üyeden alıntı
Elbette iyi bir bakım şarttır, neticede çalışan bir makina, tek canımı sıkan şeyde mt tamircisi arkadaşların her kafadan ayrı bir hava çalmaları, iyi bir ustaya intisab etmek gerekir daha iyiside birçok şeyi kendimizin yapması en güzeli olacaktır, sizlere sormak ve öğrenmek istediğim motor yağı olarak kaç numara ve ne marka kullanıyorsunuz, birde motorun yağ koyma yerinde 3 lt diyor bu garibime gitti çift silindirli bir makinanın 3 lt yağ alması fazla değilmi.? böyle basit sorular içinde beni mazur görün, ben yeniyim serde acemilik var
herkese keyifli ve emniyetli sürüşler....
3 lt değil 3.5 lt. 15-50 kalitesini ispatlamış herhangibir motor yağı. sen milletin konuştuğunu pek takma motorunu sev ona iyi bak karşılığını alırsın seni üzmez. duruşuylada gidişiylede at gibi bi motorun var hayırlı olsun.
-
01 Haziran 2010, 01:35
3 lt değil 3.5 lt. 15-50 kalitesini ispatlamış herhangibir motor yağı. sen milletin konuştuğunu pek takma motorunu sev ona iyi bak karşılığını alırsın seni üzmez. duruşuylada gidişiylede at gibi bi motorun var hayırlı olsun.
Teşekkür ederim, tercih sebebimde bir marka ikinciside at gibi olmasıydı bana tercüman oldun, kaza beladan uzak keyifli sürüşler..
-
07 Haziran 2010, 11:46
ben 650 GS ile KLE 500 ARASINDA KALMIŞTIM ASLINDA BENİM DE ÇOK SORULARIM VAR
YAKIT KONUSUNDA SÜSPANSİYON vs vs..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
07 Haziran 2010, 13:55
bu hafta sonu ürgüp - göreme - ıhlara vadisi gezisi yaptım. giderken ilk ölçümde 280 kilometrede 12 lt yakıt tüketmişim. ortalama 100 - 120 arası hızla. tekerler yeni takıldı. bakımı yeni yapıldı. baya bi farkını gördüm. yakıttan çok memnun kaldım. demekki neymiş?? bakarsan bağ bakmassan dağ
-
07 Haziran 2010, 15:05
-
07 Haziran 2010, 16:09
kle 500 servis kataloğu için http://www.mediafire.com/?a4p2jcytdry
tıklayıp kataloğu indirebilirsiniz. umarım işinize yarar.
-
07 Haziran 2010, 16:44
Bir söz vardır, tuzunu biberini limonunu hesap edersen bu çorbayı içemezssin diye, Kawasaki diyoruz KLE500 diyoruz artılarını düşünecek olursak gerisini düşünmeye gerek kalmıyor, hemde piyasayı çin malları basmışken....!!!!
-
07 Haziran 2010, 16:55
wanda motor nasıl memnunmusun. alıştınmı trafiğe yuksekten bakmaya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
sercan2667 adlı üyeden alıntı
ben 650 GS ile KLE 500 ARASINDA KALMIŞTIM ASLINDA BENİM DE ÇOK SORULARIM VAR
YAKIT KONUSUNDA SÜSPANSİYON vs vs..
f 650 gs nin yakıtı daha az ama modeline göre fiyatı karşılaştırdığında kle nın nerdeyse iki katı. kle çift silindir. titresim yok, tork çok.
-
07 Haziran 2010, 22:06
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
f 650 gs nin yakıtı daha az ama modeline göre fiyatı karşılaştırdığında kle nın nerdeyse iki katı. kle çift silindir. titresim yok, tork çok.
f650gs kle500den daha fazla torka sahip ama karşılıgında konfordan oldukca fazla fedakarlık yapmış. gaza bastıgımda hıssettgım altımda bırı sureklı benı tekmelıyor. Oldukca kuvvetlı bır motor tek başına 650cc lık bir sılındırden beklenenı verıyor. bahsettıklerı kadar tıtreşımde yok ama muthıs bir vuruntu var. konfor benım ıcın daha onemlı.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
08 Haziran 2010, 01:27
Bu güne kadar 1945 model BMW , chooper , scooter, tarzı motorlar kullandım, ancak uzun zamandır hayalim olan KLE 500 eski model olmasına karşın gücü ve ataklığı sayesinde kendisinden beklediğimi verdi, zamanında jawa ile trafiği duman altı ettiğimde oldu, ama arkadaşımın tespitide çok yerinde doğrusu, yani trafiğe yukarıdan bakmak başka bir keyif....
-
09 Haziran 2010, 14:43
Ankaradan selam KLE 500 kullanıyorum, alalı 3 hafta oldu, daha önce 2005 modeli vardı, şimdiki 2007
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------
Harbıturk buraya fotoğraf nası koydunuz?
-
09 Haziran 2010, 14:48
ya bende fotoğraf koymayı beceremedim.nasıl konuluyorsa bi ayrıntılı anlatırmısın???
-
09 Haziran 2010, 15:16
Ben yazıyorum yazıyorum burada çıkmıyor????nasıl oluyor??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 ----------
evet şimdi çıktı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
wanda adlı üyeden alıntı
Merhabalar ben oğuz ist, bu gün itibariyle 1993 model 46000 km de bir kle 500 aldım, bu makinayı yakından tanıyan arkadaşlarla bilgi alışverişi yapmak isterim, herkese teşekkürler....
Sorması ayıp...kaça malettin?
-
09 Haziran 2010, 15:21
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler