Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek olan varmı aranızda İstanbul da bir kle ile anlaştık gibi ama ben çok uzağım önceden gidip benim için motora bakacak bir babayiğit bir yardım sever çıkar mı acaba??
arkadaşın ismi nedir belki tanıdıktır...https://www.facebook.com/groups/kle500/ buraya yazarsan daha çabuk sonuç alırsın belki.
biraz geç oldu ama bir KLE ci olarak bende aranızdayım arkadaşlar.Gerçi çoğu kişi facebok sayfasında vardır ama...
Ben de KLE ci olarak aranızdayım, herkese selamlar, bu günkü gezimi de paylaşayım
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/127821-ayder-ve-rize-turlamamiz.html
Arkadaşlar selamlar, KLE 500 almayı düşünüyorum satan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim. 2005 veya 2006 model km 50 bini aşmamış olması tercihimdir. Sevgiler saygılar ;)
herkese merhaba. Bana segman lazım nasıl bulabilirim? yaptırabilirmiyim?
Sayın Kle kullanıcı arkadaşlar ben kle 500 alıcam ama bi kaç sorum olucam şehir içi ve şehirler arası yolculuklarda artçılı konforu nasıldır acaba birde titreşim (sarsıntı) olayı çok rahatsız edici bir durum mu ? Teknik özelliklerini baya araştırdım kafamdaki soru işaretleri gidince aranıza katılıcam nasipse
artçılı konfor derken artçı aldığında senin konforun mu, yoksa artçının konforu mu neyse, ikisi de iyidir, biraz rüzgar alır ama rüzgarsız motor -gezi olmaz zaten ben arkada uzun yol gittim, hiç rahatsız olmadım. titreşim 6.vites 5000 devirden sonra başlıyor, taksi gibi giden bi makine bu.
Satılık Kle 500 EMSALSİZ temizlikte 2005 model 2007 trafiğe çıkışlı tek kuruş masrafı yok siyah gri
Fiyat : 11500 tl
Tel : 0535 300 56 44
Beyler selamlar,
Bu KLE 500'lere ER-5'in sinyal takımı uyuyor mu?
Kle 500 ün ön sinyal girişleri dikdörtgen şeklinde. Boşlukları sorun etmezsen her türlü sinyali uydurabilirsiniz.
Ben de kle 500'ümü satıyorum kle 650 almak istiyorum. 2005 mpdel 2007 çıkışlı 37000 km de vize sigorta mevcut bakımları yapılmış temiz satışa hazır.
İzmirdeyim. Tel: 0543 954 18 29
Kazasız belasız şürüşler dilerim.
bana 2005 ve uzeri temiz bir KLE 500 bulanın 40 yıl kölesi olurum ciddi alıcıyım istanbuldayım hazırım
Sayın abilerim KLE mi satıyorum. 2006 model 46000 kmde ilgilenen olursa 05468431391 numaralı telefondan ulaşabilir.
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
Arkadaşlar, KLE500 satın alma arayışı içindeyim. 10 bin TL civarı bir bütçem var. Biraz zorlarsam 11 bine de çıkabilirim ancak bu durumda alacağım motorun genel bakımı için bütçe ayırmakta güçlük çekebilirim. Bildiğiniz veya tavsiye edeceğiniz bir motor varsa önerilerinizi bekliyorum.
kle 500 türkiye facebook sayfasına yazın isterseniz, kullanıcılar burda pek takılmıyor
Oraya da yazdım. Onlar da bu sıralar pek aktif değil gibi. Cevap ya da yorum yazan olmadı. Herkes sezonu kapatmış, motorunu garaja çekmiş sanki.
Arkadaşlar selam herkese.
kawasaki kle500 km redüktörü arızalandı nasıl bulabilirim veya
ona uyan başka muadil redüktör varmıdır.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)