Kle 500 ün arka lastikleri cik cılız gibi daha geniş tırnakları olanları var midir acaba ?
arkadaşlar selamlar
honda cbr250r'ım var ve acemiyim motora yeni başladım.
gideceğim tatilde arklarla birlikte kle500 kiralıcaz.
sürüş sırasında dikkat etmem gereken hususlar konusunda fikir verebilirmisiniz
Teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-tertemiz-kle-500-121523906/detay
beyler bu gün bu motora baktık motorun ön kafa da hiç çizik yok
ama geri kalan yerlerde çizikler mevcut önemli çizikler olmasa da kafa grenajın hiç çizik olmaması bizi düşündürdü
özellik özcan usta bu motoru bilirmisin telefonun olsaydı bu gün senden rica edecektik gelip bakman için
ama malesef bu motoru kullanan bi arkadaş bulamadık ve şuan bi ustaya baktırmaya karar verdik motoru alacak olan bi arkadaşım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bu motoru tanımıyorum, ama o geniş gidon varken kafa grenajına bişey olmuyor. Ben denedim gördüm
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
motorda dişli takımı zincir ve ön lastik eksik yani değişmesi gerek
fiyat olarak ta 10500
kullanıcı ise 50 li yaşlarda bi vatandaş
bakalım yarın usta ile gidip bakacaklar eğer uyarsa alacak lar
Perşembe akşamı kaza yapmasaydım benimkini verirdim...
geçmiş olsun cana birşey olmadıysa gerisi teferruat .
Olan bana oldu zaten. Motorumun sol sinyal,ön çamurluğun bir parçası,soldaki sis farları,ve grenajın dizime denk gelen kısmı kırıldı. Arada bacağım kaldığı için ezilme ve sol ayak baş parmakta kırık var. Çapraz bağların kontrolü ödem geçince yapılacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
aga motorun en büyük tehlikesi bu zaten çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
özcan bey geçmiş olsun.
.mrb arkadslar 2005 turuncu kle 500 ile bende aranızdayım .
bi iki degişiklik ypamaya dusunuyorun ön camurlugu alıp g taksak nasıl olur şu tenere gibi
Super olmuss bu dakarlarr
sayın özcan abi geçmiş olsun. dikkat etmek lazım. bende bakıyorum bu motorlara ama karar veremiyorum bir türlü. ben alacağım motoru genellikle uzun yol ve gezmek için kullanacağım tavsiye edermisiniz ve hangi modelleri tutuluyor bunların
Merhaba kle 500 kullanicilari ben daha yeni aldim 2 ay oldu 2006 model ve gecen hafta istanbul tunceli turundan geldim tek basina ve cokk memnun kaldim hicbir sorun cikartmadan ortlma 3800 km yol yaptim dag tas patika dinlemiyo nereye surersen oraya gidiyo deniz haric
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
Gecmis olsun kisin ayni durumda bende yatiyodum kotu olay gercktn dikkat ve alkolsuz surmeyi tercih ediyorum
Merhaba arkadaşlar bende 2004 model kle 500 sahibi oldum fakat ufak sıkıntılarım var
1.motor marş yapınca sol silindir rölantideyken ısınmıyor fakat azıcık bile gaz verince hemen ısınıyor
2.birde kafa grenajı ve kilometre saati lazım kafa grenajının parçaları yok ama bu haliylede tamir olabilirim acaba
Sizden çözümler bekliyorum saygılarımla
Arkadaşlar merhaba bnde 2012 sym gts evo var 20.000km de.makinam temiz ve düzgündür.Garantisi hala devam etmektedir.
2005 MODEL VE UZERİ TEMİZ DÜZDÜN DİRİ SORUNU OLMAYAN BİR KLE 500 ile Takas etmek istiyorum isteyen varsa bana 05444675799 nolu telefondan ulasabılırler.
merhaba arkadaşlar bu motorun geçmişini bilen var mı ?
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/124454-bu-motoru-taniyan-var-mi.html#post3208174
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)