Kanuni Cup 100 Hakkındaki Görüşleriniz
Reklamlar
-
Motor Tipi: tek silindir 4 zamanlı
Motor Hacmi: 97 cm3
Motor Çapı: 50x49.5 mm
Motor Sıkıştırma: 9,1:1
Motor Soğutma: Hava soğutmalı
Maksimum Güç: 8.9 HP/7250 d/d dev/dk
Aktarma: Zincir
Şanzıman: Yarı otomatik 4 vites
Ateşleme: CDI
Çalıştırma: Elektrik/pedal
Uzunluk: 1900
Genişlik: 660
Yükseklik: 1075
Aks Arası: 1260
Sele Yüksekliği: 760
Ağırlık: 96 KG
Depo: 3.5 LİTRE
Ortalama Yakıt Tüketimi: 2,2 lt
Ön Süspansiyon: Teleskopik
Arka Süspansiyon: Helezonik yaylı çift amortisör
Ön Fren: Disk
Arka Fren: Tambur
Ön Lastik: 2.50-17TUBE
Arka Lastik: 2.75-17 TUBE
Fiyatı 1.842 TL
Bu motor başlangıç için sizce yeterli mi?Parça sıkıntısı yaşar mıyım?Bu model hakkında sizlerden görüş alabilirsem çok mutlu olacağım.
Reklamlar
-
çinli japon kore ne olursa olsun cup en sağlam motordur başlangıç için idealdir yakıt da makuldür
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
100cc 9Hp daha ne olsun fiyatı da çok iyi,kanuni çok iyi Çinlidir,egsoz sesine hasta olacaksın.Başlangıç motoru olarak çok yerinde bir model.Parça sıkıntısı olmaz,arkadaşımda Elite modeli var,2006 model, problem açmaz.
Dezavantajlar;,vitesler biraz kemiklidir,amortisörleri serttir hepsi bu,ama bunlar pek sorun olmaz.
-
Dayımda var böyle bir motor, Kanuni Elite.
Çarşamba, orta bir hızda giderken -Tali yoldan gelen arabanın kendisine yol vermeyeceğini zannederek- heyecan yapıyor ve hiç arka frene basmadan, asılıyor ön fren manetini.
Doğal olarak, motor, hafif topraklı zeminde kayıp düşüyor, dayım bir tarafa yuvarlanıyor, motor bir tarafa...
Sonuç;
Dayımın, sağ dirseğinde, sağ dizinde, sağ elinde çizik-yara-sürüklenmden dolayı yanma, ne arasanız var.
Motorun ise, o düşmeye rağmen tek hasarı: Sağ ayna kırık...ne grenajlarında, ne arka frende ne peglerde hiç bir hasar yok.
-
Genellikle ELİTE MODELİNİ ÖRNEK GÖSTERMİŞSİNİZ.Ancak ben CUP 100modelinden bahsediyorum.Cup 100 hakkındaki görüşlerinizin yazdığınız yorumlardan bir farkı var mı?
-
motorcucem adlı üyeden alıntı
Genellikle ELİTE MODELİNİ ÖRNEK GÖSTERMİŞSİNİZ.Ancak ben CUP 100modelinden bahsediyorum.Cup 100 hakkındaki görüşlerinizin yazdığınız yorumlardan bir farkı var mı?
Elite yazdım hem de bilerek yazdım.
-
sonuçta başlangıç için kanuni cup 100 alınabilir değil mi?servisi de yakın zaten
-
-
baslangıc ıcın gayet ıyı bır secım parca sıkıntısı yok yakıtı ıyı vergısı yok hızı ıdare eder ee daha ne bunda ogrenır kendını gelıstırırsın sonra buyutursun kanunı ıyı tabıkı ben yınede kendı kullandıgım markayıda soyleyeyım kuba goruntusu daha hos bence
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
-
Merhaba hocam ben motorlardan fazla anlamam arabalardan çok anlarım. Genel bir tabir vardır her motorun becerisidir oda. Ben Kanuniye baktım internetten valla bu gösterdiğin motor yerine KANUNİ BS 100 daha iyi değilmi hem daha az yakıyor hem oda 100'lük fiyatıda aynı. Bilmiyorum iyi bilen arkadaşlar katılırlarmı ama bende yeni başlayacam ve KANUNİ BS 100 almayı düşünüyorum.
Merak eden arkadaşlar buradan bakabilirler..
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...+100&Id=11&k=1
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------
Arakadaşlardan biri KANUNİNİN Çinli olduğunu yazmış ben yerli biliyordum Kanuni tercih sebebimde yerli olmasıydı. Çin malımı şimdi bu Kanuniler..
-
16 Haziran 2010, 00:51
arkaşlar cup yüzüm var süper motordur ilk zamanlar 135 net gördümneyse daha sonra ön dişiyle oynadım ikide 75 yeterli bence ama sorun 4 de uzamıyorum yüzü geçemiyorum :s onun için işinde uzman bi motorcu arıyorum eğer varsa manisa civarında bana yardımcı olucak biri msn eklesin lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim Ram0x4518@hotmail.com
^ ok yönümdeki harf sıfırdır o deil yanlış eklememeniz için uyarı sadece şimdiden teşekkürler
-
16 Haziran 2010, 22:47
bana yardımcı olucak yokmu daha arkdaşlar ??
-
16 Haziran 2010, 23:10
100 lük çinli cub için en uygun hız 80km/h dir kardeşim fazlası zarar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
zaten 80 den sonra vibrasyon çok artıyo
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
-
Bende cup 100 yeni aldım daha 300 km yaptım şimdilik yüzümü güldürüyor..Araştırdım da aldım tavsiye ederim..
-
kanuni nin generalidir bu modeller tigrina-cap 100 -almak nasip olmadı çok saglam motorlardır kullanan hatta işkence çektiren arkadaşlarım oldu banammısın demiyo.
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
tigrina özellikle ve şiddetle tavsiye ederim ben kendim kullanıyorum kullanan ve tavsiye eden o kadar çok ki..
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
-
bu motordan bende de var 60 km de iyi 60 km hızı geçtikten sonra vibrasyon,ses ortalık yıkılıyo , en azından 70 -80 yapsa bari normal tempoda bana yetecek ne yapmam gerekli sizce değerli motorseverler
-
tayfungun45 adlı üyeden alıntı
bu motordan bende de var 60 km de iyi 60 km hızı geçtikten sonra vibrasyon,ses ortalık yıkılıyo , en azından 70 -80 yapsa bari normal tempoda bana yetecek ne yapmam gerekli sizce değerli motorseverler
Egzantrik zinciri, subab ayarı, debriyaj ... bunları kontrol ettirin. Onun dışında cub'lar çok titrer motordan yüksek devirde mekanik ses çok gelir yapacak bişey yok.
-
sezon açılıo... motoru indirdik....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler