Anket: Cbf 125i mi Ybr 125i mi tercih edersin.
- Katılımcı sayısı
- 114. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Yeni Honda Cbf 125 kullanıcıları ve meraklıları bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
cbf 150 den daha yakışıklı olduğu kesin cbf 150 varken 125 liği biraz abest kaçmış bence bu kasaya en az bi 200cc iyi giderdi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
-2 :p ......................................
kardeş seni daha önce uyarmıştım lütfen rica ediyorum! uzak oynayalım
metehan abi bu cbf125 de sundieo yapımımı acaba? eğerki değilse bak ozaman cbf150 ye tercih edilir ama cbf 150 de bir çok makinadan kral bana kalırsa
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Belki haberin yoktur, Ybr 125'in Motoplus fuarına yetişeceği bilgisi geldi,dedikoduyla işimiz olmaz.Karşısına çıkabilecek tek rakip de Cbf125.
siteden banlanmışın ama yzmadan edemicem
ben ybr'den bahsetmiyorum dostum cbf125'ten bahsediyorum
-
melocann adlı üyeden alıntı
ya anlayamadığım konu daha gelmemiş hakkında dedikodudan başka bilgi olmayan motorun topiği neden açılıyor
yada geldide benim mi haberim yok
melocann adlı üyeden alıntı
siteden banlanmışın ama yzmadan edemicem
ben ybr'den bahsetmiyorum dostum cbf125'ten bahsediyorum
.................................
-
hondanın türk insanına kini nedir anlamadım tutup tutup bizlere bisiklet getirip duruyo bunun fiyatı olucak en az 5 binlira ne gerek var 250 cc lik 7 bin cıvarında motor getirsede hepimizin yüzü gülse kendimizi azda olsa motorcu hissedelim artık
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Honda CBR 125 R varken başka makinaya bakılırmı..Ha çok kalıplı olanlar hariç tabi..
-
-
30 Haziran 2010, 16:15
Cbf 125 türkiyeye gelmesi için öneri maili atmıştım Honda Türkiye ye bugün telefon ile ulaşdılar konu hakkında gerekli mercilere öneriniz iletildi denildi
-
30 Haziran 2010, 16:23
-
30 Haziran 2010, 23:13
victorist adlı üyeden alıntı
Cbf 125 türkiyeye gelmesi için öneri maili atmıştım Honda Türkiye ye bugün telefon ile ulaşdılar konu hakkında gerekli mercilere öneriniz iletildi denildi
6 ay önce 2 kişi mail göndermiştik verilen cevap ''bu sene için böyle bir planımız yok Cbf 150 devam edecek Cıbır enjeksiyonlu verelim'' olmuştu.
Gerekli mercilere dediğine göre eli kulağındadır.
huska adlı üyeden alıntı
biraz zor gelır kardeş sen bakma motorhocamız siteleri araştırıp araştırıp buraya gösterıyor motorları herkesın iştahını kabartıyor
geleceği falan yok bu motorların
Benim de iştahım kabarıyor ,gelsin de binelim şuna.
-
ulan bu hondada amma cimri çıktı bee bunuda ayak marşı koymamışlar 750 gr demiri esirgiyorla şimdilik akü yeni ya sonra boşaldığında sıçtık valla işin yoksa rampa ara.hindistanda üretilenlerde var...
-
meraklısı cokta kullanıcısı yok eheh
gelse en ıyı 125lık olup ılah olur cıkar turkıyedede bu konu hala yasıyomus ya vaybee
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
meraklısı cokta kullanıcısı yok eheh
gelse en ıyı 125lık olup ılah olur cıkar turkıyedede bu konu hala yasıyomus ya vaybee
Bu sene bekleyip göreceğiz 2011 de belkide gelir ....
-
ya yeterki gelsin...görünümü güzel bence ybr dense cbf yi tercih ederdim..arkadaşlar olmayacak duaya amin demeyelim gelmeyecek çok araştırdım..YAMAHANIN VE HONDANIN 125,150,250 CC KATEGORİSİNDE O KADAR GÜZEL MOTORLAR VARKİ GELSE ÖNCEDEN GELİRDİ..
VARADERO 125 FAZER 250..VS inş gelir ne diyim...
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
sercan2667 adlı üyeden alıntı
ya yeterki gelsin...görünümü güzel bence ybr dense cbf yi tercih ederdim..arkadaşlar olmayacak duaya amin demeyelim gelmeyecek çok araştırdım..YAMAHANIN VE HONDANIN 125,150,250 CC KATEGORİSİNDE O KADAR GÜZEL MOTORLAR VARKİ GELSE ÖNCEDEN GELİRDİ..
VARADERO 125 FAZER 250..VS inş gelir ne diyim...
Arayıp sormuştuk honadaya bikaç kişi geçen sene gelirmi diye geri döndüler gelmeyeceğini söylediler ama bellide olmaz varadero 125 7000 civarı olsa kapışılır bence ....
-
görüntü tasarım CBF 150 ye göre daha güzel orası kesin. Tabi önemli olan FİYATI :]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler